Kenapa DAZN Tidak Tersedia di UK pada tahun 2019 dan Bagaimana Membuat Kerja

Kenapa DAZN Tidak Tersedia di UK pada tahun 2019 dan Bagaimana Membuat Kerja

Oleh Michael Smolski, 2019-01-09 15:13:52 dalam Hiburan


Jika anda tertanya-tanya jika DAZN bekerja di UK pada tahun 2019, itu tidak, tetapi itu membawa persoalan mengapa DAZN tidak boleh didapati di UK pada tahun 2019, dan bagaimana ia berfungsi. Terutama memandangkan fakta bahawa DAZN adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di UK, ironinya di mana ia tidak berfungsi. Dengan UK menjadi pengguna sukan yang besar.

Jadi bagaimana anda boleh membuatnya bekerja dan kenapa anda perlu Google untuk ini? Dan percayalah kepada kami, selepas anda membaca berapa banyak wang yang dapat anda simpan dengan menggunakan DAZN dan membatalkan langganan TV anda di UK, anda akan berterima kasih kepada kami. Wang itu boleh pergi ke arah lain ketika anda atau pasangan anda masih dapat menikmati menonton pasukan atau pemain kegemaran mereka.

DAZN Tidak Tersedia di UK pada tahun 2019 Kerana Ia Tidak Mempunyai Hak untuk Kandungan di UK

Jika anda bertanya mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada tahun 2019, itu kerana anda perlu mempunyai hak untuk menunjukkan kandungan di negara tertentu, dan dengan baik, DAZN tidak mempunyai mereka untuk UK walaupun ia adalah syarikat dari UK.

Dan itu mungkin disebabkan oleh sebab ia memerlukan banyak wang untuk mendapatkan hak untuk menunjukkan sesuatu di UK. Pfft, BT membayar £ 1.2bn untuk hak untuk menunjukkan sehingga 2021. Itu banyak wang. Malah bagi syarikat yang mempunyai banyak wang. Dan hak-hak tersebut adalah arti eksklusif BT adalah satu-satunya di negara yang dapat menunjukkan Liga Juara-Juara.

Orang seperti anda kemungkinan besar akan mahu mendaftar di DAZN kerana anda mahu menonton liga Eropah terbaik termasuk Liga Juara-Juara. Sekiranya itu tidak termasuk, apa gunanya mendaftar untuk DAZN?

Tetapi ada cara untuk menjimatkan wang dan cara untuk menjadikannya berfungsi dengan segala-galanya, sedangkan di UK.

DAZN adalah lebih murah daripada langganan TV

£ 27,99 sebulan adalah berapa harganya untuk menambah BT Sports kepada langganan Sky anda. Jika anda mendapat pakej BT, itu adalah £ 67.49 sebulan. Anda boleh mendapatkan DAZN hanya kurang dari £ 12 sebulan. Dan apabila anda mendaftar untuk satu tahun penuh pada mulanya, anda boleh mendapatkan satu tahun penuh di bawah £ 88. Dan itu untuk bola sepak di negara-negara seperti Jerman, Itali, Perancis, Inggeris, Jepun, dan banyak lagi. Untuk satu tahun penuh, anda membayar £ 10 kurang daripada dengan sukan BT selama sebulan. Biarkan tenggelam masuk.

Sekiranya anda tertanya-tanya mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada tahun 2019, cukup jelas bahawa hak untuk kos kandungan banyak di UK dan hak-hak tersebut mencerminkan harga. Sekarang, mari kita bantu anda membuatnya berfungsi.

Bagaimana Membuat Kerja DAZN di UK

Untuk mengatakan DAZN tidak tersedia, dan anda perlu mencari ini, tentunya, menunjukkan bahawa beberapa langkah telah dibawa oleh DAZN untuk memastikan pemegang hak mendapat kandungan yang DAZN memegang hak di negara lain, senang.

Untuk membuat DAZN bekerja di UK pada tahun 2019, anda perlu terlebih dahulu membuat akaun, sebelum itu anda perlu penuh DAZN memikirkan anda berada di Kanada, dan akhirnya anda mungkin perlu memuat turun aplikasinya.

