VPN Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV Streaming

VPN Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV Streaming

Oleh Michael Smolski, 2018-08-15 11:13:10 dalam Hiburan


Terdapat semua jenis perkhidmatan VPN di luar sana. Semua menjalankan fungsi tertentu, tetapi tidak semua adalah VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV.

VPN mempunyai dua ciri utama. Privasi dan dapat menyambung ke bahagian lain di dunia.

Kecuali, fungsi sebenar dalam kedua-dua fungsi utama privasi dan mampu menyambung ke bahagian lain di dunia berbeza-beza antara rangkaian VPN, yang bermakna beberapa perkhidmatan bukanlah pilihan yang tepat untuk anda jika anda mencari VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV.

Apakah VPN terbaik untuk filem dan rancangan TV yang diperlukan??

Pelayan

Jika anda mencari VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV, pelayan penting.

Kenapa?

Kerana banyak pembaca di sini tidak datang dari Amerika Syarikat. Mereka tidak mempunyai kemewahan menonton musim baru rancangan kegemaran mereka kerana fakta bahawa mereka tidak berada di negara yang betul, walaupun pengguna tersebut mungkin membayar harga yang sama untuk penggunaan perkhidmatan itu sama ada itu Netflix atau sesuatu yang lain.

Menggunakan VPN dan menyambung ke pelayan di negara yang mempunyai lebih banyak akses pada platform yang anda mahu gunakan mungkin membolehkan anda menonton banyak kali lebih banyak rancangan TV, sama ada itu di Sweden dan menonton American Netflix atau berada di mana saja di luar Amerika Syarikat dan cuba menggunakan Hulu.

PrivateVPN tidak menawarkan pelayan di setiap lokasi di planet ini pada masa ini, tetapi setakat ini, VPN terbaik untuk filem dan rancangan TV bersangkutan, ia menawarkan semua pelayan yang anda perlukan dan yang berfungsi dengan perkhidmatan yang akan anda gunakan.

Tidak semua orang mahu menonton hanya American Netflix.

Netflix Sweden mempunyai kurang tetapi menawarkan beberapa gelaran yang tidak dilakukan oleh Amerika. VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV harus menawarkan pelbagai pelayan. PrivateVPN menawarkan lebih daripada 56 lokasi pelayan. Yang anda perlukan adalah di sana.

Oh, dan ya, PrivateVPN mempunyai pelayan yang berfungsi. Dengan "kerja" menjadi kata kunci di sini.

Tidak cukup untuk mempunyai pelayan di Amerika Syarikat. Orang-orang seperti Netflix melakukan pekerjaan yang hebat yang membawa pelayan VPN ke bawah untuk memastikan pemilik kandungan senang dengan memikirkan bahawa seseorang itu menggunakan VPN dan dengan itu memutuskan sambungan anda dari Netflix.

PrivateVPN sentiasa memastikan bahawa pelayan VPN yang berfungsi dengan perkhidmatan streaming sebenarnya berfungsi dengan perkhidmatan streaming.

Kelajuan

Kami akhirnya berjaya ke dunia di mana 4K cukup banyak standard sekarang. Semakin ramai orang membeli peranti 4K setiap hari. Kecuali itu tidak penting bagi sesetengah orang.

Jika internet anda perlahan, sama ada cara dengan VPN atau tidak, apa yang anda cuba aliran akan banyak penimbal. Tetapi jika internet anda agak baik dan boleh mengendalikan streaming sama ada itu 4K atau penuh HD, maka menggunakan VPN yang betul adalah penting untuk menjaga kelajuan itu.

Terdapat banyak pilihan dua ketika datang ke keupayaan internet yang kebanyakannya bertanggungjawab untuk kelajuan VPN. Anda sama ada membeli dari pembekal transit IP atau dari syarikat hosting. Syarikat hosting? Mereka mengehadkan perkhidmatan sejauh kelajuan prihatin tetapi juga pilihan untuk banyak syarikat.

PrivateVPN kebanyakannya menggunakan pembekal transit IP untuk keupayaan internet mereka yang bermaksud bahawa anda mendapat kelajuan yang biasanya anda dapatkan.

Jika anda mahukan VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV, masalah kelajuan. VPN yang betul tidak akan membuat internet anda lebih cepat tetapi akan menjadikannya secepat yang lain.

Paling penting, VPN Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV Streaming Tidak Dapat Bebas...

"Ia tidak boleh dibebaskan? Kenapa tidak? Terdapat banyak perkhidmatan VPN yang percuma? "

Oh, dan mereka menawarkan kelajuan dan privasi yang tidak menyimpan kayu. Betul kan? Inilah yang mereka katakan?

Sebab utama mengapa perkhidmatan percuma tidak bagus sejauh perkhidmatan VPN adalah bahawa anda mengorbankan sesuatu untuk kebebasan itu, dan selalunya ia adalah pilihan lokasi dan data anda. Perkhidmatan percuma telah ditangkap lebih daripada beberapa kali ini. Log telah dikeluarkan yang menghasilkan perkhidmatan yang bertujuan untuk memastikan anda selamat menempatkan orang ke dalam penjara.

Sudah tentu, mereka terpulang kepada sesuatu yang tidak sepatutnya mereka lakukan, tetapi maksudnya ialah anda tidak boleh selalu mempercayai perkhidmatan percuma.

Pelayan? Kebanyakannya tidak memberi cukup melainkan jika anda membayar untuk versi premium. Itu bukan isu utama sekalipun. Isu utama ialah kerana begitu ramai orang menggunakan perkhidmatan VPN percuma ini kerana mereka bebas, seperti Netflix memecahkannya. Dan jika mereka tidak, maka pelayan juga perlahan. Tidak pernah mengharapkan keupayaan internet untuk terus dari pembekal transit IP secara langsung. Tidak akan berlaku. Dan kerana perkhidmatan itu adalah percuma dan banyak orang menggunakannya, pelayan akan sering kelebihan beban.

Penstriman perlahan bukanlah apa yang anda cari ketika mencari VPN terbaik untuk filem streaming dan rancangan TV. Adakah ia?

Cara Dapatkan VPN Terbaik untuk Filem dan Rancangan TV Streaming?

Senang awak bertanya.

Cukup mudah sebenarnya.

Anda sudah berada di laman web kami. Hanya 30 saat bekerja untuk menggunakan perkhidmatan kami.

Klik butang Beli di bahagian atas sebelah kanan skrin dan pergi melalui pendaftaran 30 saat yang mudah.

Kami melakukan kos, tetapi kami juga memastikan anda mempunyai kelajuan terpantas yang mungkin pada nilai terbaik, oleh itu kami telah dipilih sebagai perkhidmatan nilai terbaik oleh BestVPN

Sebaik sahaja anda mendaftar, semua yang anda perlu lakukan ialah memuat turun klien kami dengan mencari di kedai aplikasi anda dengan pergi ke halaman Muat Turun kami. Telah selesai? Sambung sahaja ke pelayan kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me