VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10

VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10

Oleh PrivateVPN, 2018-11-01 17:10:01 dalam Perniagaan


Adakah anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 sama ada anda hanya berasaskan perniagaan atau hiburan? Terdapat beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan, dan jika pembekal VPN yang anda sedang mempertimbangkan tidak mempunyai ciri-ciri ini, dengan baik, anda harus benar-benar mempertimbangkan semula dengan mempertimbangkan penyedia.

Sekiranya Anda Penjagaan Mengenai Keselamatan, Seni Adakah dalam Tetapan

VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 sejauh keselamatan berjalan tanpa mengira ciri keselamatan hanya hebat jika ia membolehkan anda melindungi diri anda dengan betul seperti yang anda mahu melindungi diri anda.

Windows 10 tidak boleh dipercayai. Bagaimana jika perkhidmatan VPN terhempas? Ia sepatutnya tidak betul, tetapi bagaimana jika ia berlaku? Adakah anda bersedia mengambil risiko dengan data anda? Komputer pada pesawat bernilai ratusan juta membuat kesilapan. Adakah komputer anda hebat yang anda percayai sepenuhnya?

Sekiranya anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10, anda memerlukan VPN yang akan membunuh apa sahaja yang anda ingin melindungi jika sesuatu berlaku.

Contohnya, jika anda sedang meresap, dan mahu aplikasinya ditutup jika sesuatu berlaku, PrivateVPN dilengkapi dengan fungsi Pengawal Aplikasi yang akan menutup aplikasi tertentu jika VPN berhenti berfungsi.

Terdapat juga ciri Perlindungan Leak IPv6 supaya IP anda tidak boleh dibocorkan secara tidak sengaja. Kill Switch juga mematikan sambungan internet anda jika VPN anda berhenti bekerja.

Ciri-ciri seperti itu memastikan bahawa anda dilindungi sepenuhnya, dan jika keselamatan adalah keprihatinan anda dan anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10, itulah yang anda perlukan untuk mencari.

Dan jika anda banyak bepergian, dan akan berada di negara-negara seperti China, Stealth VPN juga sangat penting supaya orang-orang seperti kerajaan China tidak mengetahui bahawa anda menggunakan VPN.

Matlamat Ciri Keselamatan

VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 tidak boleh hanya mempunyai ciri keselamatan dalam klien kerana ia memerlukan perlindungan di tempat pertama. PrivateVPN dilengkapi dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256. Untuk semata-mata, penyulitan gred tertinggi tersedia di pasaran. Mungkin anda menggunakan Wi-Fi terbuka di Starbucks dan terdedah kepada orang-orang di rangkaian yang sama mengakses apa yang anda akses pada pelayar web anda. Mungkin ia ada di dalam bas atau di sekolah anda. Sama ada cara, perkara penyulitan, dan tahap yang kami sediakan, ia digunakan oleh tentera. Anda juga boleh memilih antara 3 OpenVPN, PPTP & Sambungan L2TP.

Yang digabungkan dengan ciri keselamatan PrivateVPN dapat memberikan perlindungan penuh di internet tanpa mengira apa yang anda lakukan. Tetapi jika anda mencari VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10, anda juga perlu mempertimbangkan sesuatu yang lain.

Lokasi Perkara Perkhidmatan VPN

Bayangkan anda mempunyai semua ciri keselamatan ini dan penyulitan hebat itu, dan kemudian semuanya tidak ada apa-apa kerana perkhidmatan VPN memberikan maklumat anda kerana mereka ditekan. Itu terjadi.

Perkhidmatan yang dimaksudkan untuk melindungi dapat membawa masalah kepada anda...

Bagaimana? Dengan menyimpan log yang boleh mendedahkan apa sahaja yang anda lakukan.

Apa satu-satunya cara untuk mengelakkan situasi yang berpotensi ini?

Dengan menggunakan perkhidmatan yang secara sah tidak dapat menyimpan log sebagai sementara syarikat mungkin menyatakan sesuatu, itu tidak bermakna ia benar. Jangan mempercayai syarikat itu, mempercayai undang-undang. Dan Sweden mempunyai beberapa undang-undang privasi yang luar biasa yang perlu dipelajari oleh negara lain. Mereka juga bermaksud bahawa PrivateVPN tidak dapat menyimpan log dan menggunakannya terhadap anda.

VPN Terbaik untuk Windows 10 Laptop Perlu Pelbagai Pelayan Walaupun

Dan bukan hanya pelayan tetapi pelayan yang bekerja dengan platform hiburan.

Keselamatan adalah hebat, tetapi majoriti besar orang peduli menonton Amerika Netflix mereka, dan DAZN mereka bersama Hulu.

PrivateVPN dilengkapi dengan 57 lokasi pelayan. Kecuali, jangan jatuh untuk bilangan lokasi. Ini mengenai berapa pelayan berfungsi dengan platform yang berbeza. Itulah yang syarikat VPN tidak pernah menyebut. Dan kamu jatuh untuk permainan nombor.

VPN terbaik untuk komputer riba Windows 10 perlu menyokong semua platform hiburan yang anda mahu gunakan. PrivateVPN tidak hanya menyokong American Netflix. ia mempunyai lokasi Netflix yang paling berfungsi. Lihat, American Netflix mempunyai kandungan yang paling banyak, tetapi ia tidak mempunyai segala-galanya. Itulah sebabnya PrivateVPN menyokong lokasi seperti Sweden dan Sepanyol di kalangan puluhan orang lain untuk Netflix.

Dan kami menyokong DAZN yang seperti Netflix sukan langsung. Amazon Prime & Hulu? Kami juga mendapatnya.

Jangan jatuh ke pelayan. Jatuh untuk sokongan pelayan!

VPN Terbaik untuk Komputer Riba Windows 10 Perlu Mengekalkan Kelajuan Semasa Anda

Perkhidmatan VPN suka bercakap tentang membuat internet anda cepat. Melainkan penyedia internet anda dengan sengaja melambatkan laman web tertentu, VPN tidak akan membuat internet anda lebih cepat. Ia boleh menjadi lebih perlahan sekalipun jika keupayaan internet berasal dari pembekal hosting dan bukan penyedia transit IP. Lihatlah untuk itu.

VPN Terbaik untuk Komputer Riba Windows 10?

Perkara keselamatan sama ada itu penyulitan atau ciri-ciri. Dan jika anda berada di negara-negara seperti China, anda pasti perlu Stealth VPN. Anda juga mahu hiburan, dan untuk itu, anda memerlukan pelayan yang menyokong perkhidmatan, dan itu juga tidak melambatkan anda. PrivateVPN? Ia berbuat demikian.

Bersedia untuk mencuba kami?

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me