VPN Terbaik untuk Netflix pada 2018 (Tonton Semua Kandungan Netflix)

VPN Terbaik untuk Netflix pada 2018 (Tonton Semua Kandungan Netflix)

Oleh PrivateVPN, 2018-09-16 10:44:26 dalam Hiburan


Netflix bukan hanya berasaskan di Amerika Syarikat. Ia bukan hanya di UK sahaja. VPN terbaik untuk Netflix pada 2018 bukan VPN yang mempunyai banyak pelayan di UK dan AS yang menyokong Netflix. Ia adalah VPN yang menyokong banyak negara sejauh Netflix. Pasti, AS mempunyai kandungan yang paling pasti, tetapi ia tidak mempunyai semua kandungan. Pertunjukan dan filem tertentu tidak di Amerika Syarikat atau di UK tetapi berada di negara lain. VPN terbaik untuk Netflix pada 2018 perlu bekerjasama dengan Netflix pada tahun 2018 tetapi juga perlu menawarkan semua kandungan yang mungkin anda tonton.

Apa Tepatnya VPN Terbaik untuk Keperluan Netflix?

Pelayan. Pelayan kerja.

Dan itu masalah besar ketika datang ke perkhidmatan VPN.

Perkhidmatan boleh mempunyai 100 pelayan di lokasi yang Netflix mempunyai beberapa kandungan eksklusif, tetapi itu tidak bermakna sama sekali jika pelayan tersebut tidak berfungsi dengan Netflix.

Kebanyakan perkhidmatan gagal menyemak ini setiap hari.

Ini penting kerana Netflix membuat usaha berterusan untuk menghentikan pelayan VPN daripada bekerja dengan Netflix kerana mereka ditekan oleh banyak syarikat untuk berbuat demikian. Mengapa seseorang membayar langganan TV di negara x jika mereka boleh menyambung ke Netflix mereka semasa disambungkan ke pelayan VPN tertentu dan mengakses kandungan tersebut dengan akaun Netflix mereka?


Ia lebih masuk akal untuk membekalkan kandungan tertentu ke negara lain. Tetapi jika orang hanya boleh mengakses sesuatu di Netflix maka syarikat yang membeli lesen untuk menunjukkan bahawa kandungan di negara tertentu kehilangan wang. Oleh itu tekanan itu.

PrivateVPN memastikan pelayan berfungsi, dan jika seseorang berhenti bekerja, ada yang baru di tempatnya.

Lokasi Yang Penting Apabila Ia Hadir ke VPN Terbaik untuk Netflix

PrivateVPN datang dengan pelayan yang bekerja dengan Netflix di Amerika Syarikat, UK, Kanada, Perancis, Jepun, Denmark, Finland, Jerman, Norway, Sweden, Switzerland, Belanda, Itali, Sepanyol, Australia, Brazil, Colombia, Argentina, dan Korea Selatan.

Itu bukan pelayan di setiap negara tetapi pada VPN terbaik untuk Netflix pada 2018, anda hanya perlu mengakses pelayan dengan kandungan eksklusif, dan jika anda mempunyai akses kepada semua pelayan ini yang bekerja dengan Netflix, itu yang anda perlukan untuk mendapatkan segala kemungkinan daripada Netflix!

Kami tidak menawarkan pelayan di semua negara di planet ini tetapi pelayan yang kami tawarkan, semuanya memberikan akses kepada sesuatu yang eksklusif. Dan "eksklusif" adalah apa yang harus anda cari ketika datang ke VPN terbaik untuk Netflix pada tahun 2018.

Oh, dan pastikan untuk memeriksa panduan penuh kami untuk membuka kunci kunci Netflix jika anda menghadapi masalah!

VPN Terbaik untuk Netflix Tidak Perlu Juga Kurangkan Netflix Anda

Kita boleh mengatakan bahawa VPN akan membuat internet anda lebih cepat tetapi terus terang, dalam kebanyakan kes, ia bukan satu-satunya masa yang akan berlaku adalah jika penyedia internet anda dengan sengaja melambatkan Netflix anda yang haram di kebanyakan negara. Apa VPN terbaik untuk Netflix pada 2018 perlu dilakukan walaupun tidak melambatkan internet anda.

Bagaimana? Dengan melabur dalam kapasiti internet yang berkualiti tinggi. Di PrivateVPN, kami membeli sebahagian besar daripada kapasiti internet kami daripada pembekal transit IP secara langsung. Anda kemungkinan besar tidak tahu apa maksudnya tetapi untuk memberikan perbandingan, anda juga boleh membeli kapasiti internet dari laman web hosting, dan mereka lebih lambat. Satu pilihan yang biasa kerana sudah tentu lebih murah.

Apa yang kita cuba katakan adalah bahawa jika sambungan internet anda menyebarkan bahawa kami minta maaf. Tidak ada yang membantu anda. Netflix anda masih perlahan. Tetapi kami tidak akan memperlahankannya dengan perkhidmatan kami.

Netflix Bekerja pada Banyak Platform. Jadi Sekiranya VPN Terbaik untuk Netflix pada 2018.

VPN terbaik untuk Netflix pada 2018 bukan sahaja menyediakan banyak pelayan kerja tetapi juga harus bekerja pada banyak platform. Sama seperti Netflix. Sokongan standard peranti Windows, peranti Apple, peranti Android sudah tentu ada, Stick Fire TV juga disokong, dan juga peranti Linux!

Itulah hampir semua peranti di luar sana tolak Chromecast yang tidak menyokong perkhidmatan VPN. Dan jika anda seorang pengguna yang lebih maju, OpenVPN, dan router juga disokong.

VPN Terbaik untuk Netflix pada 2018 Tidak Perlu Lebih Banyak Langganan Netflix Anda

Bayangkan membayar untuk perkhidmatan VPN lebih daripada Netflix anda. BestVPN telah memilih PrivateVPN sebagai perkhidmatan nilai terbaik. Semua yang anda perlukan untuk Netflix pada kos yang rendah. Tidak hairan mengapa BestVPN memilih kami!

Oh, dan jika anda kecewa, anda mempunyai 30 hari untuk meminta bayaran balik penuh. Mengapa anda fikir kami memberi pilihan ini? Seperti yang kita yakin dalam perkhidmatan kami! Mencari VPN terbaik untuk Netflix? Sertai kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me