Cara Penggunaan Hulu Di Luar Amerika Syarikat – PANDUAN MENGIKUT

Cara Penggunaan Hulu Di Luar Amerika Syarikat - PANDUAN MENGIKUT

Oleh PrivateVPN, 2018-05-08 09:29:37 dalam Panduan


Anda sedang mencari cara menggunakan Hulu di luar AS? Sama ada pada peranti mudah alih anda, Stick Fire TV anda, atau komputer, inilah panduan utama yang akan membantu anda menggunakan Hulu di luar AS. Dan katakan saja, ia tidak semudah menggunakan VPN untuk membuat Hulu fikir anda berada di Amerika Syarikat.

Mari kita mulakan dengan soalan-soalan yang paling biasa mengenai Hulu.

Adakah Anda Perlu App pada Komputer?

Tidak. Di komputer, anda boleh menggunakan Hulu terus dari penyemak imbas web.

Adakah Kerja Hulu di Chromecast Jika Anda Di Luar AS?

Jika anda ingin menggunakan Hulu di luar AS pada Chromecast walaupun anda biasanya tinggal di Amerika Syarikat, itu tidak mungkin. Sama seperti Netflix, tidak kira apa yang anda lakukan untuk cuba membuat kerja Hulu di Chromecast. Ia tidak akan berfungsi. Itulah sebabnya daripada menggunakan Chromecast, anda mungkin perlu mencuba Stick Fire TV Amazon jika anda ingin menggunakan Hulu di luar Amerika Syarikat.

Jika anda benar-benar perlu menggunakan Chromecast kerana anda tidak mempunyai cara lain, anda boleh cuba membuang skrin anda dari telefon atau komputer riba anda ke Chromecast anda. Tetapi itu tidak akan menjadi penyelesaian terbaik dalam banyak kes seperti yang anda sedang menyiarkan sesuatu dan menghantar sesuatu dari satu peranti pada masa yang sama, dan itu mungkin tidak memberikan anda pengalaman yang lancar jika anda mahu menggunakan Hulu di luar AS.

Apa yang Perlu Menggunakan Hulu Di Luar Amerika Syarikat?

Anda memerlukan aplikasinya. Anda memerlukan akaun. Anda memerlukan Hulu untuk berfikir bahawa anda berada di AS.

Jika anda sudah mempunyai aplikasi dan akaun atau salah satu daripada mereka dan mahu menggunakan Hulu di luar Amerika Syarikat, ia akan menjadi tugas yang mudah. Jika anda tidak, ia akan menjadi sedikit lebih sukar, dan anda mungkin perlu menunggu beberapa hari, tetapi ia akan bernilai pada akhirnya.

Memuat turun Hulu:

Memuat turun App Hulu di Android

Di Android, untuk menjadikan Hulu muncul di Play Store anda, anda perlu menukar alamat pengebilan anda. Itulah proses yang agak mudah.

 • Pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Anda akan melihat a Negara tab di sana. Ketik padanya.
 • Anda akan diberitahu bahawa "Anda perlu membuat profil pembayaran baru apabila anda berpindah ke negara baru."Klik pada pautan di bawah itu. Tekan Teruskan.
 • Pilih AS sebagai negara dan tekan Teruskan. Anda kemudian harus memberikan alamat Amerika anda yang anda tidak mempunyai sebaliknya anda perlu mencari penjana alamat di Google yang akan memberikan anda alamat pengebilan dan kod pos. Sekarang, mesti ada Hantar butang sekarang. Tekan pada itu.
 • Kini, anda perlu masuk Tetapan pada peranti anda diikuti dengan pergi ke Apps tab.
 • Cari Google Play Store dan tekan Berhenti secara terpaksa diikuti dengan menekan Penyimpanan dan mengklik butang dalam topi yang menyatakan DATA CLEAR.

Ini sepatutnya membolehkan anda mencari Hulu di Play Store. Sekiranya tidak, ulangi dua titik peluru yang terakhir beberapa kali. Dan sambungkan ke VPN kami. Lebih banyak di bawah ini.

