VPN Terbaik untuk Hiburan (Apa yang Anda Perlu Lihat Di)

VPN Terbaik untuk Hiburan (Apa yang Anda Perlu Lihat Di)

Oleh Michael Smolski, 2019-06-25 22:27:00 dalam Hiburan


Orang ramai mendapat perkhidmatan VPN untuk semua sebab yang berbeza, dan bergantung pada sebabnya, VPN terbaik untuk anda akan berbeza. Tetapi jika anda mencari VPN terbaik untuk hiburan, terdapat beberapa elemen utama yang anda perlukan untuk melihat yang mungkin tidak kira banyak ketika datang untuk menggunakan VPN untuk tujuan keselamatan, yang penting ketika datang ke hiburan.

Jangan Lihat Kuantiti Jika Mencari VPN Terbaik untuk Hiburan

Ini adalah kesilapan terbesar yang dilakukan oleh orang apabila mencari VPN terbaik untuk hiburan. Orang menganggap bahawa lebih baik, dan itu malangnya tidak benar dalam kebanyakan kes.

Terutamanya apabila ia datang kepada pelayan VPN.

PrivateVPN mempunyai 150+ lokasi pelayan di 60 negara. Terdapat banyak perkhidmatan yang mempunyai lebih banyak pelayan yang tersedia, namun, PrivateVPN yang menyokong kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran.

Dan itu kerana tidak mencukupi untuk mengeluarkan pelayan. Perkhidmatan seperti Hulu membuat usaha berterusan untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada berfungsi. Sekiranya pelayan tidak berkualiti, ia tidak akan berfungsi dengan platform hiburan.

Sangat mudah jatuh ke dalam perangkap pergi untuk perkhidmatan dengan lebih banyak pelayan, tetapi jika ada apa-apa yang anda ambil dari ini, sama ada anda pergi untuk PrivateVPN atau tidak, itu kualiti adalah yang paling penting ketika datang ke hiburan.

VPN terbaik untuk hiburan perlu menyokong platform seperti Hulu, HBO, Netflix, DAZN, dan banyak lagi. PrivateVPN tidak bersaing dengan orang lain ketika datang ke kuantitas pelayan, tetapi ia mengalahkan orang lain ketika datang ke layanan pendukung yang ingin digunakan oleh orang.

Perkara penting

Kebanyakan perkhidmatan VPN gagal menyebut bahawa jika internet anda miskin di tempat pertama, anda akan mempunyai masalah streaming. Melainkan penyedia internet anda sengaja melambatkan laman web tertentu, internet anda tidak akan lebih cepat apabila streaming.

Apabila ia datang untuk mempercepatkan, ini adalah di mana kualiti pelayan datang sekali lagi. Terutamanya apabila ia melibatkan sukan streaming seperti DAZN. Menonton perlawanan yang menjeda setiap 30 saat bukanlah apa yang dikehendaki oleh peminat sukan. Terutama jika anda menjemput kawan anda untuk menonton.

Latihan, yang berapa lama diperlukan untuk data untuk bergerak dari rumah ke pelayan, adalah faktor besar ketika datang untuk streaming langsung. Apa yang dilakukan oleh PrivateVPN? Ia melabur dalam kebanyakan kapasiti internetnya daripada Penyedia Transit IP secara langsung. Ini mengakibatkan kependaman yang lebih rendah dan streaming yang lebih cepat, tanpa menjejaskan jeda yang sangat teruk yang selalu berlaku apabila pasukan anda akan mencetak gol.

Sudah tentu, jauh dari pelayan VPN yang anda mahu sambungkan, semakin tinggi kependaman itu, tetapi apabila perkara yang anda perlukan untuk melihat VPN terbaik untuk hiburan, di mana keupayaan internet datang dari adalah penting. Dan jika tidak disebutkan, itu kemungkinan besar hanya membentuk laman web hosting. Itu harus bekerja untuk Netflix standard, tetapi apabila ia datang kepada Netflix dalam 4K atau live streaming dengan Hulu, itu tidak akan cukup.

Sokongan Di Seluruh Dunia Penting Dalam Kawasan Itu Tidak VPN Friendly

VPN terbaik untuk hiburan hanya yang terbaik jika ia berfungsi.

Negara-negara seperti China mempunyai pengharaman VPN yang menghalang perkhidmatan VPN daripada berfungsi yang mengakibatkan mustahil untuk menggunakan orang-orang seperti Hulu di China, walaupun dengan VPN dihidupkan.

Itu kerana perkhidmatan VPN secara keseluruhan mudah dikesan kerana mereka berbeza berbanding trafik lain di internet. Jika China mengakui bahawa anda menggunakan VPN, ia akan menghalang internet anda daripada berfungsi sehingga anda berhenti menggunakannya. Dan di sinilah Stealth VPN masuk.

Stealth VPN bercampur dengan trafik biasa, yang bermaksud bahawa apabila anda menggunakannya, anda akan dapat mengakses hiburan yang anda mahu akses.

Walau bagaimanapun, sesuatu yang perlu diingat ketika datang ke Stealth VPN adalah bahawa ia melambatkan internet anda berbanding dengan menggunakan VPN standard sehingga mungkin tidak sesuai untuk semua streaming langsung, bergantung pada kecepatan internet anda di tempat pertama.

VPN Terbaik untuk Hiburan

Berapa banyak pelayan yang mempunyai VPN tidak kira jika mereka tidak akan berfungsi dengan platform hiburan yang anda ingin akses. VPN terbaik untuk hiburan perlu menyokong apa yang anda ingin tonton, dan perlu melakukannya tanpa melambatkan sambungan anda ke titik yang perlu anda tunggu pada bila-bila masa yang diberikan.

Sama ada anda memilih untuk memberikan PrivateVPN atau tidak, ini adalah perkara yang anda perlu lihat ketika mencari VPN terbaik untuk Hiburan.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me