Cara Menonton TV Live di Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Cara Menonton TV Live di Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Oleh Michael Smolski, 2019-06-01 16:00:23 dalam Panduan


Sama ada anda menanggalkan langganan TV standard anda dan menyertai Hulu tetapi kini berada di luar Amerika Syarikat, atau mencari cara menonton TV secara langsung di Hulu di luar AS kerana anda tidak pernah tinggal di Amerika Syarikat, panduan ini akan membantu anda menonton TV Langsung pada Hulu.

The Steps to Watching Live TV on Hulu Outside of US Differ

Jika anda dari AS sama ada anda biasanya tinggal di sana atau dilahirkan di sana, maka ia akan menjadi sangat mudah untuk anda menonton TV secara langsung di Hulu di luar AS kerana anda sudah mempunyai akaun Hulu atau mempunyai akses kepada kad Amerika.

Jika anda tidak pernah mempunyai akaun Hulu dan tidak pernah tinggal di Amerika Syarikat tetapi sedang mencari cara menonton TV secara langsung di Hulu di luar Amerika Syarikat kerana ia kelihatan seperti pilihan yang bagus untuk mempunyai bukan langganan TV biasa, maka ia menjadi sedikit rumit anda memerlukan kad Amerika untuk mendaftar. Ini bukan langkah yang mustahil, tetapi ia memerlukan sedikit kesabaran, dan kemungkinan besar bermakna anda harus membuat penanda buku ini untuk kemudian, kerana anda tidak semestinya dapat menyiapkan panduan ini dengan segera.

Membuat Akaun Hulu untuk Menonton TV Live di Hulu

Sekiranya anda belum memilikinya, pergi ke laman Hulu dan daftar pakej TV Hulu + Live.

Terdapat percubaan 7 hari yang hebat seolah-olah anda tidak seperti TV live di Hulu, anda boleh membatalkan tanpa masalah. Bukan sesuatu yang boleh anda lakukan dengan langganan TV tipikal.

Kunci untuk mendaftar adalah untuk mempunyai kad Amerika walaupun, dan untuk itu terdapat beberapa cadangan kami:

  1. Tanya seseorang yang tinggal di AS jika mereka ingin berkongsi akaun jika anda membayar separuh keahlian.
  2. Tanya seseorang dengan kad Amerika jika mereka akan membuat akaun untuk anda. Tawaran untuk berkongsi.
  3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
  4. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Langkah 3 dan 4 tidak selalu berfungsi, sebab itulah mengapa kesabaran diperlukan, tetapi kebanyakan orang yang mencuba langkah 3 dan 4 sering tidak mempunyai dana pada kad mereka, dan itulah sebabnya mengapa kebanyakan orang tidak dapat mendaftar.

Selain itu, pendaftaran di Hulu agak mudah. Ia seperti pada mana-mana laman web lain. Hanya bertindak seperti anda berada di Amerika Syarikat.

Fooling Hulu dalam Perintah Menonton TV Live di Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Seperti halnya dengan DAZN, anda perlu menipu Hulu jika anda ingin menggunakannya di luar Amerika Syarikat sebagai Hulu memeriksa lokasi anda, dan jika tidak di AS, anda tidak akan dapat menonton TV secara langsung di Hulu.

Untuk membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat, anda perlu menggunakan VPN.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda di internet, tanpa bergerak. Dalam kes ini, VPN akan membolehkan anda berada di AS.

Yang penting ialah mendapatkan perkhidmatan VPN yang betul. Dan di situlah mudah terjebak dalam perangkap dengan kebanyakan perkhidmatan mengiklankan berapa banyak pelayan yang mereka miliki. Orang akan menganggap bahawa lebih, lebih baik, tetapi itu tidak benar dalam kes hiburan kerana perkhidmatan seperti Hulu menyedari perkhidmatan VPN dan sentiasa berusaha untuk menghalang mereka daripada bekerja.

Perkhidmatan VPN suka mengiklankan berapa banyak pelayan yang mereka miliki. Dengan segala cara, 3,000 + pelayan sangat bagus sehingga tidak ada pelayan yang berfungsi dengan perkhidmatan yang ingin anda akses. Dan di sinilah PrivateVPN masuk. Bukannya menawarkan beribu pelayan, ia menawarkan pelayan yang bekerja dengan perkhidmatan yang anda ingin akses seperti Hulu, American Netflix, Disney Plus, BBC iPlayer, HBO NOW, dan banyak lagi.

