Cara Menonton TV Online Itali (RAI TV, DAZN, Sky)

Cara Menonton TV Online Itali (RAI TV, DAZN, Sky)

Oleh Michael Smolski, 2019-09-01 20:41:25 dalam Panduan


Adakah anda ingin menonton TV Itali dalam talian? Sama ada untuk pengulas lebih emosional dalam bola sepak atau semata-mata untuk kandungannya dalam bahasa Itali, anda boleh menonton TV Itali dalam talian tanpa mengira di mana anda berada di dunia. Dengan bantuan platform seperti Rai Play / TV, Sky, dan DAZN, dengan beberapa tweak kerana platform ini pada masa ini hanya berfungsi di Itali.

Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menipu platform ini untuk berfikir bahawa anda berada di Itali.

Bagaimana Menonton TV Online Itali menggunakan RaiPlay

RaiPlay adalah perkhidmatan streaming Itali yang paling popular yang menawarkan gabungan sukan, rancangan TV dan filem.

Dan ia satu-satunya platform Itali yang akan membolehkan anda menonton TV Itali dalam talian secara percuma, secara sah, tanpa perlu pergi ke tapak penuh dengan iklan berniat jahat dan aliran berliku-liku.

Satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan untuk menonton TV Itali dalam talian menggunakan RaiPlay adalah untuk membuat akaun RaiPlay percuma dan untuk menipu RaiPlay ke dalam pemikiran anda berada di Itali.

Bagaimanakah anda menipu RaiPlay memikirkan bahawa anda berada di Itali?

Dengan menggunakan VPN yang akan membolehkan anda berada di negara yang berbeza, hampir.

Serta-merta sepatutnya menyebut bahawa perkhidmatan VPN percuma bukan pilihan jika anda ingin menonton TV Itali dalam talian. Perkhidmatan VPN percuma adalah terhad kepada lokasi seperti AS atau kadang-kadang UK, dan anda perlu menyambung ke pelayan Itali.

Walau bagaimanapun, jika anda suka hiburan, ia mungkin bernilai mendapat VPN walaupun ia tidak percuma, kerana satu sebab mudah, itu VPN yang betul boleh menyahpasang hampir semua kandungan dan perkhidmatan yang anda mahu gunakan, di mana sahaja anda berada.

Pernahkah anda ingin mengakses pertunjukan tertentu di Netflix tetapi di Netflix Amerika? Adakah anda mahu menonton Hulu di luar AS? Dan bagaimana dengan DAZN sama ada DAZN Itali atau Kanada? Itu jenis perkhidmatan dan kandungan yang boleh dibuka oleh PrivateVPN.

Anda memilih pelayan yang anda mahu sambungkan, dan itu sahaja. Anda berada di lokasi yang berbeza, dan kini mempunyai akses kepada kandungan yang akan disekat di negara anda.

PrivateVPN? Ia tidak percuma tetapi merupakan salah satu perkhidmatan VPN bernilai terbaik di luar sana, dengan percubaan bebas risiko bebas 7 hari percuma, dan jaminan wang balik 30 hari.

Hanya mendaftar untuk percubaan kami dan sambungkan ke RaiPlay.

Kunci untuk membuka kunci RaiPlay dengan VPN? Untuk menyambung ke pelayan yang betul. Malangnya, ia tidak semudah menghubungkan ke mana-mana pelayan Itali untuk menonton TV Itali dalam talian. Perkhidmatan seperti RaiPlay atau Netflix perlu menghalang pengguna daripada menonton kandungan yang mereka tidak mempunyai hak untuk menunjukkannya.

Kenapa seseorang harus membeli langganan Starz hanya untuk menonton Power di Amerika Syarikat jika mereka boleh menontonnya dengan menyambung ke Netflix UK, dengan langganan mereka sekarang? Masalahnya adalah bahawa Netflix tidak membayar hak untuk menunjukkan orang seperti Power on Netflix di Amerika Syarikat, dan jika mereka tidak mengambil tindakan untuk menghalang pengguna daripada menonton di Amerika Syarikat, mereka akan mendapat masalah. Itulah sebabnya kebanyakan pelayan dan perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan kebanyakan platform hiburan.