Dan itu seolah-olah mudah, tetapi pada hakikatnya, semua langkah-langkah ini lebih rumit berbanding dengan orang-orang seperti Netflix.

1. Mewujudkan Akaun DAZN untuk Membuat Kerja DAZN di UK

Jika semudah berbohong tentang lokasi anda apabila mengisi borang maka anda tidak akan mencari mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada tahun 2019 dan bagaimana cara membuatnya berfungsi.

Terdapat dua masalah: 1. Anda memerlukan kad Kanada untuk membuat akaun DAZN.
 2. DAZN melihat apabila anda tidak berada di Kanada.

Setakat kad Kanada pergi, ia perlu dikeluarkan di Kanada. Nasib baik ada beberapa penyelesaian untuk masalah itu.

 1. Tanya rakan Kanada untuk kad atau jika mereka dapat membantu anda. Mungkin mereka juga mempunyai akaun.
 2. Terbang ke Kanada untuk dapatkan kad prabayar.
 3. Perintahkan kad prabayar di internet.
 4. Dapatkan kad maya yang mungkin lebih cepat.

Apa yang berfungsi dan tidak berfungsi berubah sepanjang masa sehingga melakukan carian anda di Google untuk itu.

Sejauh membuat DAZN melihat bahawa anda tidak berada di Kanada pergi, anda perlu pergi ke langkah 2 untuk itu kerana ia adalah sebahagian penting keseluruhan.

Sebaik sahaja anda melihat kedua-dua ini, anda tahu cara mendaftar. Pastikan anda menggunakan butiran Kanada. Mencari penjana Alamat akan membantu anda dengan itu.

2. Menipu DAZN untuk Membuat Kerja DAZN di UK

Jika isu "mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada tahun 2019" telah diselesaikan dengan hanya mendapat kad Kanada, lebih banyak orang akan menggunakannya.

Kecuali, kebanyakan orang tidak dapat sampai ke bahagian pendaftaran, tidak dapat melihat bahagian menonton sebagai DAZN mempunyai sistem untuk menghalang orang di lokasi yang tidak disokong daripada menonton.

Anda hanya melihat mesej tentang DAZN yang tidak tersedia di negara anda apabila anda pergi ke laman web mereka.

Untuk menipu, anda perlu menggunakan VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya. VPN dikenali kerana membenarkan orang mengakses perkhidmatan dari negara yang berbeza. Masalahnya ialah DAZN melakukan pekerjaan yang lebih baik daripada kebanyakan perkhidmatan untuk menghalang orang daripada menonton.

PrivateVPN adalah salah satu daripada beberapa perkhidmatan VPN yang menyokong DAZN. Ia bukan satu-satunya, tetapi ia adalah salah satu yang sangat sedikit kerana ia bukan sesuatu yang disokong secara meluas. Sekiranya anda mempunyai perkhidmatan yang berbeza yang anda gunakan, mungkin bertanya jika mereka menyokongnya.

Apa yang akan kami beritahu ialah kami memilih perkhidmatan VPN terbaik untuk nilai oleh laman web VPN dan kami juga VPN terbaik untuk menonton Netflix dengan sokongan untuk lokasi Netflix paling banyak di pasaran berdasarkan kajian 59 VPN perkhidmatan yang dilakukan oleh laman Comparietech yang dihormati.

Buat akaun PrivateVPN. Muat turun pelanggan pada apa sahaja platform anda. Dan sambungkan ke pelayan Kanada kami.

Perlu diketahui bahawa perkhidmatan VPN tidak disokong pada orang-orang seperti Apple TV atau Chromecast. Sekiranya anda ingin menonton di TV anda tetapi tidak mempunyai TV Android, dapatkan Stick Fire TV Amazon untuk itu.

Setakat pelayan DAZN, kami tidak dapat memberitahu anda yang mana ia berada di sini untuk alasan keselamatan tetapi ia adalah salah satu pelayan Kanada kami, dan anda akan memikirkannya dengan cepat.

