Selamat menonton BBC iPlayer Anywhere di Dunia-Tanpa Buffering atau Geoblocking


Nikmati sambungan cepat, selamat dan peribadi supaya anda boleh menyiarkan rancangan BBC kegemaran anda. Mana-mana lokasi. Mana-mana peranti.

Dapatkan VPN yang berdedikasi sepenuhnya untuk BBC iPlayer dan jalankan sekatan lokasi yang mengecewakan dan mempercepatkan kelajuan. Tidak ada risiko untuk akaun anda, dan anda boleh menikmati katalog UK penuh dalam HD yang jelas seperti seolah-olah anda berada di rumah.

Saya telah Mencuba VPN Lain, Mereka Tidak Bekerja…

Banyak pembekal VPN yang lain jangan tawarkan alamat IP UK sepenuhnya diagihkan. Maksudnya BBC iPlayer BAGAIMANA melihat di mana anda sedang streaming dari. Bukan dengan pelayan gred tentera 2048-bit PrivateVPN di London dan Manchester. Anda telah diswastakan sepenuhnya! Juga, perkhidmatan VPN lain tidak memberitahu anda untuk memadamkan kuki penyemak imbas anda, atau untuk menyalurkan dalam mod Inkognito dalam Chrome / Firefox-jadi kami akan memberitahu anda. Anda harus sentiasa melakukan ini, tidak kira VPN yang anda gunakan. .

Berikut adalah senarai kecil acara iPlayer disekat di luar UK:

 • Eastenders
 • Blue Planet
 • Sherlock
 • Dr Who
 • Masterchef
 • Kesalahan
 • Dragons 'Den
 • Gear teratas
 • Pesalah Muda
 • Cagaran
 • Shetland
 • dan beratus-ratus lagi rancangan TV berkualiti…

Geoblocking menyebabkan anda terlepas semua hiburan kegemaran anda.

Kenapa saya tidak boleh menonton iPlayer dari luar UK?

BBC iPlayer hanya mempunyai perjanjian pelesenan kandungan yang tepat untuk streaming di UK. Itulah malu, kerana membayar lesen TV yang sah pada dasarnya membayar untuk mengakses kandungan BBC di rumah. Bagaimana jika anda bergerak ke luar negara atau pergi bercuti? Anda perlu lakukan tanpa semua rancangan TV kegemaran anda sehingga anda kembali.

Bukan dengan PrivateVPN. Dengan lokasi VPN khusus kami di London dan Manchester, anda boleh mengakses pertunjukan kegemaran anda, perlawanan sukan secara langsung, saluran berita dan banyak lagi dengan alamat IP yang berpangkalan di UK kami. Apabila anda menyambung ke lokasi VPN iPlayer berdedikasi kami, anda tidak pernah meninggalkan rumah. Bermaksud anda boleh mengalir dengan cepat dan secara persendirian dari mana saja menggunakan komputer riba, telefon atau tablet anda.

Itulah sebabnya kami mencipta PrivateVPN

Dengan VPN peribadi yang dibina oleh PrivateVPN untuk iPlayer, anda boleh dengan mudah memintas geoblocking kandungan dengan hanya satu klik, menstrimkan pertunjukan terkini dalam HD penimbal bebas dan jangan risau tentang akaun yang disekat atau dibenderakan apabila anda melakukan perjalanan.

 • Akses Katalog UK Penuh kandungan iPlayer sebaik sahaja anda mendaftar
 • Nikmati kamu punya pertunjukan BBC kegemaran sementara di luar negara
 • Aliran dalam HD tanpa buffering kerana jalur lebar tanpa had kami
 • Aliran dari mana-mana komputer riba, tablet atau peranti mudah alih dengan aplikasi unik kami
 • Gunakan mana-mana wifi awam atau peribadi di luar negara tanpa mengorbankan keselamatan akaun anda
 • Kekal selamat dan terkawal dengan pelayan enkripsi gred tentera kami

dan banyak lagi...

Lihat apa yang pengguna iPlayer lain katakan tentang PrivateVPN

Selepas berjaya menyulitkan 15,000 Terabytes data, mengekalkan rekod 99.98% uptime dan membuka beribu-ribu akaun iPlayer, tidak hairanlah pengguna kami melekat dengan PrivateVPN selama bertahun-tahun, walaupun selepas mencuba penyedia lain!

Lihat apa yang pengguna katakan tentang PrivateVPN:

Bonnie Soderqvist

★★★★★

Sudah tentu suka VPN ini

Ini adalah VPN Pribadi yang sangat baik dan saya akan melanggan semula. Perkhidmatan pelanggan mesra dan membantu. Saya suka bahawa saya boleh menukar kawasan di mana saya menunjukkan nombor IP baru dan saya rasa semua yang saya lakukan atau apa yang saya baca tidak selalu diperhatikan. Saya tidak melakukan perkara-perkara buruk atau melihat tapak-tapak yang tidak bermoral tetapi ia adalah perniagaan yang paling penting yang saya lakukan.

