Peranti Streaming Terbaik untuk TV untuk 2020 (Teratas 4)

Peranti Streaming Terbaik untuk TV untuk 2020 (Teratas 4)

Oleh Michael Smolski, 2019-12-22 09:54:20 dalam Panduan


TV pintar anda? Ianya tidak berguna. Sekiranya anda mahukan pengalaman penstriman yang terbaik, anda memerlukan TV dengan perisian yang cukup baik, dan pada akhirnya, apakah peranti penstriman terbaik untuk TV. Ia adalah peranti dengan perisian terbaik.

Peranti penstriman terbaik untuk TV untuk 2020? Terdapat empat pesaing. Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, dan Chromecast. Semua mempunyai kebaikan dan keburukan.

4 Alat Streaming Terbaik untuk TV - Apple TV 4K

Setiap pengguna Apple pasti akan menikmati ciri-ciri Apple TV seperti AirPlay, yang membolehkan penstriman tanpa wayar antara peranti, tetapi itulah sebabnya peranti ini hanya di tempat nombor 4.

Apple TV sangat Apple mesra pengguna, tetapi ia hanya mesra Apple. Itulah sebabnya anda tidak akan mendapat YouTube dalam 4K di atasnya. Dan itu tidak cukup baik apabila menonton TV. Terutamanya sejak versi 4K dari Apple TV bermula pada $ 179 dan € 199 di Eropah.

Di Apple TV, anda akan mendapat akses kepada semua platform penstriman terbaru, termasuk Apple TV Plus Apple sendiri yang menghairankan harga yang sangat rendah, sekurang-kurangnya untuk Apple, tetapi ia agak terhad sejauh kandungan sekarang, tetapi ia tidak datang secara percuma selama setahun apabila anda membeli Apple TV.

Ia tidak akan berfungsi pada peranti Android, walaupun...

Siapa Apple TV 4K berbaloi? Pencinta eko sistem Apple.

Selain itu, tidak ada sebab untuk mendapatkannya. Terutama kerana anda sebenarnya boleh mendapatkan 3 peranti yang disenaraikan di bawah, digabungkan, kurang dari harga 4K Apple TV.

Peranti Streaming Terbaik ke-3? Google Chromecast

Google Chromecast adalah jenis seperti AirPlay untuk mereka yang tidak hanya mempunyai peranti Apple.

Anda boleh menyegerakkannya dengan telefon, tablet atau komputer anda dengan Google Chrome, dalam beberapa saat.

Perbezaan utama antara Chromeast dan Apple TV adalah bahawa anda memerlukan peranti untuk menjalankan Chromecast. Sama ada ia hanya menghidupkan Netflix pada telefon anda dan mengklik pada ikon yang timbul, dan sesetengah mungkin mendapati bahawa menjengkelkan.

Kami secara peribadi mendapati lebih selesa menggunakan telefon kami untuk menghidupkan apa yang ingin kami tonton di telefon kami terlebih dahulu, tetapi mempunyai remote akan menjadi terlalu hebat.

Secara teori, anda mendapat satu bentuk AirPlay pada Chromecast dan akses untuk menyalurkan semua perkhidmatan dari telefon anda, tolak Apple TV +, jadi soalannya, kenapa ini lebih baik?

Nah, kerana anda boleh mendapatkannya hanya $ 69 & € 64 untuk versi 4K dan $ 35 & € 29 untuk versi standard.

Batasan terbesar adalah bahawa anda sentiasa perlu menyambung ke sesetengah peranti dan bahawa tiada aplikasi sebenar pada peranti yang anda boleh hidupkan, menjadikan ini hanya peranti penstriman yang benar-benar.

Tempat ke-2 Berjalan ke Streaming Roku Roku+

Roku sangat dekat dengan peranti penstriman untuk TV untuk 2020, dan ia adalah peranti streaming HDR 4K paling murah di luar sana, sekarang hanya $ 44 atau € 33 pada diskaun di Eropah dan $ 29 untuk Roku Premiere yang juga menyokong 4K.

Peranti Roku adalah kombinasi dari apa yang pemenang alat streaming terbaik ini untuk tawaran pos TV, Amazon Fire TV Stick, dan Apple TV.

Dan terus terang, ia adalah satu platform yang telah berinovasi untuk masa yang sangat lama, menyokong 4K dan HDR 10 lama sebelum Apple lakukan di Apple TV mereka.

Walau bagaimanapun, ia tidak mengalir dalam Dolby Vision, walaupun itu hanya penting jika anda mempunyai audio yang hebat di tempat pertama.

Tempat Pertama - Stick TV Kebakaran Amazon

Peranti yang terbaik. Ciri-ciri terbaik. Dan ya, mengejutkan, secara keseluruhan, harga terbaik untuk apa yang anda dapat.

Anda boleh mendapatkan Amazon Fire TV Stick di 4K untuk hanya $ 49.99, atau kurang jika anda tidak memerlukan 4K itu.

4K. HDR 10. Dolby Vision. Kurang daripada 1/3 harga Apple TV.

Untuk wang yang disimpan, anda boleh mendapatkan 10 bulan Hulu, ESPN +, dan Disney +, dengan pakej pakej Disney Plus.

Tidak seperti Apple, Amazon mengambil pendekatan keterbukaan. Anda boleh memasang praktikal apa-apa pada peranti ini, walaupun ia tidak di App Store Amazon.

Dan sementara aplikasi tidak akan merasakan Apple kerana mereka semua aplikasi Android, anda mempunyai kebebasan untuk memasang aplikasi Android yang tidak ada di App Store Amazon, menjadikan peranti streaming paling terbuka untuk TV di luar sana. Ya, anda juga boleh memasang Kodi pada Stick TV Kebakaran.

Harga dan keterbukaan telah meletakkan peranti ini di atas berbanding dengan peranti penstriman lain, kecuali Amazon mengambilnya lebih jauh.

Ia juga menawarkan sokongan rasmi untuk perkhidmatan VPN seperti PrivateVPN, yang penting untuk pilihan hiburan terbaik, terutamanya jika anda tinggal di luar AS.

Tanpa VPN, di luar AS, anda tidak akan dapat menonton Disney +, Hulu, ESPN +, American Amazon Prime, DAZN, dan banyak lagi. Perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda secara hampir, yang bermaksud bahawa anda tidak akan mempunyai sebarang masalah mengakses semua hiburan yang anda inginkan.

...Walaupun itu juga bergantung kepada perkhidmatan VPN yang anda gunakan. Semua platform ini menyebutkan bagaimana langkah-langkah terhadap perkhidmatan VPN bermakna, bahawa tidak semua perkhidmatan boleh membuka kunci mereka.

Itulah sebabnya penting untuk melihat kualiti melebihi kuantiti. Dan mari kita hadapi, kita semua jatuh untuk kuantiti kadang-kadang.

PrivateVPN memberi tumpuan kepada kualiti lebih daripada kuantiti, oleh itu sementara perkhidmatan lain mempunyai beribu-ribu pelayan, PrivateVPN tidak, sebaliknya menyokong perkhidmatan penstriman yang anda mahu gunakan, pada kelajuan yang mantap.

Kami menawarkan percubaan 7 hari yang tidak memerlukan kad kredit supaya anda boleh mencuba sendiri.

Ini adalah Peranti Streaming Terbaik untuk TV untuk tahun 2020

Streaming devices? Sekiranya anda tinggal di luar AS dan ingin mengakses mana-mana perkhidmatan penstriman yang tidak dapat diakses di luar Amerika Syarikat, peranti Amazon adalah satu-satunya pilihan anda kerana mereka menyokong perkhidmatan VPN.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me