VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop pada tahun 2019

VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-01-15 09:19:18 dalam Perniagaan


2019 ada di sini, dan itu membawa persoalan tentang VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019, dan apa yang diperlukan untuk memanggil sesuatu yang terbaik pada 2019.

Dalam siaran ini, kami memecah beberapa ciri yang mesti mempunyai panggilan VPN VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019.

VPN Terbaik untuk Komputer Riba Windows 10 pada 2019 Telah Menawarkan Pelayan Yang Benarkan Anda Mengakses Semua Kandungan Anda Ingin Akses

Di sinilah banyak orang membuat kesilapan. Mereka jatuh ke dalam perangkap mencari server yang paling mungkin. VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019 bukanlah yang menawarkan pelayan yang paling, itu yang menawarkan pelayan yang paling berfungsi.

PrivateVPN tidak menawarkan anda seribu pelayan misalnya, tetapi ia menawarkan kepada anda pelayan Netflix yang paling banyak bekerja di pasaran. Dan itu ditentukan oleh ujian yang betul yang terdiri daripada 59 perkhidmatan VPN utama dengan 5,000 ujian manual yang dilakukan oleh Comparitech. PrivateVPN juga menawarkan sokongan DAZN dan Hulu. Amazon Prime? Anda juga mendapatnya. BBC iPlayer? Kami mempunyai anda dilindungi juga. Platform Poland? Yep.

VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019 bukanlah yang mempunyai kebanyakan pelayan tetapi yang membolehkan anda mengakses paling banyak dengan pelayan-pelayan tersebut.

VPN Terbaik untuk Komputer Riba Windows 10 pada 2019 Terdiri daripada Ciri-ciri Keselamatan yang Mematuhi Perlindungan Anda

Selain dapat mengakses kandungan di lokasi lain, tujuan VPN adalah untuk memastikan anda selamat, selamat sepenuhnya.

Dan enkripsi tidak, bahkan jika ia tidak berada pada tahap tertinggi yang mungkin seperti PrivateVPN dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256. Tetapi mempunyai penyulitan tidak mencukupi.

Adakah anda memberikan maklumat peribadi semasa mendaftar dengan pembekal VPN? PrivateVPN tidak meminta apa-apa maklumat mengenai anda. Dan ia tidak menyimpan log.

Kami tidak tahu mengapa anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019, tetapi kami tahu bahawa log boleh mendedahkan anda dan syarikat VPN memberikan maklumat walaupun mereka menyatakan bahawa mereka tidak mengumpulkan log, sebelum ini. PrivateVPN adalah sebuah syarikat Sweden walaupun, dan ia tidak dapat mengumpulkan kayu balak kerana undang-undang privasi Sweden.

Membunuh perkara Switch berfungsi untuk mencegah pendedahan jika VPN anda berhenti bekerja yang kemungkinan besar tidak akan, tetapi lebih baik untuk menjadi selamat daripada maaf. Pengawal Aplikasi berfungsi dengan cara yang sama seperti Kill Switch, kecuali untuk aplikasi. IPv6 & Perlindungan Leak DNS menghalang kebocoran data. Adakah pelanggan VPN yang anda cari ada? Jika tidak, anda tidak selamat sepenuhnya.

Dan jika anda tidak selamat sepenuhnya, anda tidak selamat sama sekali. Anda hanya bermain dengan api.

VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop pada 2019 Tidak Perlahan Anda Bawah

Jika perkhidmatan menjanjikan untuk menjadikan internet anda lebih cepat, melainkan jika penyedia internet anda memperlambat anda ke laman web tertentu dengan tujuan, VPN tidak akan membuat internet anda lebih cepat.

Di satu sisi, kami mempunyai perkhidmatan VPN yang menjanjikan untuk menjadikan internet anda lebih cepat. Di sisi lain, kami mempunyai pengguna yang mengadu bahawa perkhidmatan VPN menjadikan internet mereka lebih perlahan.

Yang mana satu?

Perkhidmatan VPN yang baik tidak akan membuatnya lebih cepat. Ia akan menyimpannya dengan kelajuan yang sama yang anda sudah ada. Jika internet anda menyebalkan sekarang, yakinlah, kemungkinan besar akan menyedut selepas anda menyambung ke VPN.

Perkhidmatan percuma adalah masalah terbesar ketika datang ke kecepatan VPN. Dan beberapa yang dibayar tidak jauh.

Alasan PrivateVPN adalah perkhidmatan terbaik untuk Netflix bukan hanya kerana ia mempunyai pelayan kerja. Ia juga kerana mereka cepat. Dan itu disebabkan PrivateVPN membeli pelayan dari penyedia transit IP sementara itu sejumlah besar perkhidmatan VPN membelinya hanya dari laman hosting yang lebih murah tetapi sering lebih perlahan.

VPN Terbaik untuk Komputer Riba Windows 10 pada 2019 Datang dengan Stealth VPN

Stealth VPN tidak diperlukan oleh semua orang.

Jika anda pergi ke sebuah negara dengan penapisan walaupun, itulah apabila ia menjadi amat berguna.

VPN standard boleh dikesan sebagai VPN. Dan apabila negara yang melarang perkhidmatan VPN mengesan bahawa VPN sedang digunakan, ia akan menyekat laman web yang disekat. Stealth VPN digabungkan supaya tiada siapa yang tahu bahawa anda menggunakan VPN.

Jika anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019, itu sesuatu yang perlu dipertimbangkan. Dan PrivateVPN mempunyai Stealth VPN yang tersedia.

VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop pada 2019 Tidak Percuma

Apabila sesuatu adalah percuma, anda membayar dengan mata wang privasi. Data anda selalunya bernilai lebih banyak wang daripada langganan kepada kebanyakan syarikat.

Perkhidmatan VPN percuma jauh lebih mungkin untuk mendedahkan data anda kerana tidak mempunyai ciri keselamatan terkuat, dan sering tidak berfungsi kerana nisbah pengguna yang tinggi. Lupakan tentang menggunakan perkhidmatan seperti Netflix juga.

Perkhidmatan VPN percuma bekerja di sekolah untuk memintas blok yang ditetapkan oleh sekolah. Mereka bekerja untuk perkara mudah seperti itu. Dan jika anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 pada tahun 2019, itu bukan apa yang anda cari pasti.

Itulah Apa VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop pada 2019 Keperluan

Anda memerlukan pelayan yang berfungsi dengan perkhidmatan yang akan anda gunakan. Ciri-ciri keselamatan perkara, dan jika anda berada di negara-negara penapisan, perkara VPN Stealth. Semua itu tetap menjaga segala-galanya dengan kelajuan yang sudah ada.

PrivateVPN melakukan semua itu. Pada sebahagian kecil daripada kos perkhidmatan lain yang mungkin menawarkan banyak pelayan, tetapi menawarkan pelayan yang tidak berguna kepada kebanyakan orang.

Cuba kita dan anda akan melihatnya. Dan jika anda tidak, anda disokong oleh jaminan wang balik 30 hari.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me