Setiap Word, Image dan Input pada PC anda sedang ditonton, termasuk satu ini


Adakah anda tahu bahawa Internet sedang melayari anda?

Sejarah penyemak imbas anda, kata laluan untuk akaun sosial, perbankan dan e-mel, imej yang dilihat dan fail yang dimuat turun adalah SEMUA yang dikesan oleh ISP anda, mungkin penjenayah siber ini juga yang kedua. Jangan lupa tentang lokasi, data aplikasi dan pembelian anda juga. Mengapa? Kerana anda memberikannya kepada mereka.

Mereka menonton dengan teliti dan jika bendera aktiviti anda mencurigakan, Kerajaan dapat melihat kembali sejarah TAHUN dalam talian dan memutuskan sama ada anda layak mendapat ketukan di pintu anda. Kita semua pernah mendengar "Akta Patriot", tetapi ternyata kebanyakan negara mempunyai versi undang-undang pecah amanah mereka sendiri.

Wifi awam adalah bahaya yang berbeza. Bayangkan, wifi hotspot awam tidak terenkripsi dan selalunya tidak memerlukan akses kata laluan, yang bermaksud data anda secara literal disiarkan dalam setiap arah untuk bahkan amatur paling peretas untuk menguping dan mencuri apa sahaja yang mereka suka, termasuk butiran dan identiti bank.

Kedai kopi untuk anda adalah kedai data peribadi untuk penjenayah siber yang tamak...
Inilah sebenarnya risiko anda:

 • Setiap langkah sejarah penyemak imbas
 • Butiran log masuk anda ke media sosial, akaun bank, paypal
 • E-mel peribadi anda, Whatsapp + semua kandungan
 • Muat turun anda, termasuk torrents dan streaming video
 • Data aplikasi dan pembelian anda
 • Alamat dan lokasi semasa anda
 • Imej dan fail yang dihantar dan diterima anda
 • dan banyak lagi...

Peranti Windows anda sedang menggantung dari pokok data yang hanya menunggu untuk dipilih, itu hanya masalah masa. Anda memerlukan perlindungan…

Sama ada anda berada di rumah, di Starbucks, sebuah hotel, lapangan terbang atau perjalanan di seluruh dunia, anda sedang dikesan, diperiksa dan diperhatikan oleh ISP, kerajaan dan berpotensi berpuluh-puluh penggodam. Mereka secara harfiah melihat ke atas bahu anda.

Itulah sebabnya kami mencipta PrivateVPN

Walaupun anda tidak melakukan apa-apa dalam talian yang mencurigakan, kami percaya privasi adalah hak asasi manusia dan yang anda lakukan. Selain itu, penggodam tidak peduli jika anda seorang santo digital atau tidak, mereka akan dengan senang hati mencuri maklumat anda...

Itulah sebabnya kami menyediakan 100% tidak mahu dikenali kepada lebih 44,000 pengguna sejak 2008 tanpa pelanggaran data tunggal.

 • Secara automatik membuat semua pelayar internet dan data aplikasi anda tidak dapat dipecahkan
 • Tonton Netflix, BBC iPlayer, Hulu dan perkhidmatan geo-terhad lain dari luar negara
 • Gunakan mana-mana wifi umum tanpa mengorbankan keselamatan privasi atau kewangan anda
 • Sembunyikan identiti, lokasi dan aktiviti anda dari ISP, kerajaan dan peretas
 • Saham Torrent dan fail tanpa takut dipintas
 • Hantar / terima fail, imej, video dan mesej dengan privasi 100%

dan banyak lagi...

Apa yang membuatkan PrivateVPN begitu kuat?

Dasar Pembalakan Data ZERO

Undang-undang privasi Sweden bermakna tiada log trafik yang disimpan untuk disita oleh kerajaan. Tidak seperti pembekal VPN yang lain, bahkan KAMI tidak tahu apa yang anda lakukan dalam talian.

