Hentikan ISP dan Hacker Membaca IP anda dan Semua Yang Anda Muat turun


Berkongsi fail dengan selamat tanpa menyerahkan keselamatan anda dengan VPN yang sangat selamat dan pantas untuk Torrenting

Akhirnya muat turun fail tanpa rasa takut kehilangan privasi. VPN torrent paling popular kami menggunakan penyulitan gred tentera untuk memastikan butiran peribadi anda seperti alamat IP dan lokasi tanpa nama dan membuat muat turun kandungan kegemaran anda 100% selamat.

Ia bukan hanya ISP anda yang menonton anda Torrent

Anda mungkin sudah tahu bagaimana ISP anda mengintip dan log semua yang anda lakukan secara dalam talian. Ini termasuk sejarah penyemak imbas anda (tapak, carian dll), pembelian, video yang ditonton, imej yang dilihat dan sudah tentu fail yang dimuat turun. Tetapi adakah anda tahu anda juga sedang disaksikan oleh beribu-ribu orang yang dapat melihat alamat IP anda dengan Torrenting?

Ini bererti apabila anda menyambung ke "kawanan" untuk tujuan perkongsian fail, anda mendedahkan alamat IP anda kepada 10,000 orang yang tidak dikenali melalui internet. Orang asing yang mungkin mempunyai niat jahat untuk memintas butiran peribadi anda seperti lokasi, lalu lintas internet dan oleh itu maklumat yang lebih sensitif, seperti butiran bank dan sebagainya.

Mereka menonton dengan teliti dan jika cyberthieves ini mengesyaki mereka boleh menjejaki butiran anda, mereka boleh melakukannya dalam masa beberapa jam, walaupun beberapa minit dalam beberapa kes. Banyak kali penggodam ini akan menemui nama dan alamat anda hanya untuk memeras ugut anda ke penyerahan apa sahaja yang mereka mahu, biasanya wang.

Dan bukan hanya muat turun anda yang boleh diakses

Sekiranya terdapat tanda-tanda yang mencurigakan dengan ISP anda semasa menjejak anda, kerajaan boleh masuk dan melihat TAHUN aktiviti terdahulu anda, termasuk:

 • Setiap langkah sejarah penyemak imbas
 • Anda e-mel peribadi dan semua kandungannya
 • Dalam talian anda pembelian
 • Anda lokasi sekarang
 • Yang dihantar dan diterima imej dan fail
 • dan banyak lagi...

Jangan risiko akses kerajaan ke log aktiviti anda, atau perjudian keselamatan kewangan anda dengan mendedahkan IP anda ke Swamp Torrent...

Itulah sebabnya kami mencipta PrivateVPN

Walaupun anda tidak melakukan apa-apa dalam talian yang mencurigakan, kami percaya privasi adalah hak asasi manusia dan yang anda lakukan. Itulah sebabnya kami telah mencipta VPN yang paling selamat untuk Torrenting di pasaran.

Di PrivateVPN kami menyediakan 100% tidak mahu dikenali kepada lebih 44,000 pengguna sejak 2008 tanpa pelanggaran data tunggal.

 • Torrent (dan bahagian fail) tanpa mendedahkan IP sebenar anda kepada sesiapa sahaja
 • Torrent tanpa takut menerima pemerasan yang menuntut
 • Gunakan mana-mana wifi umum tanpa mengorbankan keselamatan privasi atau kewangan anda
 • Sembunyikan identiti, lokasi dan aktiviti anda dari ISP, kerajaan dan peretas
 • Saham Torrent dan fail tanpa takut dipintas
 • Hantar / terima fail, imej, video dan mesej dengan privasi 100%

dan banyak lagi...

Apa yang membuatkan PrivateVPN begitu kuat?

Dasar Pembalakan Data ZERO

Undang-undang privasi Sweden bermakna tiada log trafik yang disimpan untuk disita oleh kerajaan. Tidak seperti pembekal VPN yang lain, bahkan KAMI tidak tahu apa yang anda lakukan dalam talian.

6 Sambungan serentak

Kami satu-satunya penyedia VPN untuk menyambungkan upto 6 peranti yang berbeza pada masa yang sama, semua ke alamat IP unik

Perlindungan Leak IPv6

Jadi identiti anda tetap selamat walaupun anda tiba-tiba terputus dari VPN anda

Bandwidth tanpa had & Kelajuan

Oleh itu, anda tidak akan berurusan dengan video buffering, muat turun yang perlahan atau masa tunggu disebabkan oleh hop penghalaan yang dilihat dengan penyedia lain

Penyulitan 2048-bit Dengan AES-256

The tahap tertinggi penyulitan di pasaran, walaupun digunakan oleh tentera kerajaan

Pelayan dalam 60 Negara

Dapatkan akses ke semua pelayan kami di 60 negara yang paling popular untuk mengakses kandungan geo-terhad

Anonymous Torrenting / P2P Friendly

Kami membenarkan anda menggunakan sebarang lalu lintas P2P di UK. Kami membeli keupayaan rangkaian yang berkualiti secara langsung dari penyedia IP Transit

Sokongan Lengkap

Kami tidak menggunakan wakil perkhidmatan pelanggan bebas, anda bercakap terus kepada pemaju kami untuk mendapatkan bantuan

Protokol VPN Termasuk OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 Dan IPSec

Jika anda lebih suka aplikasi VPN sumber terbuka, kami gembira dapat memberikan semua VPN kami

Jaminan 30-Hari Wang Balik!

Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan VPN anda, kami akan mengembalikan setiap sen dalam masa 30 hari

Kami TIDAK PERNAH mempunyai satu pelanggaran data!

Selepas berjaya menyulitkan 15,000 Terabytes data dan melindungi maklumat peribadi pengguna kami, tidak hairanlah pelanggan kami melekat dengan PrivateVPN selama bertahun-tahun, walaupun selepas mencuba penyedia lain!

Lihat apa yang pengguna katakan tentang PrivateVPN:

Gary

★★★★★

PrivateVPN telah menjadi vpn terbaik yang saya telah cuba.

Semuanya mudah dan mudah untuk ditubuhkan. Pada asasnya, pasang dan pergi. Saya terpaksa menukar beberapa tetapan sekarang dan kemudian tetapi itu kemungkinan besar kerana IP saya menukar mereka. PrivateVPN cepat bertindak balas terhadap panggilan saya untuk bantuan dan menyelesaikan masalah dengan satu e-mel. Suis pembunuh, yang penting bagi saya, berfungsi dengan sempurna. Saya sangat mengesyorkan PrivateVPN

Baca ulasan penuh

Fred Meyer

★★★★★

Perkhidmatan yang baik dan jawapan yang cepat

"Perkhidmatan pelanggan sangat baik. Mereka cuba membayangkan apa masalah anda dan memberi anda penyelesaian yang tepat.
Masalah saya ialah selepas pemasangan Facebook dan Pinterest tidak memuat turun gambar lagi. Saya mendapat jawapan untuk memilih pelayan lain dan itu adalah penyelesaian yang betul."

Baca ulasan penuh

Dave

★★★★★

Bantuan dari PVPN

"Saya tidak boleh menyalahkan bantuan dan sandaran dari PVPN. Mereka telah cepat bertindak balas terhadap sebarang masalah, tidak banyak yang ada. Saya boleh disyorkan oleh rakan mengenai PVPN dan telah lulus ini kepada rakan-rakan.
Terima kasih"

Baca ulasan penuh

Soalan Lazim Anda

+ Mengapa saya perlu bayar untuk VPN Torrent melalui proksi percuma??

Walaupun kedua-duanya membenarkan anda muncul seolah-olah anda sedang melayari di lokasi lain, kesamaannya berakhir di sana. Sebagai permulaan, Proksi hanya menutup topeng pelayar internet anda, bukan data aplikasi anda seperti Bitorrent, perbankan, e-mel dan perisian lain yang berkaitan dengan internet.

Kedua, proksi tidak menyulitkan data anda antara anda dan pelayan supaya data pelayar dan apl anda masih dibuka untuk penggodaman. Selain itu, perkhidmatan proksi percuma tidak mampu untuk menyediakan pelayan berkualiti tinggi, bermakna kelajuan anda berkurangan dan sambungan yang kerap akan bermakna data anda, IP dan lokasi akan dibocorkan kepada sesiapa yang menonton.

+ Akankah downtime mengganggu penstriman saya??

Kami telah mencatat 99.98% uptime sejak dilancarkan pada tahun 2008, itu sebabnya pelanggan kami suka PrivateVPN!

+ Adakah kelajuan internet saya akan dipotong separuh?

Tidak seperti banyak perkhidmatan VPN, kami membeli kapasiti internet kami secara langsung dari penyedia transit IP. Ini ditambah pula dengan pelayan High-quality-network (HQN) bermakna anda tidak akan mengalami pemotongan kelajuan utama.

Tambahan pula, banyak ISP menggunakan Speed ​​Throttling untuk melambatkan sambungan anda bergantung pada aktiviti anda. Menggunakan VPN melangkaui pendikit ini sejak ISP tidak dapat melihat aktiviti anda, jadi sesetengah pengguna sebenarnya mengalami meningkat kelajuan internet.

+ Adakah komputer Windows saya BENAR dijamin dengan PrivateVPN?

Dengan undang-undang keselamatan Sweden PrivateVPN, anda akan mendapat 100% tidak dikenali dari ISP, kerajaan dan penjenayah siber. Penyulitan gred ketenteraan kami tidak pernah dikompromikan sejak kami melancarkan pada tahun 2008. Pendek kata, ya, anda DIJAMIN.

+ Bagaimana jika saya mengubah fikiran saya dan mahukan bayaran balik?

Gembira anda bertanya! Ini membawa kita ke titik seterusnya…

Hentikan ISP dan Hacker Membaca IP anda dan Semua Yang Anda Muat turun

Anda mempunyai jaminan wang balik selama 30 hari!

Sekiranya perkhidmatan kami tidak memberi anda akses setiap tajuk tunggal di Netflix AS, hidup mengikut piawaian berkelajuan tinggi dan tuntutan membuka kunci geo, dan biarkan anda berehat dengan ketenangan fikiran penuh apabila anda menikmati malam anda dengan hiburan, kami akan memulangkan anda setiap sen terakhir!

Anda tidak perlu membuat keputusan akhir sekarang, tetapi anda perlu mengambil tindakan. Cukup cuba PrivateVPN selama 30 hari dan tentukan jika anda ingin kekal tanpa nama dan selamat pada akhirnya, anda boleh. Terdapat SANGAT RISIKO ZERO.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me