Baca ulasan penuh

Anonymous

★★★★★

PrivateVPN adalah puncak untuk nilai dan prestasi.

"PrivateVPN telah bekerja dengan baik setiap masa untuk saya. Ia membenarkan saya memintas tapak yang dihalang. VPN lain gagal! Pengalaman saya menggunakan PrivateVPN telah 100%.

VPN lain gagal menyekat laman web atau gagal menyimpan pelayan mereka dalam talian dan gagal tanpa peringatan atau paparan skrin pengguna. Sekiranya pelayan VPN pergi Offline untuk sebarang sebab, pengguna perlu mengetahui mengenainya !"

Baca ulasan penuh

Dave

★★★★★

Bantuan dari PVPN

"Saya tidak boleh menyalahkan bantuan dan sandaran dari PVPN. Mereka telah cepat bertindak balas terhadap sebarang masalah, tidak banyak yang ada. Saya boleh disyorkan oleh rakan mengenai PVPN dan telah lulus ini kepada rakan-rakan.
Terima kasih"

Baca ulasan penuh

Soalan Lazim Anda

+ Tidakkah iPlayer mula memotong pengguna VPN dari luar negara?

Seperti yang mereka nyatakan, ya. Tetapi ini hanyalah satu pernyataan dibuat untuk memuaskan pembekal kandungan mereka yang merasakan rancangan mereka dilihat tanpa perjanjian lesen yang betul (itu adalah perkara wang). Pada kenyataannya, iPlayer mempunyai tiada cara untuk menjejaki 1000s VPN yang menghubungkan dari seluruh dunia.

PrivateVPN mempunyai 4 pelayan UK ultra-selamat untuk anda pilih, memastikan anda dapat memanfaatkan sepenuhnya iPlayer anda di luar negara.

+ Akankah downtime mengganggu penstriman saya??

Kami telah memecah rekod 99.98% uptime sejak kami melancarkan pada tahun 2008, itu sebabnya pelanggan kami suka PrivateVPN untuk iPlayer!

+ Pemotongan kelajuan bermakna penstriman berkualiti rendah atau buffering?

Tidak seperti banyak perkhidmatan VPN, kami membeli kapasiti internet kami secara langsung dari penyedia transit IP. Ini ditambah pula dengan pelayan High-quality-network (HQN) bermakna anda tidak akan mengalami pemotongan kelajuan utama.

Sebenarnya, banyak ISP menggunakan Speed ​​Throttling untuk melambatkan sambungan anda bergantung pada aktiviti anda. Menggunakan VPN melangkaui pendikit ini sejak ISP tidak dapat melihat aktiviti anda, jadi sesetengah pengguna sebenarnya mengalami meningkat kelajuan internet dan penstriman yang lebih baik.

+ Bolehkah saya menonton BBC iPlayer dari mana-mana peranti?

Ya, kami menyokong peranti yang paling popular:

 • Laptop dan Desktop - Gunakan aplikasi PrivateVPN kami untuk Windows / Mac / Linux
 • Telefon pintar dan Tablet - Gunakan aplikasi PrivateVPN kami untuk iOS dan Android
 • Untuk Apple TV - Gunakan VPN pada penghala anda

+ Adakah akaun iPlayer saya benar-benar selamat?

Secara teknikal, sistem BBC akan ditipu memikirkan anda masih di UK supaya mereka tidak mempunyai sebab untuk disyaki. Penyulitan gred tentera kami tidak pernah dikompromikan sejak kami melancarkan pada tahun 2008. Pendek kata, ya, akaun anda selamat.

+ Bagaimana jika saya mengubah fikiran saya dan mahukan bayaran balik?

Kami mempunyai tawaran jaminan yang hebat di bawah...

Selamat menonton BBC iPlayer Anywhere di Dunia-Tanpa Buffering atau Geoblocking

Anda mempunyai jaminan wang balik selama 30 hari!

Sekiranya PrivateVPN tidak memberi anda akses segera ke iPlayer semasa ke luar negara, hidup mengikut piawaian berkelajuan tinggi dan tuntutan membuka kunci geo, kami akan memulangkan anda setiap sen terakhir! Anda tidak perlu membuat keputusan untuk terakhir sekarang. Cuba kita tanpa risiko...

Cukup cuba PrivateVPN selama 30 hari dan tentukan jika anda ingin menyimpan akses anda ke BBC iPlayer pada akhirnya. Terdapat SANGAT RISIKO ZERO.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me