Kenapa Hulu Tidak Tersedia di Kanada dan Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Kenapa Hulu Tidak Tersedia di Kanada dan Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Oleh PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019? Adakah anda tertanya-tanya mengapa Hulu tidak terdapat di Kanada di tempat pertama? Secara ringkasnya, ia turun ke hak kepada kandungan. Sesetengah syarikat di negara lain mempunyai hak eksklusif untuk beberapa kandungan di Hulu, dan Hulu, tidak seperti kandungan Netflix menunjukkan hari selepas ia disiarkan. Ia lebih sukar untuk mendapatkan hak untuk menunjukkan sesuatu sehari selepas ia disiarkan dari setahun selepas ia disiarkan. Itulah sebabnya Hulu tidak terdapat di Kanada atau di mana sahaja di luar Amerika Syarikat, dijelaskan dalam bentuk paling mudah.

 • Sukar untuk mendapatkan hak eksklusif (atau tidak eksklusif) untuk rancangan TV di beberapa negara yang berbeza ketika datang ke kandungan yang baru ditayangkan.
 • Ia juga sangat mahal kerana semua kandungan yang sudah ada, Hulu perlu mendapatkan lesen untuk itu, sekali lagi, untuk negara-negara lain yang tidak mempunyai negara lain yang berpotensi besar dari segi pertumbuhan pengguna sebagai AS.

Itu tidak bermakna anda tidak boleh menonton Hulu di Kanada sekalipun. Sama ada anda hidup 100 km atau 1 km dari Amerika Syarikat, anda boleh menonton Hulu di Kanada dengan tutorial ini.

Jadi Bagaimana Anda Menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019?

Terdapat 3 langkah untuk menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019.

 1. Anda perlu mempunyai kaedah pembayaran Amerika yang sah untuk pendaftaran.
 2. Anda perlu bodoh Hulu memikirkan bahawa anda berada di AS.
 3. Oh, dan anda perlu memuat turun aplikasi Hulu yang tidak semudah yang dilihatnya.

Kami akan melalui semua ini, satu demi satu.

Langkah Paling Teruk Jika Anda Ingin Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Langkah pertama bukanlah yang paling penting dari segi mendapatkan Hulu untuk bekerja di Kanada, tetapi semua ini perlu diselesaikan sebaliknya, Hulu tidak akan berfungsi lagi.

Untuk pendaftaran, anda perlu menyediakan kad Amerika yang sah.

Itulah langkah paling sukar untuk mendapatkan kad Amerika yang bermaksud bahawa kad dikeluarkan di AS tidak mudah.

Jika anda bukan penduduk Kanada dan pernah cuba pergi ke Amerika Syarikat, anda akan tahu berapa banyak perjuangan yang boleh berlaku pada masa-masa. Apa pun Amerika adalah perjuangan untuk kebanyakan orang di luar AS. Ironinya, Hulu adalah contoh yang hebat. Anda perlu mencari sebab mengapa Hulu tidak terdapat di Kanada dan bagaimana untuk menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019...

Kami Mempunyai Beberapa Idea Bagaimana Anda Boleh Dapatkan Kad Amerika untuk Ditetapkan di Kanada pada tahun 2019:

 1. Tanya rakan Amerika anda untuk membantu anda dan membayar anda. Membayar mereka tambahan jika diperlukan atau menawarkan untuk berkongsi akaun anda. Atau jika mereka adalah kawan baik, mereka mungkin melakukannya kerana mereka peduli dengan hiburan anda!
 2. Jika anda tidak mempunyai sesiapa yang akan menawarkan kad mereka, mungkin seseorang yang anda tahu sudah mempunyai akaun Hulu. Tanya kepada mereka jika mereka boleh berkongsi atau sebaliknya menawarkan untuk membayar mereka separuh daripada langganan, atau bahkan semua jika anda terdesak untuk menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019.
 3. Beli kad prabayar. Tidak semua kad prabayar bekerja dengan Hulu, tetapi jika anda melakukan penyelidikan dan mencari kad yang berfungsi dengan Hulu pada masa yang anda cari, dapatkannya. Sama ada dengan membuat pesanan dalam talian atau dengan pergi ke AS untuk mendapatkannya secara langsung.
 4. Beli kad maya. Ini adalah kaedah yang paling mungkin untuk bekerja, tetapi mungkin kaedah paling berkesan jika anda tergesa-gesa untuk menubuhkan Hulu di Kanada.

