VPN Terbaik untuk Permainan (Dan Adakah Anda Benar-benar Perlu?)

VPN Terbaik untuk Permainan (Dan Adakah Anda Benar-benar Perlu?)

Oleh Michael Smolski, 2019-08-26 13:57:52 dalam Hiburan


Jika anda pernah mencari panduan mengenai VPN terbaik untuk permainan, anda akan mendapati kandungan yang tidak masuk akal, tetapi itu ditulis sepenuhnya dengan SEO dalam fikiran. VPN yang menjadi "multiplatformform" sebenarnya bukan alasan untuk anda memerlukan VPN untuk permainan. Dalam panduan ini, kami bercakap tentang mengapa anda mungkin memerlukan VPN terbaik (atau mana-mana VPN untuk perkara itu) untuk permainan kerana tidak semua orang memerlukannya di tempat pertama, diikuti dengan cara untuk menetapkannya pada setiap platform.

Kebanyakan Orang Yang Mencari VPN Terbaik untuk Permainan Perlu Ini Kerana Mereka Tidak Boleh Mainkan Kebanyakan Permainan

Sama ada China tidak membenarkan platform tertentu Amerika yang memerlukan permainan tertentu. Atau sama ada AS meletakkan sekatan terhadap Iran, mengakibatkan produksi Amerika tidak tersedia di Iran, VPN terbaik untuk permainan dapat menyelesaikan masalah.

Walaupun, dalam teori, kebanyakan perkhidmatan VPN sepatutnya dapat menyelesaikan masalah ini, bergantung pada tahap penapisan di negara di mana permainan yang anda ingin mainkan tidak berfungsi. Dan malangnya, sekatan dan penapisan cenderung datang secara berpasangan.

Sekiranya Negara Anda Sudah Datang Sekatan:

Blok kerana sekatan adalah sangat mudah untuk memintas. Ini adalah isu yang sering tidak memerlukan VPN terbaik untuk permainan dan boleh diselesaikan dengan hampir semua perkhidmatan VPN di luar sana.

Mengapa? Sebagai syarikat permainan mahu anda bermain permainan. Ia penting bagi mereka yang anda lakukan. Tetapi mereka juga perlu mengikut undang-undang supaya mereka tidak mendapat masalah. Dan kerana itu, mereka meletakkan geo-blok yang menghalang anda daripada bermain permainan, tetapi itu juga mudah dilalui, dengan syarat perkhidmatan VPN mempunyai pelayan di kawasan di mana permainan tidak disekat.

Sekiranya ini Hulu, anda perlu membaca panduan keseluruhan mengenainya. Walau bagaimanapun, tidak. Itulah sebabnya anda tidak memerlukan VPN terbaik untuk permainan untuk memintas jenis blok geo ini.

Jika Negara Anda Memiliki Sanksi + / Atau Penapisan:

Penapisan sering bermaksud bahawa negara anda juga mempunyai larangan pada perkhidmatan VPN. Keberkesanan larangan tersebut? Ia bergantung kepada negara. China sangat baik, contohnya, kerana mustahil untuk menjalankan VPN standard di sana.

VPN terbaik untuk permainan di negara-negara seperti China? Ia adalah VPN yang menjalankan Stealth VPN, dan itu untuk apa-apa sama ada permainan atau tidak. Sesuatu yang dilakukan oleh PrivateVPN.

Lihat, perkhidmatan VPN mudah dikesan sebagai perkhidmatan VPN kerana lalu lintas mereka tidak bergabung dengan lalu lintas biasa. Sesuatu yang dilakukan oleh Stealth VPN fixes. Jika VPN anda mempunyai pilihan sedemikian, itu adalah VPN terbaik untuk permainan untuk anda, kerana ia akan dapat memintas kerajaan serta apa-apa sekatan.

Adakah Anda Benar-benar Perlu VPN Terbaik untuk Permainan atau Mana-mana VPN untuk Permainan Jika Permainan Anda Tidak Disekat Geo?

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana anda membayar harga premium untuk internet anda, dan di atas kertas mempunyai sambungan yang hebat, tetapi apabila ia datang kepadanya, permainan anda pada satu ketika mungkin baik-baik saja, dan yang lain menjadi sepenuhnya tidak dapat dimainkan?

Ia dipanggil penjejakan Internet, dan sama ada anda mendengarnya atau tidak, jika anda bermain permainan atau menggunakan keseluruhan banyak internet, anda yang paling banyak dipengaruhi olehnya lebih dari sekali pada masa lalu.

Penjejakan internet adalah pembekal sesuatu untuk "meminimumkan kesesakan"Dengan ironinya menimbulkan kesesakan, untuk anda, sebagai individu, yang paling memerlukan internet.

Kebanyakan penyedia dapat melakukannya kerana kebanyakan negara tidak mempunyai undang-undang yang tepat untuk menghalangnya, dan jika anda selalu tertanya-tanya bagaimana permainan yang bekerja hebat dari tiba-tiba tidak dapat dimainkan selama beberapa minit, dalam kebanyakan kes itu bukan pelayan permainan tetapi penyedia internet anda menggunakan pendeteksian internet.

Jika anda melabur dalam penghala yang super mahal, anda sebenarnya boleh memintas masalah itu kerana beberapa router seperti dari AmpliFI boleh bertukar antara lorong lebar jalur dan memintas masalah itu, tetapi adakah ia bernilai membelanjakan lebih dari $ 300 untuk sebab itu apabila VPN boleh memintas penyempitan terlalu dengan membodohi pembekal internet anda?