Sebaik sahaja anda disambungkan, anda akan dapat mendaftar dan menggunakan DAZN.

3. Memuat turun DAZN pada Peranti Anda untuk Membuat Kerja DAZN di UK pada tahun 2019

Jika anda tertanya-tanya mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada tahun 2019 dan bagaimana untuk menjadikannya berfungsi, begitulah. Tetapi untuk menonton di Android, peranti Apple, dan Amazon Fire TV Stick / Cube, anda perlu memuat turun apl DAZN.

Dan itu juga memerlukan kerja.

Muat turun DAZN di UK pada 2019 di Amazon Fire TV Stick

Jika anda akan menonton di TV, Bar / TV Cube Amazon Fire TV mungkin pilihan terbaik anda untuk DAZN.

Perkara yang menarik ialah DAZN kini sebahagiannya berfungsi di AS yang bermaksud anda mempunyai aplikasi di AS yang bermaksud bahawa anda juga mempunyai aplikasi di kedai Kanada. Anda perlu mengubah lokasi anda sekalipun.

Untuk itu, anda mungkin perlu sama ada kad prabayar, kad rakan, atau kad maya rakan di AS atau Kanada. Anda mungkin sudah mempunyai Kanada kerana anda melakukan langkah-langkah ini. Cuba dengan itu. Orang Amerika mungkin lebih mudah untuk mendapatkan hampir walaupun dalam hitungan detik.

Sama ada cara, anda perlu pergi ke laman web Amazon. Tekan Akaun anda dan pergi ke Mengurus Kandungan dan Peranti Anda seksyen. Di sana anda akan melihat rantau anda sekarang, dan mengubahnya sama ada di AS atau Kanada semasa menggunakan alamat dari salah satu sebab ini.

Anda kemudian perlu membatalkan pendaftaran akaun anda pada peranti sebenar anda dengan masuk Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan Akaun Amazon.

Mengenai kad, anda mungkin atau mungkin tidak perlu menggunakannya bergantung kepada sama ada muat turun DAZN atau tidak. Kadang-kadang anda mungkin mendapat ralat disebabkan oleh kad yang telah anda gunakan. Itulah sebabnya kad Amerika atau Kanada mungkin diperlukan.

Muat turun DAZN di UK pada 2019 pada Peranti Apple

Pada peranti Apple, anda hanya perlu membuat akaun baru iCloud.

 • Log keluar dari semasa anda.
 • Buat yang baru dengan lokasi Jerman, Amerika, atau Kanada.
 • Muat turun DAZN.
 • Log masuk semula ke lama anda.

Anda boleh, secara teori, menukar lokasi anda pada akaun semasa anda tetapi jika anda melakukannya, anda akan kehilangan semuanya.

Muat turun DAZN di UK pada 2019 pada Peranti Android

Di Android, anda perlu melakukan yang bertentangan dengan apa yang anda lakukan pada peranti Apple.

 • Pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan diikuti dengan menekan Negara tab.
 • Terdapat perubahan lokasi anda sama ada di Jerman, AS, atau Kanada.
 • Pergi ke Tetapan pada peranti anda dan klik pada Apps di mana anda akan menemui Google Play Store. Pastikan anda klik Berhenti secara terpaksa.
 • Akhir sekali, masuk ke dalam Penyimpanan, cari Play Store, dan tekan DATA CLEAR.

Ulangi kekerasan dan hentikan data jika DAZN tidak muncul di kedai anda.

Ini Adalah Mengapa DAZN Tidak Tersedia di UK pada tahun 2019 dan Bagaimana Membuatnya Bekerja

DAZN adalah sebuah syarikat UK. Ia tidak berfungsi di UK. Fakta yang anda harus cari mengapa DAZN tidak tersedia di UK pada 2019 menghisap, tetapi jika anda sanggup mengambil sedikit masa untuk membuatnya berfungsi, anda boleh berjimat sehingga £ 800 setahun. Dan itu, yang boleh pergi ke percutian anda, TV baru, atau hadiah untuk keluarga anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − 63 =

map