Peranti Streaming Yang Paling Baik untuk Anda

Peranti Streaming Yang Paling Baik untuk Anda

Oleh Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 dalam Hiburan


Kami banyak berbincang mengenai platform streaming kebelakangan ini, membincangkan sama ada Netflix masih berbaloi dengan pelancaran Disney Plus, tetapi mungkin lebih besar untuk melihat ialah peranti penstriman yang anda pilih, kerana bergantung kepada jenis, dan negara anda, beberapa penstriman perkhidmatan yang anda ingin akses, mungkin tidak boleh diakses. Alat penstriman yang terbaik untuk anda? Mari kita mulakan.

Peranti Streaming Yang Paling Baik untuk Anda Bergantung pada Keperluan Anda

Sekiranya anda seorang kekasih Apple dan digunakan untuk ekosistem Apple, maka kami tidak akan memberitahu anda bahawa peranti penstriman terbaik untuk anda adalah platform Android. Itu hanya tidak masuk akal.

Terdapat banyak platform seperti Roku yang bukan Apple atau Android berasaskan bahawa orang suka, yang mungkin patut dipertimbangkan jika anda ingin keluar dari dua pemain besar yang Google dan Apple, tetapi anda di sini kerana anda ingin tahu yang peranti streaming adalah yang terbaik untuk anda.

Jadi di sini.

Jika anda hanya mahu menstrimkan apa yang bermain di telefon anda, ke TV anda, Google Chromecast melakukan kerja yang hebat pada itu. Tetapi jika anda ingin mengetahui peranti streaming mana yang terbaik untuk anda kerana anda ingin memanfaatkan hiburan anda, maka jawapannya cukup jelas.

Sama ada Roku, Chromecast, atau Apple TV adalah pilihan yang patut dilihat.

Kenapa?

Terdapat dua sebab.

  1. Anda tidak boleh memasang aplikasi Android yang boleh didapati di gedung apl Android untuk telefon. Ini bermakna bahawa anda tersekat hanya dengan platform yang membolehkan anda mengakses, dan itu tidak bagus untuk hiburan. Sekiranya anda ingin menonton TV secara langsung dengan Hulu dan berada di luar AS, ia tidak akan berfungsi dengan sama ada Chromecast, Apple TV, atau Roku.
  2. Anda tidak boleh mendapatkan VPN pada platform ini, dan ini menghalang kemungkinan hiburan anda, jauh.

Jika anda ingin menonton TV secara langsung dengan Hulu dan mempunyai VPN, anda boleh menonton Hulu di luar AS. Itu kerana perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda tanpa bergerak.

Alat penstriman yang terbaik untuk anda? Yang membolehkan anda mengakses semua hiburan yang anda ingin akses, tidak kira di mana anda berada.

Dengan VPN, anda boleh menyahsekat sebarang platform yang kini disekat di negara anda atau negara yang anda lawati. Dan pada akhirnya, keupayaan itu adalah perbezaan antara peranti streaming yang terbaik untuk anda atau tidak.

Jadi peranti streaming apa yang terbaik untuk anda? Batang Amazon Fire TV.

Manfaat Perkhidmatan VPN

Jika anda tinggal di AS dan kini mempunyai perpustakaan Netflix yang hebat dan dapat mengakses Hulu dan DAZN, itu hebat.

Walau bagaimanapun, yang kedua anda meninggalkan AS, Hulu, DAZN, dan banyak platform lain berhenti bekerja dengan segera. Dan mengenai Netflix? Perpustakaan anda menyusut dengan ketara. Jika anda pergi ke negara yang salah, anda mungkin boleh mengakses hanya 15% daripada American Netflix.

Itulah sebabnya keupayaan alat penstriman adalah perkara yang paling penting untuk melihat apabila memilih peranti penstriman adalah yang terbaik untuk anda. Walaupun anda tidak merancang mendapatkan VPN tidak lama lagi.

Lebih buruk lagi untuk orang yang tidak biasanya tinggal di Amerika Syarikat. Walaupun DAZN boleh didapati di Kanada, ia tidak seperti UK. Bagi orang di luar Amerika Syarikat, mempunyai VPN bukan sekadar membongkar kunci kandungan yang biasanya tersedia. Ia adalah perkara menggunakan kebanyakan perkhidmatan di tempat pertama.

Dan di sinilah Stick Amazon Fire TV benar-benar menonjol sebagai peranti streaming yang terbaik untuk anda.

PrivateVPN? Ia berada di App Store Amazon. Ia juga menyokong kawasan Netflix yang paling, bersama-sama dengan platform seperti BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime, dan banyak lagi yang boleh anda baca di blog kami, atau dengan meminta perkhidmatan pelanggan kami. Oh, dan ia juga dilengkapi dengan Stealth VPN yang membolehkan anda menggunakan VPN di negara-negara seperti China, di mana perkhidmatan VPN standard biasanya tidak berfungsi.

Dan itu tidak berlaku dengan setiap perkhidmatan. Platform seperti DAZN perlu berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada bekerja dengan mereka. Itulah sebabnya PrivateVPN melabur dalam kualiti lebih banyak. Walaupun perkhidmatan lain akan menawarkan ribuan pelayan, kami menyediakan pelayan yang berfungsi dengan perkhidmatan yang ingin digunakan oleh orang.

Sekiranya Anda Mendapatkan TV Pintar?

Anda kini tahu peranti streaming mana yang terbaik untuk anda, tetapi bagaimana jika anda hanya mendapat TV pintar? Adakah itu pilihan yang baik? Ia bergantung.

Jika anda tidak sering bepergian dan berada di pasaran untuk TV, pilihan yang baik mungkin adalah untuk mendapatkan TV pintar dengan Android TV yang juga menyokong PrivateVPN yang bermaksud bahawa anda juga boleh menyahsekat semua perkhidmatan yang anda ingin akses, pada ia.

Masalahnya ialah TV paling pintar tidak datang dengan Android TV sehingga anda terhad sejauh pilihan, sementara itu, Stick TV Kebakaran boleh dipasang ke mana-mana TV moden.

Itu Harus Selesaikan Masalah Peranti Streaming Yang Paling Baik untuk Anda

Soalan yang lebih besar yang anda mungkin ada? Cara menggunakan DAZN atau Hulu jika di negara yang tidak disokong. Walaupun VPN membantu dengan itu, ia tidak semudah menggunakan VPN yang betul. Itulah sebabnya kami membuat panduan tentang platform sedemikian di blog kami.

Dan jika anda memerlukan bantuan, sokongan pelanggan kami akan membantu anda! Dan ya, sokongan pelanggan kami adalah nyata. Sesetengahnya membandingkannya dengan perasaan seperti "keluarga."

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me