Memuat turun aplikasi Hulu pada iOS

Pada peranti Apple, ia berfungsi sedikit berbeza daripada peranti Android.

Anda tidak boleh menukar alamat anda pada peranti Apple sahaja. Anda secara automatik kehilangan semua yang anda muat turun jika anda melakukannya.

Sebaliknya, anda perlu membuat akaun baru yang berpangkalan di AS diikuti dengan memuat turun Hulu dan kemudian bertukar ke akaun lama anda. Dengan cara itu anda tidak kehilangan apa-apa. Bagaimana anda melakukannya?

Pertama, log keluar dari akaun iCloud semasa anda pada peranti anda diikuti dengan masuk Tetapan dan menekan iCloud di mana anda perlu melihat butang yang berkaitan dengan membuat Apple ID baru.

Sudah tentu, anda perlu melalui proses pendaftaran. Anda telah melakukannya sebelum ini, jadi anda tahu bagaimana ia berlaku.

Kecuali, kali ini, anda perlu memberikan alamat Amerika dengan kod zip Amerika. Terdapat banyak penjana alamat di Google jika anda mencari mereka supaya jangan risau. Akhir sekali, untuk pembayaran, pilih Tiada.

Sebaik sahaja anda membuat akaun, anda sepatutnya dapat melihat Hulu di App Store. Jika tidak, mulakan semula peranti anda dan sambungkan ke VPN yang akan kami bincangkan sedikit lebih rendah.

Memuat turun aplikasi Hulu pada Stick TV Kebakaran

Inilah sebabnya Stick Fire TV jauh lebih baik daripada Chromecast. Anda tidak boleh menggunakan Hulu di luar AS dengan Chromecast. Anda boleh dengan Stick TV Kebakaran.

Tetapi Hulu tidak akan hadir di sana untuk muat turun tanpa alasan. Ia hanya boleh didapati di AS supaya ia hanya akan hadir di App Store Amazon Amerika. Sementara itu, panduan pemasangan yang lain lebih melibatkan peranti anda, yang ini, yang perlu anda lakukan pada penyemak imbas web anda pada komputer anda.

 • Klik pada pautan ini yang kami berikan untuk mengubahnya. Jika tidak, apabila anda masuk ke tetapan akaun anda, anda harus melihat tab Urus Kandungan dan Peranti anda.
 • Di sana anda perlu klik Tetapan diikuti oleh Tetapan Negara dan kemudian oleh Ubah.
 • Apabila anda klik pada Ubah, anda perlu menukar alamat anda ke Amerika dengan menyediakan alamat Amerika yang dijana oleh penjana alamat yang boleh anda temukan dengan carian mudah di Google.
 • Selepas anda melakukannya, klik Kemas kini, dan anda akan diminta mendaftarkan semula akaun anda pada Stick TV anda apabila anda menghidupkannya.

Anda perlu memuat turun aplikasi PrivateVPN kami terus pada peranti anda sebelum memuat turun Hulu seperti yang mungkin diperlukan untuk Hulu muncul, dan langkah seterusnya diperlukan untuk membuat Hulu fikir anda berada di AS.

Ia mudah. Anda mencarinya seperti yang anda lakukan untuk mana-mana aplikasi lain pada Stick TV anda.

Membuat akaun Hulu

Adakah anda ingin menggunakan Hulu di luar AS? Inilah tugas paling sukar. Hulu menjadikannya sukar. Ia tidak mencukupi untuk mendaftar dengan alamat yang dijana. Hulu menyemak di mana kad anda berasal. Sekiranya ia tidak dikeluarkan di AS, anda tidak boleh menggunakan Hulu. Dan tidak ada cara untuk melawannya.

Pilihan terbaik adalah mengenali seseorang di Amerika Syarikat dan meminta mereka jika mereka boleh menetapkan akaun Hulu untuk anda atau jika tidak, anda boleh menggunakan mereka dan membayar mereka separuh daripada rang undang-undang, kerana, mereka mungkin menggunakan Hulu.