PrivateVPN tidak menawarkan ribuan pelayan seperti persaingan kami. Kami memberi tumpuan kepada membuat pelayan berfungsi sekalipun, Lagipun, 51% pengguna VPN menggunakannya untuk hiburan.

Dengan menyambung ke pelayan yang disokong RaiPlay kami, anda akan dapat menonton Online TV Itali pada mana-mana peranti yang menyokong perkhidmatan VPN.

Menggunakan platform yang tidak menyokong perkhidmatan VPN? Malangnya, platform seperti Apple TV, Roku, dan Chromecast. Cadangan kami? Sama ada mendapatkan Amazon Fire TV Stick atau baca panduan kami mengenai memasang VPN pada router yang walaupun bukan pilihan yang paling mudah, akan membolehkan anda menggunakan perkhidmatan VPN pada semua peranti.

Cara Menonton TV Itali Online menggunakan DAZN

Ketika datang untuk menonton sukan, RaiPlay memberikan beberapa pilihan yang bagus, tetapi DAZN adalah pemimpin mutlak ketika menonton olahraga online.

Ia tidak semudah menonton TV Itali dalam talian menggunakan DAZN kerana ia dengan RaiPlay, tetapi dengan itu berkata, sebaik sahaja anda dapat memikirkannya, anda juga akan dapat mengakses DAZN Amerika dan Kanada dengan menggunakan PrivateVPN, yang membolehkan anda mengakses hanya kira-kira semua kandungan sukan yang anda boleh tanya.

Terdapat tiga langkah untuk menonton TV Itali Online menggunakan DAZN:

  1. Mempunyai kad yang dikeluarkan sama ada di Kanada, Itali, atau Amerika Syarikat.
  2. Fool DAZN memikirkan bahawa anda berada di rantau yang disokong dengan menggunakan PrivateVPN.
  3. Muat turun aplikasi DAZN.

Jika anda ingin menonton TV Itali dalam talian menggunakan DAZN, anda memerlukan kad dikeluarkan di rantau DAZN yang disokong. Sekiranya anda dari Itali atau tinggal di sana pada masa lalu, anda mungkin mempunyai kad yang dikeluarkan oleh Itali. Walaupun anda tidak, anda harus cuba menggunakan kad anda terlebih dahulu. Ia mungkin atau kini mungkin berfungsi bergantung pada kad dan bank anda.

Bagi mereka yang tidak mempunyai kad yang betul sekarang, kami mencadangkan anda menyemak panduan kami mengenai cara membuka kunci DAZN Itali. Ia membincangkan cara mendirikan DAZN lebih mendalam dan menawarkan cadangan sekitar mendapatkan kad yang betul. Panduan itu juga akan membimbing anda melalui cara memasang DAZN pada peranti yang tidak semudah ia kelihatan seperti aplikasi DAZN tidak muncul di kedai app negara-negara yang tidak menyokongnya.

Cara Menonton TV Itali Online menggunakan Sky

Bagi ramai, ini akan menjadi cara paling tidak mungkin untuk menonton TV Itali dalam talian. Pasti, ia mungkin menyediakan pelbagai saluran yang bagus, tetapi ia memerlukan anda menjadi pelanggan Sky yang berharga € 29,99 bermula dengan kenaikan harga pada masa hadapan.

Jika anda sudah menjadi pelanggan Sky, untuk bersambung ke Sky Go, silakan hubungkan ke salah satu pelayan VPN khusus Sky PrivateVV, dan itu akan membolehkan anda menonton TV Itali dalam talian menggunakan Sky.

Cara Menonton TV Itali Online

Mahu menonton lebih banyak daripada TV Itali sahaja dalam talian? PrivateVPN akan membolehkan anda mengakses kawasan Netflix yang paling mungkin semasa membolehkan anda mengakses semua platform utama Amerika dan bukan Amerika seperti Hulu, DAZN, HBO GO, HBO SEKARANG, ESPN, dan banyak lagi yang boleh anda baca tentang blog kami.

Dan anda boleh mengetahui diri anda dengan menggunakan percubaan risiko penuh 7-hari kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me