Perkhidmatan VPN Terbaik di UK untuk 2018

Perkhidmatan VPN Terbaik di UK untuk 2018

Oleh Michael Smolski, 2018-09-19 18:41:17 dalam perkhidmatan VPN


Adakah anda sedang mencari perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk 2018? Bergantung kepada siapa diri anda, keperluan dan ciri anda yang diperlukan akan berbeza. Perkhidmatan VPN terbaik di UK mungkin dilihat sebagai sesuatu yang berbeza oleh rakan anda. Ia mengenai keperluan anda. Dan itu bermakna bahawa perkhidmatan VPN terbaik harus mempunyai semua yang diperlukan oleh pengguna. Jika tidak, ia hanya perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk sesetengah orang.

Jadi apakah perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk 2018? Dan apakah ciri-ciri yang ditawarkannya?

Tidak Menjadi Orang Amerika atau British Memastikan Anda Selamat

Ia bukan hanya kedua-dua negara yang tidak sepenuhnya akan memastikan anda selamat jika anda menggunakan VPN yang berpusat di dalamnya, tetapi itu adalah dua pemain terbesar ketika datang ke pasaran VPN dan kekurangan keselamatan.

Kerajaan mempunyai terlalu banyak kawalan ke atas privasi dan keselamatan di pasaran ini bermakna bahawa jika anda melakukan sesuatu yang tidak benar, data anda mungkin dihantar kepada seseorang, dan anda mungkin tertangkap.

Sudah tentu, anda tidak seharusnya melakukan sesuatu yang tidak betul, tetapi VPN berada di sana untuk memastikan anda selamat sepenuhnya tanpa mengira niat anda. Perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk 2018 perlu menyampaikan keselamatan, terutamanya dalam dunia di mana privasi adalah kebimbangan besar.

PrivateVPN? Ia datang dengan Penyulitan 2048-bit Dengan AES-256 yang merupakan tahap penyulitan tertinggi di pasaran. Tidak ada satu pun manusia yang sanggup melewatinya.

Tetapi itu tidak mencukupi. Banyak syarikat VPN menyimpan log walaupun mereka mendakwa tidak. Kebenaran keluar apabila seseorang ditangkap. PrivateVPN adalah syarikat Sweden yang mesti mematuhi undang-undang privasi Sweden yang ketat. Walaupun kami mengambil berat tentang apa yang anda perlukan, kami tidak dapat mengetahui secara sah. KAMI TIDAK MENJADI LOGO APA-APA!

Bagaimana Jika VPN Menghentikan Kerja?

Ia tidak mungkin berlaku, tetapi perkara tidak mungkin berlaku sepanjang masa. Lebih selamat daripada maaf. Jika perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk 2018 terdiri daripada keselamatan untuk anda, ini adalah suatu keharusan.

PrivateVPN menawarkan perlindungan IPv6 Leak yang bermaksud bahawa jika anda pernah terputus dengan sebab apa pun, anda masih selamat kerana internet anda juga memutuskan bahawa data anda tidak bocor.

Servers Matter Apabila Ia Hadir ke Perkhidmatan VPN Terbaik di UK

Selepas keselamatan, anda mencari pelayan. Anda sedang mencari VPN yang mempunyai pelayan di negara-negara yang menawarkan beberapa perkhidmatan istimewa yang tidak dapat anda akses. PrivateVPN menawarkan 56 lokasi pelayan yang berbeza dan mengira. Dan itu lebih daripada cukup untuk 99% pengguna sebagai negara yang tidak disertakan paling sering lokasi dengan sedikit internet dan tiada kandungan eksklusif pula.

Perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk 2018 sepatutnya dapat bekerja dengan Hulu, Netflix, dan Amazon Prime, bersama dengan orang-orang seperti BBC, dan PrivateVPN tidak.

Anda Juga Ingin Kelajuan

Berhubungan dengan pelayan VPN sangat bagus, tetapi anda juga mahu kelajuan. Mampu menonton American Netflix di UK sangat bagus dengan syarat anda dapat menonton Netflix dalam kualiti yang baik.

Dan perkhidmatan VPN mempunyai reputasi buruk untuk kelajuan kerana kebanyakan syarikat membeli kapasiti internet mereka daripada hosting laman web hanya bukan penyedia transit IP. PrivateVPN membeli kapasiti internet kebanyakannya dari hanya penyedia transit IP yang secara langsung membolehkan anda menggunakan internet tanpa had yang menganjurkan laman web yang akan diberikan.

Siapa yang Mahu Bayar?

Semakin banyak ciri yang anda dapat, semakin banyak anda bayar. Betul?

Dan ini bermakna bahawa perkhidmatan VN terbaik di UK untuk 2018 mungkin bukan yang menawarkan segala-galanya, seolah-olah anda tidak mampu, itu bukan perkhidmatan terbaik, adakah ia?

PrivateVPN menawarkan tawaran yang terbaik apabila ia berkaitan dengan perkhidmatan VPN yang dipilih oleh BestVPN.

Oh, dan kami sangat yakin bahawa anda akan berpuas hati dengan apa yang kami tawarkan yang kami menawarkan bayaran balik penuh untuk 30 hari pertama jika anda tidak berpuas hati.

Dan akhirnya, jika anda mengalami sebarang masalah, perkhidmatan pelanggan kami juga memenangi anugerah untuk yang dipilih oleh vpnMentor.

"PrivateVPN sama seperti VPN butik; apabila anda mahu merasakan seseorang yang peduli dan mendengarkan keperluan anda, anda boleh bergantung kepada mereka. "

Perkhidmatan VPN Terbaik di UK untuk 2018

Perkhidmatan VPN terbaik di UK untuk tahun 2018 perlu menyediakan keselamatan dan bukan hanya mengatakannya. Jangan mempercayai kami, mempercayai undang-undang kami. Ia juga perlu cepat kerana mengapa anda melambatkan diri anda pada tahun 2018? Fail semakin besar dan lebih besar. Faktor besar juga harga, berapa banyak yang anda bayar untuk apa yang anda dapatkan? Inilah yang dimaksudkan PrivateVPN. Menyediakan ciri dengan harga yang hebat. Yang terbaik dari kedua-dua dunia.

Bagaimana anda mendaftar? Klik butang Beli di bahagian atas kanan laman web diikuti dengan melalui pendaftaran 30 saat kami. Akhir sekali, muat turun klien kami dan berikan butiran anda, dan itu sahaja.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me