Salah satu daripada empat kaedah ini akan membawa anda akses ke Hulu, tetapi pada akhirnya, anda hanya memerlukan kad untuk mendaftar. Selepas itu, anda boleh membeli kad hadiah Hulu sebaliknya.

Kami tidak akan melalui cara mendaftarkan akaun anda. Ia cukup mudah. Ia sama seperti mendaftar pada mana-mana laman web lain. Hanya pastikan untuk memberikan alamat Amerika, tentu saja.

Anda boleh menggunakan penjana alamat untuk itu.

Langkah Paling Penting Jika Anda Ingin Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Anda tertanya-tanya mengapa Hulu tidak terdapat di Kanada. Hak kepada pertunjukan adalah sebabnya. Hulu tahu bahawa ia akan mudah untuk mengakses Hulu di Kanada atau mana-mana rantau lain jika hanya disekat Hulu.

Itulah sebabnya terdapat beberapa langkah yang perlu diambil untuk mengakses Hulu. Pertama mendaftar. Kini ia membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di AS dan bukan Kanada.

Hulu tahu bahawa anda tidak berada di Amerika Syarikat. Bagaimana anda menipu? Dengan berada di AS hampir.


VPN adalah cara anda melakukannya.

Tidak perlu masuk ke dalam spesifik tetapi dengan mudahnya, VPN membolehkan anda menukar lokasi anda ke mana-mana di dunia bergantung kepada pelayan perkhidmatan yang anda gunakan telah.

Untuk langkah ini, bagaimanapun, ia tidak mencukupi untuk hanya mempunyai VPN. Anda memerlukan VPN yang berfungsi dengan Hulu. Perkhidmatan seperti Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime, dan sebagainya, tahu bahawa orang boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk memintas blok geo.

Anda mungkin telah mengetahui perkhidmatan VPN sebelum dan yang dimuat turun untuk Hulu namun masih berakhir mencari mengapa Hulu tidak tersedia di Kanada dan bagaimana cara menetapkannya. Ini kerana perkhidmatan VPN mempunyai pelayan di Amerika Syarikat, tetapi mereka bukan untuk Hulu.

Di PrivateVPN kami telah bekerja dengan pelayan Hulu. Adakah itu bermakna anda perlu mendaftar dengan kami? Tidak, ia tidak.

Tetapi anda sudah di sini bermakna anda mungkin mengambil berat tentang mengakses orang seperti American Netflix atau Amazon Prime, dan kami adalah perkhidmatan VPN terbaik untuk mengakses bukan hanya American Netflix tetapi kebanyakan perkhidmatan Netflix dengan menawarkan sokongan terluas untuk Netflix. The Netflix Amerika mungkin mempunyai kandungan yang paling banyak, tetapi ia tidak memilikinya kerana sesetengah orang mungkin mempunyai hak untuk kandungan tertentu yang ada di AS.

Buat akaun dengan kami. Muat turun klien kami sama ada dengan menatal ke bahagian bawah halaman kami atau dengan mencari kami di kedai aplikasi anda, dan sambungkan ke salah satu pelayan Hulu kami yang disokong sama ada pada iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick, atau komputer anda.

Dan itulah cara anda boleh menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, kecuali, pada kebanyakan peranti, itu sebenarnya bukan kerana beberapa langkah tambahan yang anda perlukan untuk memuat turun aplikasi tidak semudah.

Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada 2019 pada Peranti Apple

Pada peranti Apple, untuk menetapkan Hulu di Kanada, anda perlu mempunyai aplikasi Hulu yang anda tidak boleh menonton dari penyemak imbas anda, melainkan jika anda sudah tentu menonton dari Mac anda.

Untuk melakukan itu, berikut langkah-langkah yang perlu anda ikuti:

 1. Keluar dari iCloud anda.
 2. Buat akaun iCloud baharu dengan lokasi anda di AS.
 3. Muat turun Hulu.
 4. Masuk semula ke akaun lama anda jika anda mahu.

Mengapa anda perlu melakukan ini?

Seperti yang anda dapat dalam teori hanya menukar lokasi anda pada akaun semasa anda, tetapi anda akan kehilangan semua data anda kemudian. Dan anda tidak mahu itu, betul?

Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada 2019 pada Peranti Android

Pada peranti Android, ini berfungsi sedikit berbeza dengan peranti Apple. Di sini anda benar-benar perlu menukar lokasi anda pada akaun semasa anda.

 • Pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan diikuti dengan menekan Negara tab.
 • Pilih Kanada sebagai negara anda dan masukkan alamat Kanada.
 • Selepas anda selesai dengan itu, pergi ke Tetapan, Klik pada Apps, dan pilih Gedung Google Play. Tekan Berhenti secara terpaksa. Akhir sekali, masuk ke dalam Penyimpanan, cari Gedung Google Play sekali lagi, dan data yang jelas.
 • Itu akan membolehkan anda melihat Hulu di Play Store. Dan jika tidak, ulangi kekerasan dan hentikan data.

Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019 di Amazon Fire TV Stick

Tidak seperti orang seperti Chromecast, Amazon Fire TV Stick membolehkan muat turun aplikasi bermakna anda boleh mendapatkan VPN di atasnya memberikan kelebihan utama.

Tetapi untuk menubuhkan Hulu di Kanada di Amazon Fire TV Stick sebenarnya merupakan perkara kedua yang paling sukar dalam tutorial ini.

 • Pergi ke amazon.ca pada pelayar web anda dan log masuk ke akaun anda. Tekan Akaun anda dan seterusnya Kandungan dan Peranti.
 • Di sana anda akan dapat mengubah rantau anda. Anda perlu menukarnya di AS, sudah tentu.

Masalah yang mungkin anda ada di sini adalah bahawa semasa anda mungkin dapat menukar rantau anda ialah jika anda cuba memuat turun Hulu, anda mungkin menghadapi masalah kerana anda mungkin mendapat ralat. Ini disebabkan Hulu tidak terdapat di Kanada dan fakta bahawa anda mempunyai kad Kanada yang ditambah.

Ini mungkin tidak menjadi masalah bagi sesetengah orang walaupun bergantung pada bank / kad mereka tetapi sesuatu yang mungkin menjadi masalah. Walau bagaimanapun, kerana anda memerlukan kad Amerika untuk menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, ini tidak sepatutnya menjadi masalah besar untuk anda.

Anda perlu melog keluar dari akaun Amazon anda di Bar atau Cube Fire TV anda untuk lokasi anda untuk mengemas kini sama ada cara. Untuk melakukan itu, pada peranti anda, pergi ke Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan Akaun Amazon. Dan akhirnya, tekan Deregister. Ini akan menghendaki anda melog masuk semula.

Selepas itu, anda boleh memuat turun dan mengakses Hulu di Kanada pada tahun 2019 atau mana-mana tahun yang lain.

Ini Kenapa Hulu Tidak Tersedia di Kanada dan Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Kami menjelaskan sebabnya dan kami juga menjelaskan cara menetapkannya. Semoga kami menyelesaikan masalah anda, dan jika tidak, hubungi perkhidmatan pelanggan kami yang memenangi anugerah. Kami akan membantu anda!

Dan sementara itu, lihat tutorial lain kami di blog kami. Apa sahaja platform hiburan yang perlu anda akses, kami banyak menulis tentangnya, dan jika kami tidak, beritahu kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me