Cara Menonton Hub ITV di Ireland

Cara Menonton Hub ITV di Ireland

Oleh Michael Smolski, 2019-04-08 14:53:13 dalam Hiburan


Bukannya RTE yang buruk, ia tidak menawarkan banyak kandungan yang seperti Hub ITV. Masalahnya ialah Hub ITV tidak berfungsi di Ireland. Dan itulah sebabnya anda berada di sini. Anda ingin tahu bagaimana untuk menonton Hub ITV di Ireland.

Secara terang-terangan, bukan tugas paling sukar di sana, dan jika anda membaca panduan tentang bagaimana untuk menonton BBC iPlayer di Ireland, maka anda tahu ia agak mudah, dan cara yang sama berlaku di sini.

Apa sebabnya Kenapa Anda Tidak Dapat Menonton Hub ITV di Ireland, dan Apa Yang Perlu Dilakukan?

Apabila ia datang kepada hiburan, ia selalu menjadi hak kepada kandungan. Apabila ITV membeli hak kepada kandungan, ia membeli hak untuk menunjukkan kandungan di UK. Membeli hak untuk menunjukkan sesuatu di seluruh dunia tidak masuk akal untuk ITV. ITV bukan Netflix. Pada akhir hari, itu semua mengenai wang, dan untuk ITV untuk menunjukkan kandungan di Ireland, ia akan membebankan mereka, dan wang itu tidak akan dibuat kembali.

Kecuali anda menyumbang dengan membayar langganan bulanan. Dan secara teori, anda boleh. Tetapi kami mempunyai penyelesaian yang lebih baik yang akan membolehkan anda membelanjakan wang itu dengan lebih baik.

Jika anda ingin menonton Hub ITV di Ireland, anda hanya perlu membuat ITV berfikir bahawa anda berada di UK. Itulah yang anda perlu lakukan, dengan syarat anda hanya menonton komputer riba anda. Kami akan melihat pada peranti mudah alih pada akhir jawatan ini.

Bagaimanakah anda menipu ITV memikirkan bahawa anda berada di UK? Dengan mengubah lokasi anda, hampir.

Bagaimana Anda Mengubah Lokasi Anda untuk Menonton Hub ITV di Ireland?

Dengan menggunakan VPN. VPN adalah rangkaian peribadi maya. Fikirkannya sebagai penapis. Apabila anda menapis air di rumah, air keras memasuki penapis, Penapis mengeluarkan kekerasan dan menyediakan air lembut. VPN mengambil internet dan menjadikannya lebih baik.

Dalam contoh anda, ia membolehkan anda menonton Hub ITV di Ireland. VPN juga boleh membolehkan anda menonton BBC iPlayer di Ireland atau American Netflix di Ireland. Kesempatan tidak berkesudahan jika anda menggunakan pembekal VPN yang betul.

Dan di sinilah PrivateVPN masuk.

PrivateVPN bekerja dengan Hub ITV, ia berfungsi dengan BBC iPlayer, dan ia juga menyokong kawasan Netflix yang paling di dunia di luar sana. Berjaga-jaga menonton Game of Thrones di luar AS? Kami menyokong HBO SEKARANG. DAZN, Hulu, Amazon Prime, anda namakannya.

Sudah tentu, anda boleh menggunakan perkhidmatan lain yang berfungsi dengan Hub ITV. Tetapi sebelum anda mendaftar, pastikan ia berfungsi dengan ITV. Orang seperti ITV berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada bekerja dengan platform mereka.

PrivateVPN mungkin tidak mempunyai kebanyakan server di dunia, tetapi pelayan yang ada, mereka bekerja dengan perkhidmatan yang anda ingin akses daripada hanya menjadi tidak berguna. Dan itu penting. Selepas membaca ini, iklan mengenai perkhidmatan VPN akan mula muncul, dan anda akan melihat perkhidmatan itu mengiklankan sejumlah besar pelayan. Apa yang mereka tidak akan memberitahu anda ialah berapa pelayan yang bekerja dengan perkhidmatan yang anda sayangi.

Anda boleh memilih untuk membayar langganan ITV itu atau anda boleh memilih PrivateVPN dan mempunyai VPN yang membolehkan anda menonton lebih banyak Netflix daripada sebelumnya, dan ini juga berfungsi dengan BBC dan yang membuat anda selamat di internet dengan penyulitan 256-bit, dan kuat Undang-undang Sweden menghalang kami daripada menyimpan log sekitar penggunaan anda. Itulah panggilan anda.

Tetapi masih terdapat masalah menonton di peranti mudah alih jika anda memilih untuk melakukannya, sama ada cara, kerana ITV tidak tersedia di kedai di luar kawasan yang disokong.

Tonton Hub ITV di Ireland pada Peranti Apple Anda

Anda perlu melog keluar dari akaun iCloud anda.

Selepas anda berbuat demikian, buat saja yang baru, dengan butiran di UK.

Itu akan membolehkan anda memuat turun ITV dan mana-mana aplikasi lain yang hanya tersedia di UK.

Anda boleh menukar kembali ke kedai semasa anda selepas memuat turun Hub ITV.

Pastikan anda tidak menukar lokasi akaun semasa anda. Sekiranya anda berbuat demikian, anda akan kehilangan segala-galanya.

Tonton Hub ITV di Ireland pada Peranti Android anda

Pada peranti Android, anda perlu menukar lokasi anda dalam akaun semasa anda.

Google membimbing anda melalui cara melakukannya, dan kami melampirkan pautan. Pastikan untuk menukar rantau anda ke UK.

Itu akan membolehkan anda memuat turun Hub ITV di Ireland.

Itulah Cara Menonton Hub ITV di Ireland

Tidak ada yang sukar untuk menonton Hub ITV di Ireland. Ia hanya memerlukan mengetahui alat yang betul, dan bagaimana untuk memuat turun aplikasinya.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me