Cara Menonton Hotstar di UK

Cara Menonton Hotstar di UK

Oleh Michael Smolski, 2019-07-04 19:20:41 dalam Hiburan


Belum lama dahulu, anda tidak perlu mencari cara untuk menonton Hotstar di UK kerana ketika ia secara rasmi tersedia di India, ia bekerja di mana-mana. Walau bagaimanapun, yang baru-baru ini berubah, dan bukan sahaja lebih mahal untuk menonton Hotstar di luar India, tetapi anda juga perlu mencari cara untuk menonton Hostar di UK kerana ia hanya tersedia di India, Kanada, dan Amerika Syarikat. Itulah sebabnya kami membuat langkah demi langkah panduan tentang cara menonton Hotstar di UK kerana sementara secara rasmi anda tidak boleh, di blog kami, kami membincangkan cara membuka sekatan perkhidmatan yang tidak secara rasmi bekerja di negara anda.

Kenapa anda perlu mencari cara untuk menonton Hotstar di UK

Seperti yang telah kita sebutkan, pada mulanya adalah mudah untuk menonton Hotstar di UK kerana sementara Hotstar tidak terdapat di UK atau hampir di seluruh dunia untuk perkara itu, tidak ada langkah-langkah pencegahan yang disediakan.

Sesuatu yang tidak akan dilihat dengan mana-mana platform lain sebelum platform seperti Hulu atau DAZN hanya berfungsi di kawasan yang tersedia. Alasan mengapa? Seperti yang mereka perlu.

Bayangkan seseorang di UK mendapat DAZN untuk menonton Liga Perdana dan Liga Juara-Juara untuk sekitar € 10 sebulan dan bukannya mendapat langganan TV penuh + sukan yang boleh menelan belanja sekitar € 70 sebulan. Bayangkan seseorang melakukan itu di dunia di mana BT Sports membayar lebih daripada satu bilion untuk hak untuk Liga Juara-Juara di UK.

Sebab mengapa tidak mudah untuk mendaftar untuk perkhidmatan lain adalah bahawa perkhidmatan boleh mendapatkan masalah jika mereka memudahkan pengguna untuk mengakses kandungan di wilayah di mana perkhidmatan tersebut tidak mempunyai hak untuk menunjukkan kandungan itu.

Dan itu sebab utama mengapa anda perlu mencari cara untuk menonton Hotstar di UK. Hotstar berusaha untuk menghalang orang daripada menonton di negara-negara di mana ia tidak disokong supaya ia tidak mendapat masalah. Alasan lain adalah bahawa Hotstar adalah sangat murah untuk orang di luar India, yang berharga sekitar $ 15 setahun. Mewujudkan versi American / Canadian perkhidmatan dengan harga $ 99 setahun membolehkan Hotstar membuat lebih banyak wang daripada jika didapati hanya di bawah harga India.

Cara Menonton Hotstar di UK

Terus terang, jika anda ingin menonton Hotstar di UK, langkah-langkah yang terlibat cukup lurus ke hadapan.

Anda hanya perlu membuat Hotstar berfikir bahawa anda berada di AS, Kanada, atau India.

Sekiranya anda berbuat demikian, anda akan dapat menonton Hotstar di UK.

Dan untuk itu, anda memerlukan VPN.

Perkhidmatan VPN selain melindungi anda di internet adalah hebat untuk melangkau blok perkhidmatan seperti Hotstar, Hulu, atau DAZN dengan dapat menipu perkhidmatan ini memikirkan bahawa anda berada di negara yang betul.

Walau bagaimanapun, ia tidak semudah mendapatkan VPN dan menyambung ke pelayan Amerika, Kanada, atau India, kerana terdapat juga langkah untuk mencegah orang menonton Hotstar dengan VPN. Dan di sinilah PrivateVPN masuk sebagai perkhidmatan yang tidak menawarkan pelayan yang paling mungkin tetapi perkhidmatan yang memberi tumpuan kepada menyediakan pelayan yang bekerja dengan perkhidmatan yang anda ingin akses.

Sama ada anda ingin menonton Hotstar di UK atau Amerika Netflix yang mewah di UK. Dengan memiliki pelayan yang lebih sedikit, kami dapat melabur dalam kualiti, dan itulah sebabnya kami menyokong perkhidmatan seperti DAZN, Hulu, Amazon Prime, dan kawasan paling Netflix di pasaran sementara mempunyai lebih sedikit pelayan daripada persaingan.

Sudah tentu, ini adalah blog kita, dan dengan itu, anda mungkin berfikir bahawa kita berat sebelah. Kami tidak menyalahkan anda. Dan itulah sebabnya kami menawarkan percubaan percuma 7 hari tanpa tangkapan tersembunyi. Hanya mendaftar, dan gunakan tanpa sekatan untuk melihat sendiri.

Aplikasi kami (Kemas kini iPhone akan datang tidak lama lagi) akan menunjukkan kepada anda pelayan yang menyokong Hotstar. Apa yang perlu anda lakukan ialah mendaftar pada Hotstar atau menonton kandungan percuma yang ada.

Walau bagaimanapun, bergantung kepada peranti yang ingin anda lawati, anda mungkin juga ingin mendapatkan aplikasi Hotstar, yang tidak terlalu sukar, tetapi tidak terlalu mudah untuk difikirkan sendiri.

Bagaimana untuk Menonton Hotstar di UK pada Peranti Apple

Jika anda ingin menonton Hotstar di UK pada peranti Apple seperti iPad atau iPhone, pertama keluar dari akaun iCloud anda.

Setelah anda melakukannya, buat yang baru, berdasarkan salah satu kawasan di mana Hotstar disokong, seperti AS.

Itu akan menyebabkan Hotstar muncul di App Store anda.

Apabila melakukan ini, pastikan anda tidak mengubah rantau anda pada akaun semasa anda. Itu akan menyebabkan anda kehilangan segala-galanya.

Bagaimana untuk Menonton Hotstar di UK pada Peranti Android

Secara terang-terangan, menonton dari pelayar web pada Android berfungsi hebat, tetapi sebaliknya, Google mempunyai panduan tentang mengubah kawasan kedai anda.

Sekiranya anda menukarnya ke AS, Hotstar akan dipaparkan.

Bagaimana untuk Menonton Hotstar di UK di Stick TV Kebakaran

  • Pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam penyemak imbas web.
  • Tekan Akaun & Senarai diikuti oleh Urus Akaun dan Kandungan Anda.
  • Ubah rantau anda untuk berada di AS.
  • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Pilih Tetapan dan Akaun saya.
  • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.

Itu akan membolehkan anda memuat turun Hotstar di Stick TV Kebakaran anda.

Malangnya, anda tidak dapat menonton Hotstar di UK di Apple TV, Roku, atau Chromecast kerana mereka tidak menyokong perkhidmatan VPN yang meninggalkan anda dengan Stick TV Kebakaran dan Android TV.

Itulah Cara Watch Hotstar di UK

Adakah anda bersedia untuk menonton Hotstar di UK? Bermula dengan PrivateVPN akan membawa anda kurang dari satu minit, dan percubaan percuma selama 7 hari adalah pilihan hebat jika anda tidak pasti tentang perkhidmatan VPN.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me