Anda hanya perlu menyambung ke pelayan Amerika yang betul pada aplikasi PrivateVPN pada peranti anda, dan anda akan dapat menonton TV secara langsung di Hulu di luar AS..

Apabila ia datang untuk hidup TV di Hulu, apa yang lebih penting adalah kelajuan. Apa yang berlaku apabila anda melabur dalam kualiti lebih daripada kuantiti ialah anda mengakhiri dengan pelayan yang bekerja dengan platform yang anda ingin akses, tetapi itu juga berfungsi secara konsisten.

PrivateVPN tidak mempunyai apa-apa kelajuan, atau had lebar jalur seperti itu akan berlaku dengan beberapa pilihan yang paling mesra bajet yang akan menghalang streaming TV secara langsung pada kualiti yang tinggi. Ia juga tidak mempunyai pakej di mana pilihan paling mesra bajet adalah terhad dan tidak menawarkan pelayan yang anda mahu akses. Ia satu pakej semua-dalam-satu. Anda sama ada menggunakannya dan dapatkan segala-galanya, atau anda tidak menggunakannya dan tidak ada apa-apa.

Dan itulah yang diperlukan jika anda ingin menonton TV secara langsung di Hulu di luar AS. Walau bagaimanapun, walaupun dengan VPN yang betul, itu tidak bermakna ia akan sentiasa sempurna. Jika pembekal internet anda menawarkan internet berkualiti rendah, tanpa mengira apa VPN yang anda gunakan, anda akan mempunyai masalah streaming live TV di Hulu.

Dengan syarat internet anda cukup baik dan anda mempunyai akaun Hulu dan PrivateVPN, anda akan dapat menonton TV secara langsung di Hulu di luar AS, tetapi anda juga mungkin memerlukan aplikasi Hulu yang mungkin tidak tersedia untuk anda segera.

Bagaimana Menonton TV Langsung di Hulu Di Luar Amerika Syarikat pada Peranti Apple

Untuk membuat Hulu muncul di App Store anda, anda perlu keluar, dari akaun iCloud anda pada telefon atau tablet anda diikuti dengan membuat akaun iCloud baru dengan lokasi anda berada di AS.

Sekiranya anda menukar wilayah anda dengan akaun semasa anda, anda akan kehilangan segala-galanya.

Sudah tentu, anda boleh melog masuk ke akaun lama anda selepas anda memuat turun Hulu, dan semuanya akan berada di sana, bersama dengan Hulu.

Bagaimana Tonton TV Live di Hulu Di Luar Amerika Syarikat pada Peranti Android

Google mempunyai panduan sedikit tentang menukar lokasi Gedung Google Play anda.

Apabila mengikutinya, pastikan anda menukar lokasi anda di AS.

Bagaimana Menonton TV Live di Hulu Di Luar AS di Peranti TV Kebakaran Amazon

Malangnya, perkhidmatan VPN tidak disokong pada peranti seperti Apple TV dan Chromecast.

Peranti Android TV dan Amazon Fire TV adalah satu-satunya pilihan anda kerana itu.

  • Untuk memuat turun Hulu pada Stick TV Kebakaran anda, pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam pelayar web.
  • Tekan Akaun & Senarai dan Urus Akaun dan Kandungan Anda.
  • Walaupun ada perubahan wilayah anda berada di AS.
  • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Tekan Tetapan dan Akaun saya.
  • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.

Ini akan membolehkan anda memuat turun Hulu pada peranti TV Kebakaran anda walaupun kadang-kadang anda perlu mengemas kini kaedah pembayaran anda.

Itulah Cara Watch TV Live di Hulu Di Luar Amerika Syarikat

Kami cuba menerangkannya semaksimal mungkin, tetapi jika atas apa jua sebab anda mempunyai masalah, hubungi kami untuk sokongan pelanggan! Kami memperlakukan pelanggan kami seperti keluarga kami, dan ulasan mereka menunjukkan bahawa!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me