Jika anda tidak mengenali sesiapa yang menggunakan Hulu atau ingin melakukannya untuk anda, perjalanan anda dengan Hulu mungkin tidak bermula hari ini.

Anda memerlukan kad Amerika. Tiada pengecualian.

Seorang dari Kanada atau Mexico tidak akan berfungsi. Ia perlu dari Amerika.

Kaedah terpantas? Kad maya. Kaedah itu adalah yang paling cepat tetapi juga yang paling tidak mungkin bekerja.

Kaedah yang lebih baik? Kad prabayar dari AS. Ada banyak di internet. Ini kadang-kadang tidak bernilai terbaik kerana perkhidmatan ini biasanya menggunakan fakta yang anda perlukan kad Amerika, tetapi mereka adalah pilihan yang baik untuk menetapkan Hulu. Anda perlu menunggu beberapa hari untuk masuk ke dalamnya.

Dan sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana anda akan membayar untuk Hulu jika anda tidak mahu menggunakan kad prabayar selepas anda mendaftar untuk Hulu, anda boleh membeli kad hadiah Hulu tanpa masalah di internet. Dan mereka boleh digunakan untuk pembayaran.

Membuat Hulu Fikirkan Bahwa Anda di AS untuk Menggunakan Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Ini bukan bahagian yang paling sukar, tetapi ia adalah bahagian yang paling penting. Tanpa ini, mempunyai akaun dan aplikasi tidak penting. Langkah ini, anda perlu memohon sebelum menukar negara kedai anda apabila mahu memuat turun Hulu.

Lihat, Hulu boleh memberitahu bahawa anda tidak berada di Amerika Syarikat jika anda tidak berada di Amerika Syarikat. Untungnya, lebih mudah untuk menipu internet dan perisian daripada orang. Dengan alat yang betul, anda boleh membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di AS tanpa pernah melangkah masuk ke AS. Kami, di PrivateVPN, menyediakan orang yang berupaya menggunakan rangkaian peribadi maya yang sering juga dipanggil VPN. Apabila anda disambungkan ke VPN, semua yang anda lakukan, ia menjadi selamat, tetapi anda juga mempunyai keupayaan untuk berada di mana-mana yang anda inginkan di dunia tanpa berada di sana.

Itu bagus dalam teori tetapi menyambung ke pelayan di negara tertentu tidak mencukupi.

Hulu melawan perkhidmatan VPN dan cuba untuk menyekat banyak pelayan.

Ini bermakna bahawa banyak perkhidmatan mempunyai pelayan Amerika, tetapi mereka tidak berfungsi ketika datang ke Hulu. Kami menawarkan dua pelayan yang bekerja dengan Hulu. Buffalo & New York 1.

Jika anda menyambung kepada mereka, Hulu akan berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat dan akan membiarkan anda menggunakan perkhidmatan mereka.

Bagaimana Anda Menubuhkan PrivateVPN untuk Menggunakan Hulu Di Luar AS?

 • Langkah pertama ialah klik pada butang Beli di bahagian atas sebelah kanan skrin.
 • Anda kemudian memilih rancangan anda, sementara hanya memberikan kata laluan dan e-mel anda, dan kemudian memilih bentuk pembayaran.
 • Selepas itu, anda sudah bersedia untuk pergi, dan yang perlu anda lakukan ialah memuat turun klien kami. Halaman Muat Turun kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk ini, tetapi anda hanya boleh mencari klien kami di kedai aplikasi anda, tidak kira apa peranti anda berada.
 • Langkah terakhir adalah untuk menyambung ke salah satu pelayan kerja kami untuk Hulu dan menikmati menonton apa sahaja yang anda mahu menonton.

Kami memanggil panduan muktamad ini kerana ini akan membantu anda mengetahui cara menggunakan Hulu di luar AS tanpa mengira di mana anda berada pada peranti apa yang sedang anda lakukan tetapi jika anda mempunyai masalah, pastikan untuk menghubungi sokongan pelanggan kami!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me