6 Sambungan serentak

Kami satu-satunya penyedia VPN untuk menyambungkan upto 6 peranti yang berbeza pada masa yang sama, semua ke alamat IP unik

Perlindungan Leak IPv6

Jadi identiti anda tetap selamat walaupun anda tiba-tiba terputus dari VPN anda

Bandwidth tanpa had & Kelajuan

Oleh itu, anda tidak akan berurusan dengan video buffering, muat turun yang perlahan atau masa tunggu disebabkan oleh hop penghalaan yang dilihat dengan penyedia lain

Penyulitan 2048-bit Dengan AES-256

The tahap tertinggi penyulitan di pasaran, walaupun digunakan oleh tentera kerajaan

Pelayan dalam 60 Negara

Dapatkan akses kepada semua pelayan kami di 60 negara paling popular untuk diakses kandungan geografi terhad

App Windows PrivateVPN

Jadi anda boleh mendapat keuntungan 100% tidak mahu dikenali dengan satu klik, tidak ada salinan menyalin berpuluh-puluh VPN secara manual setiap kali

Sokongan Lengkap

Kami tidak menggunakan wakil perkhidmatan pelanggan bebas, anda bercakap terus kepada pemaju kami untuk mendapatkan bantuan

Protokol VPN Termasuk OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 Dan IPSec

Jika anda lebih suka aplikasi VPN sumber terbuka, kami gembira dapat memberikan semua VPN kami

Jaminan 30-Hari Wang Balik!

Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan VPN anda, kami akan mengembalikan setiap sen dalam masa 30 hari

Kami TIDAK PERNAH mempunyai satu pelanggaran data!

Selepas berjaya menyulitkan lebih daripada 15,000 Terabytes data dan melindungi maklumat peribadi pengguna kami, tidak hairanlah pelanggan kami melekat dengan PrivateVPN selama bertahun-tahun, walaupun selepas mencuba penyedia lain!

Lihat apa yang pengguna katakan tentang PrivateVPN:

Martin Collins

★★★★★

Nilai hebat dan perkhidmatan yang baik dan mudah digunakan.

Mempunyai beberapa masalah semasa menubuhkan VPN (pada dasarnya adalah keupayaan teknikal saya), tetapi e-mel kepada perkhidmatan pelanggan dan tindak balas yang cepat kepada soalan saya kemudian menyusun masalah. Saya kini harap berharap dapat menerima masalah aliran bebas sementara dari UK.

Baca ulasan penuh

Paul

★★★★★

VPN Cemerlang

"Saya telah menggunakan selama kira-kira 6 bulan sekarang dan tidak ada masalah apa pun. Kelajuan biasanya antara 85% - 95% dari kelajuan 100 Mbit / s ISP saya apabila disambungkan ke pelayan yang optimum. Tiada downtime yang berpengalaman selama enam bulan.

Aplikasi Windows dengan baik dibentangkan dan boleh beralih antara paparan mudah dan maju. Hanya mengambil masa beberapa minit untuk menjadi akrab di mana keadaannya.

Juga berfungsi hebat pada tablet Android 2 saya (6.0 & 8.0) dengan Wi-Fi awam."

Baca ulasan penuh

Dave

★★★★★

Bantuan dari PVPN

"Saya tidak boleh menyalahkan bantuan dan sandaran dari PVPN. Mereka telah cepat bertindak balas terhadap sebarang masalah, tidak banyak yang ada. Saya boleh disyorkan oleh rakan mengenai PVPN dan telah lulus ini kepada rakan-rakan.
Terima kasih"

Baca ulasan penuh

Setiap Word, Image dan Input pada PC anda sedang ditonton, termasuk satu ini

Anda mempunyai jaminan wang balik selama 30 hari!

Betul! Jika perkhidmatan kami tidak menjadikan anda 100% tanpa nama, melindungi identiti, data dan aktiviti anda atau mematuhi tuntutan berkelajuan tinggi dan geo-unlock kami, kami akan mengembalikan anda setiap sen terakhir!

Anda tidak perlu membuat keputusan akhir sekarang, tetapi anda perlu mengambil tindakan. Cukup cuba PrivateVPN selama 30 hari dan tentukan jika anda ingin kekal tanpa nama dan selamat pada akhirnya, anda boleh. Terdapat SANGAT RISIKO ZERO.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me