Mungkin cuba untuk diri sendiri dengan PrivateVPN. Bebas risiko. Pendaftaran mengambil masa beberapa saat, dan kami tidak meminta nama anda.

Apakah VPN Terbaik untuk Permainan Datang Dengan?

Ia datang dengan pelbagai pelayan, tetapi juga dengan keseimbangan kualiti yang tepat.

Dan itu sebabnya tiada perkhidmatan VPN percuma adalah pilihan jika anda memerlukan VPN untuk permainan. Perkhidmatan VPN percuma tidak akan mempercepatkan permainan anda seolah-olah ia mungkin membantu pendikit internet, pelayan dari perkhidmatan itu tidak dapat memberikan kelajuan yang anda inginkan, dan selepas itu, mereka bebas, jadi anda tidak boleh mempunyai apa-apa jangkaan.

PrivateVPN? Ia tidak percuma, tetapi ia menawarkan percubaan 7 hari bebas risiko yang telah disebutkan tadi yang mungkin merupakan percubaan 7 hari yang paling mudah yang akan anda hadapi. Dan selepas itu? Orang menyukai nilai yang kami sediakan.

Apa yang lebih penting ketika datang ke perkhidmatan VPN untuk permainan? Kualiti atau kuantiti? Sedikit keduanya, dengan keperluan yang lebih tinggi untuk kualiti.

Pada akhirnya, jika perkhidmatan hanya mempunyai 3 lokasi server atau tidak, itu tidak bernilai kerana anda tidak akan dapat menyambung ke server yang paling dekat dengan anda yang akan mengakibatkan permainan anda tidak terkena kecepatan tertinggi.

Pada masa yang sama, mempunyai 3,000 pelayan tidak diperlukan, jika semuanya tidak berkualiti.

Banyak pembekal membeli kapasiti internet daripada syarikat hosting daripada pembekal transit IP secara langsung. Itulah pasti lebih murah dan membolehkan lebih banyak pelayan, tetapi meningkatkan kependaman dan menurunkan kelajuan muat turun.

VPN terbaik untuk permainan? Itulah yang mempunyai pelayan yang cukup untuk tidak ada yang terlalu jauh dari pelayan ke titik, sementara pada masa yang sama datang dengan kapasiti internet dari pembekal transit IP secara langsung. Jika anda kehilangan salah satu daripada ini, VPN yang anda gunakan bukanlah VPN terbaik untuk permainan dan tidak akan menawarkan kelebihan penuh kepada VPN apabila ia datang kepada pendidihan internet kerana anda perlu menghadapi sesuatu yang perlahan kamu juga.

PrivateVPN? Ia menawarkan keseimbangan segala-galanya. Anda tidak mendapat beribu-ribu pelayan, tetapi anda mendapat pelayan yang memberi tumpuan kepada kualiti untuk memastikan kependaman anda serendah mungkin dari perspektif kualiti pelayan dan jarak kepada anda.

Bagaimana Menyediakan VPN pada Semua Platform Permainan Anda

Sekiranya anda sudah menyemak tapak kami, maka anda mendapati bahawa kami mempunyai aplikasi Android dan iOS. Anda juga menyedari bahawa kami bekerja dengan Windows, macOS, dan juga peranti Linux. Apa yang anda mungkin tidak perasan adalah apa-apa maklumat tentang cara menyediakan VPN pada PS4, Xbox atau Nintendo Switch.

Dan itu kerana perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan platform ini. Tiada perkhidmatan VPN.

Itulah sesuatu yang ingin kita lakukan di PrivateVPN mengingati berapa ramai orang menggunakan platform ini, tetapi pada masa ini, itu tidak mungkin.

Apa yang boleh anda lakukan untuk mendapatkan penggunaan VPN untuk permainan? Pasang VPN pada penghala anda. Kami menutup proses itu di laman web kami yang kami sarankan anda menyemak. Ini akan membantu anda membuat kerja perkhidmatan VPN pada platform yang tidak membenarkan perkhidmatan VPN secara langsung.

VPN Terbaik untuk Permainan?

VPN terbaik untuk permainan, walaupun? Ia bukan satu yang membolehkan sambungan "multiplatform". Anda boleh menggunakan PrivateVPN dengan 6 peranti yang berbeza pada bila-bila masa, dan ia tidak akan mempunyai masalah. Kami tidak banyak membincangkan blog kami kerana kami tidak percaya bahawa ia adalah ciri. Ia adalah sesuatu yang setiap pembekal VPN perlu menyediakan memikirkan berapa banyak peranti yang kami gunakan hari ini.

Bagi orang yang mempunyai penapisan, VPN terbaik untuk permainan adalah yang datang dengan Stealth VPN. Bagi mereka yang tidak, apa-apa VPN akan lakukan. Dan untuk semua orang lain yang ingin bermain permainan tanpa throttling internet? Satu campuran kualiti dan kuantiti perkara.

Tetapi adakah anda hanya mencari VPN untuk permainan atau adakah anda juga ingin mengakses hiburan? Jika anda juga ingin menonton Hulu, DAZN, Hotstar atau beberapa platform lain yang pada masa ini tidak berfungsi di negara anda, kami kemungkinan besar mempunyai panduan untuk itu di blog kami yang berjalan melalui cara untuk menyahpasang langkah-langkah platform ini langkah demi langkah.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me