VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix

VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix

Oleh Michael Smolski, 2019-03-10 11:02:23 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menonton Netflix di Fire TV Stick tetapi menyedari bahawa kebanyakan perkhidmatan VPN sama ada tidak berfungsi dengan Stick Fire TV, tidak menyokong Netflix, atau bekerja dengan Netflix, tetapi pada kelajuan yang tidak membolehkan anda menonton kandungan anda dengan kepuasan? Adakah anda ingin tahu apakah VPN terbaik untuk Stick Fire TV untuk keperluan Netflix?

VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran Tidak Boleh Menyokong Netflix Amerika

Masalah dengan perkhidmatan VPN ialah ketika di atas kertas mereka datang dengan beratus-ratus pelayan, hanya beberapa perkhidmatan sokongan yang anda ingin gunakan. Ujian Comparitech menunjukkan bahawa walaupun banyak perkhidmatan bekerja dengan American Netflix, selain daripada sokongan Netflix Amerika, terdapat sokongan yang sangat sedikit untuk mana-mana kawasan lain, dan itu membataskan.

American Netflix pasti menawarkan pelbagai pertunjukan dan filem, tetapi American Netflix tidak memilikinya. Jika orang lain mempunyai hak untuk menunjukkan atau filem tertentu, Netflix mungkin tidak dapat memaparkan rancangan atau filem itu di AS. Ini terpakai kepada banyak pertunjukan dan filem. Anda mungkin berfikir bahawa negara-negara seperti Thailand atau Sweden tidak memberi manfaat kepada anda sejauh kandungan, tetapi mereka adalah kerana Netflix tidak boleh mendapatkan hak untuk semua pertunjukan dan filem terbesar di AS.

Ujian Comparitech? Ia menunjukkan bahawa PrivateVPN menyokong kawasan Netflix paling banyak daripada semua perkhidmatan yang diuji bermakna bahawa jika anda menggunakannya, anda akan mempunyai akses kepada kandungan Netflix yang paling mungkin di planet ini. Cantik hebat, huh?

VPN Terbaik Untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix perlu Menyediakan Speed ​​Reliable

Pada akhirnya, sama ada anda mempunyai akses kepada hanya Netflix Amerika atau 21 kawasan Netflix seperti PrivateVPN, itu semua tentang dapat mengakses Netflix pada kelajuan yang tidak akan membuat anda menunggu kerana buffering dan yang tidak akan kelihatan seperti anda menonton klip yang dirakam dengan telefon dari tahun 2007.

Walaupun PrivateVPN tidak mempunyai kebanyakan pelayan di planet ini, ia memastikan bahawa mereka adalah kualiti tertinggi yang membolehkan menonton lancar pada kelajuan yang tetap. Bagaimana? Dengan melabur dalam kapasiti internet daripada pembekal transit IP secara langsung bukan hanya dari syarikat hosting. Itu membolehkan untuk mencapai kelajuan yang lebih cepat dan boleh dipercayai yang bermakna anda akan dapat menonton Netflix anda, walaupun dalam 4K, dengan syarat penyedia TV dan internet anda membenarkannya.

Berikut adalah ulasan dari pelanggan Geoffrey Fox yang diberikan pada vpnMentor:

Geoffrey dan isterinya tinggal di Barbados dan mendapati perkhidmatan paling konsisten daripada semua yang mereka cuba. Mereka juga menyukai perkhidmatan pelanggan PrivateVPN sama seperti yang lain. Dan ya, PrivateVPN berfungsi dengan 6 peranti yang berbeza pada masa yang sama.

VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix Perlu Mampu Menyelesaikan Masalah Anda

VPN terbaik untuk Stick TV Kebakaran hanya yang terbaik jika menyelesaikan masalah anda. Tetapi bagaimana jika anda mempunyai masalah yang mudah untuk diselesaikan jika anda tahu apa yang perlu dilakukan, tetapi jika tidak masalah? PrivateVPN berada di sini untuk membantu anda. Di PrivateVPN, anda tidak akan bercakap dengan perkhidmatan pelanggan murah yang kemungkinan besar tidak pernah menggunakan perkhidmatan kami dan membaca / menulis dari skrip. Dengan PrivateVPN anda akan bercakap terus dengan pemaju dalaman kami, dan itulah sebabnya sokongan pelanggan kami sangat berkesan.

Geoffrey gembira, dan begitu juga Johanna di bawah, sama seperti yang lain dalam ulasan mengenai vpnMentor.

VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix Juga Perlu Bekerja Dengan Platform Lain

Ia semakin sukar dan sukar untuk hanya mempunyai Netflix sebagai sebahagian daripada langganan anda. Syarikat-syarikat mahu mempunyai perkhidmatan mereka sendiri, dan ini bermakna Netflix akan mula kehilangan kandungan secara lebih banyak. Disney sedang mencipta platform sendiri yang akan menyebabkan Netflix kehilangan semua kandungan Disney pada musim panas tahun 2019. AT&Warner T juga melancarkan platform streaming pada tahun 2019. Netflix akan kehilangan banyak filem dan pertunjukan, dan ini memerlukan orang ramai dalam kebanyakan kes melabur di 2 platform yang berbeza sekurang-kurangnya.

PrivateVPN? Ia tidak menyokong sama ada platform Warner atau Disney kerana mereka masih belum keluar. Tetapi kami menyokong orang-orang seperti HBO SEKARANG, Amazon Prime, Hulu, BBC iPlayer, dan DAZN, hanya untuk menamakan beberapa.

Dan Mengenai Negara Penapisan?

Bagaimana jika anda berada di negara di mana perkhidmatan VPN tidak berfungsi kerana penapisan?? VPN terbaik untuk Stick Fire TV untuk Netflix perlu bekerja di negara-negara dengan penapisan jika anda mahu memanggilnya perkhidmatan terbaik. PrivateVPN? Ia datang dengan Stealth VPN yang membolehkan anda memintas penapisan. Bagaimana? Sebagai Stealth VPN bergabung dengan trafik internet biasa dan dengan itu tidak diiktiraf sebagai VPN. Walau bagaimanapun, pengorbanan dengan itu adalah kelajuan yang pasti.

VPN Terbaik untuk Stick TV Kebakaran untuk Netflix?

Lebih banyak kawasan Netflix yang anda boleh akses, lebih baik. Kelajuan sangat penting. Sokongan pelanggan yang baik menjadikan kehidupan lebih mudah. Dan sokongan untuk perkhidmatan lain? Ini bermakna bahawa satu VPN akan cukup untuk anda.

PrivateVPN? Ia menawarkan jaminan wang balik 30 hari. Tetapi orang suka kami, dan kami yakin anda akan juga!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me