Mengapa Disney + Tidak Tersedia di UK dan Cara Menyediakan Disney + di UK

Mengapa Disney + Tidak Tersedia di UK dan Cara Menyediakan Disney + di UK

Oleh Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 dalam Hiburan


Adakah anda mahu menubuhkan Disney + di UK? Adakah anda tertanya-tanya mengapa Disney + tidak terdapat di UK di tempat pertama? Jawapannya cukup mudah. Apabila ia datang kepada perkhidmatan hiburan, akhirnya turun untuk memiliki hak kepada kandungan.

Kecuali, Disney + sudah mempunyai hak untuk semua kandungannya kerana ia memiliki saluran Discovery Channel, FOX, dan Marvel. Tidak seperti Netflix, Disney tidak perlu membayar hak kepada kandungannya.

Dalam artikel ini, kita akan berjalan melalui mengapa Disney + tidak terdapat di UK, diikuti dengan cara mendirikan Disney + di UK dalam 2 langkah mudah.

Sedia?

Mengapa Disney + Tidak Tersedia di UK

Kami telah menyebut bahawa Disney memiliki semua kandungannya.

Secara teorinya, ia membolehkan orang ramai di seluruh dunia menggunakan Disney +, dan kemungkinan besar akan di masa depan, tapi inilah alasan mengapa Disney + tidak tersedia di UK pada saat ini:

  1. Disney mempunyai kontrak atas hak penstriman kepada kandungannya yang ditandatangani di seluruh dunia. Ini bermakna ia tidak dapat menunjukkan kandungannya di mana-mana sehingga semua kontrak tersebut tamat. Sebagai contoh, Netflix mempunyai hak untuk mengukus kebanyakan Disney & Kandungan ganjil untuk masa yang sangat lama, itulah sebabnya mengapa Disney + tidak melancarkan lebih awal.
  2. Disney memberi tumpuan kepada sebilangan kecil pasaran pada mulanya kerana itulah perkara yang bijak untuk dilakukan. Syarikat penerbangan yang baru-baru ini runtuh adalah satu contoh hebat tentang apa yang berlaku apabila anda memberi tumpuan kepada terlalu banyak perkara sekaligus.

Apa maksudnya?

Bahawa Disney + sudah sedia untuk tersedia di UK atau tidak lama lagi.

Walau bagaimanapun, hingga kini, bagaimana untuk menubuhkan Disney + di UK!

2 Langkah untuk Menetapkan Disney + di UK

1. Fool Disney + memikirkan bahawa anda berada di AS.

2. Buat akaun Disney +. (Tidak semudah yang kelihatan.)

Kami akan membuat ini semudah mungkin, tetapi anda sentiasa boleh menghubungi sokongan pelanggan kami yang memenangi anugerah atau menggunakannya di Instagram di @privatevpn_ jika anda mempunyai sebarang masalah atau soalan.

Bagaimana Mengadakan Disney + di UK dengan Menipu Disney ke dalam Pemikiran Bahawa Anda berada di Amerika Syarikat

Sebelum anda boleh menggunakan Disney + di UK, anda akan memerlukan akaun, tetapi sebelum anda mendapatkannya, anda mesti menipu Disney + memikirkan anda berada di Amerika Syarikat.

Bagaimana anda melakukannya??

Dengan membuat Disney + berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Mengapa? Oleh kerana Disney + telah menetapkan blok geo-perkhidmatan untuk orang di luar Amerika Syarikat.

Jika anda ingin menubuhkan Disney + di UK, anda perlu menggunakan VPN untuk menipu Disney memikirkan bahawa anda berada di AS.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda tetap lebih selamat di internet dengan penyulitan dan perubahan IP (PrivateVPN menggunakan Penyulitan 2048-bit dengan AES-256 yang merupakan penyulitan ketenteraan gred tertinggi di pasaran.) Sementara juga membolehkan anda menukar lokasi anda di internet supaya anda boleh menubuhkan Disney + di UK.

Sudah tentu, anda mungkin berfikir sama ada perkhidmatan VPN adalah percuma, dan ada pula, tetapi jika melihat untuk membuka sekatan hiburan, anda tidak akan terlepas dengan VPN percuma kerana perkhidmatan seperti Disney + mempunyai langkah keselamatan khas untuk mencegah perkhidmatan VPN dari bekerja. PrivateVPN? Ia tidak percuma, tetapi ia datang dengan percubaan 7 hari, dan anda boleh mendapatkannya sekurang-kurangnya $ 3.82 sebulan selepas itu, yang kurang daripada harga kopi anda, dan hanya di bawah 13 sen setiap hari.

PrivateVPN bukan sahaja akan membiarkan anda menubuhkan Disney + di UK tetapi juga orang-orang seperti Hulu, DAZN, HBO, atau sesuatu yang mudah seperti American Netflix. Dan jika anda tidak menyukainya, percubaan percuma 7 hari itu tidak memerlukan kad, jadi jika anda memutuskan bahawa ia tidak bernilai masa anda sama ada untuk keselamatan atau untuk membuka kunci kandungan, anda boleh meneruskan dengan hidup tanpa apa-apa yang berlaku.

Muat turun aplikasi kami, buat akaun dan sambungkan ke kawasan sokongan Disney +.

Jika anda berada di telefon, tablet atau Amazon Fire TV, cari PrivateVPN di kedai aplikasi anda. Sebagai alternatif, jika di komputer, pergi ke bahagian Muat turun kami di bahagian bawah halaman PrivateVPN.

Mengapa Disney + Tidak Tersedia di UK dan Cara Menyediakan Disney + di UK

Isu dengan orang-orang seperti Disney +, serta ESPN +, DAZN, dan Hulu, adalah mereka semua memerlukan kad Amerika untuk ditubuhkan.

Dan itulah bahagian paling sukar dari panduan ini.

Sememangnya, ia tidak mudah untuk mendapatkan kad Amerika jika anda tidak berada di AS.

Walau bagaimanapun, terdapat beberapa cara untuk mengatasi masalah ini.

Cara paling mudah? Untuk hanya meminta rakan dengan kad Amerika untuk membantu anda.

Tidak mempunyai kawan dengan kad Amerika? Sebelum anda pergi ke pilihan terakhir, cuba kad anda. Mungkin salah seorang daripada mereka akan bekerja.

Alternatifnya? Untuk mencari di internet untuk kad maya / prabayar prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Itu Kenapa Disney + Tidak Tersedia di UK dan Cara Menyediakan Disney + di UK

Disney + kemungkinan besar akan tersedia di UK pada masa akan datang, tetapi pada masa ini, PrivateVPN akan membenarkan anda untuk menyahsekat ESPN + dan Hulu jika anda mahu mengambil pakej Disney, dan anda boleh mencuba tanpa risiko dengan 7 hari kami cubaan percuma. Kami juga tidak meminta kad. Cukup klik, berikan e-mel dan katalaluan, dan anda baik-baik saja.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me