Cara Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat (Langkah demi Langkah)

Cara Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat (Langkah demi Langkah)

Oleh Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 dalam Panduan


Adakah anda mahu menonton ESPN dalam talian di luar AS? Kami boleh membantu anda dengan itu. Tetapi tidak seperti panduan lain, kami juga akan memberi amaran kepada anda bahawa ia tidak semudah menipu ESPN memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Kami akan menjelaskan mengapa di bawah ini memberikan beberapa alternatif yang hebat. Dan kemudian berjalan anda melalui cara menonton ESPN dalam talian di luar AS, langkah demi langkah.

Mengapa Ia Tidak Praktikal bagi Orang Yang Paling Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat

Jika anda tidak tinggal di Amerika Syarikat, anda tidak mempunyai pembekal TV di Amerika Syarikat, yang bermaksud bahawa anda tidak akan mendapat akses ke saluran ESPN.

ESPN +? Ia masih membiarkan anda mengakses perlawanan luar biasa, dokumentari sukan, dan banyak sukan kolej, tetapi jika ada sesuatu yang tidak dimainkan di ESPN +, anda perlu mempunyai langganan TV untuk mengaksesnya sebab itulah ramai orang akan melihat menonton ESPN dalam talian di luar daripada menghadkan AS.

Itulah sebabnya bagi banyak DAZN, dan terutamanya DAZN Kanada akan menjadi pilihan terbaik untuk ramai. Ia tidak mempunyai banyak ESPN +, tetapi ia juga banyak yang ESPN + tidak menumpukan kepada liga profesional liga kolej. Dan ada percubaan percuma untuk melihat apakah anda menyukainya.

DAZN atau ESPN +? Ia sangat bergantung kepada keperluan sukan anda. Sekiranya anda suka liga Amerika, ESPN + adalah tempat untuk itu, tetapi Kanada DAZN akan menawarkan anda seperti NFL pula, sementara juga menawarkan liga teratas di Eropah termasuk Liga Juara-Juara.

Sama ada, di blog kami, kami mempunyai panduan tentang bagaimana untuk menyahpasang kedua-duanya, dan banyak platform hiburan lain juga.

Cara Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat

Terdapat 2 langkah untuk melakukannya.

  1. Buat akaun menggunakan kad Amerika jika anda tidak mempunyai satu.
  2. Fool ESPN memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Kami akan membimbing anda bagaimana untuk melakukannya walaupun anda tidak mempunyai kad Amerika.

Mewujudkan Akaun ESPN + untuk Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat

Jika anda sudah mempunyai kad Amerika, anda secara semula jadi boleh melangkau bahagian ini. Sama juga berlaku jika anda sudah mempunyai akaun ESPN +.

Jika anda tidak?

Ia akan menjadi yang paling mudah untuk anda di Eropah.

Kenapa?

Untuk sebab tertentu, Revolut yang berpangkalan di UK bekerja sama dengan Hulu dan ESPN. Kami mencuba kedua-dua premium, logam, dan kad maya yang mereka tawarkan, dan atas sebab tertentu, mereka bekerja.

Adakah itu selalu berlaku? Kita tidak tahu. Tetapi buat masa ini, kerja Revolut.

Panduan ESPN tidak pernah menyebut keperluan untuk kad Amerika. Itu kerana kebanyakan orang menulis panduan ini sebenarnya tidak berjalan melalui langkah yang diperlukan untuk mendaftar pada perkhidmatan. Di PrivateVPN, kami berbuat demikian kerana kami ingin menyelesaikan isu anda, sama ada ia selamat atau bijak.

Akaun Revolut premium akan memberikan anda segera akses kepada kad maya. Dan perkara terbaik? Itu kerana ia adalah bank dalam talian, ia jauh lebih mudah untuk ditubuhkan daripada bank standard. Ia hanya mengambil masa beberapa minit.

Kami tidak bergabung dengan Revolut dalam apa cara sekalipun, dan jika kami melihat mana-mana bank lain yang memudahkan untuk mendaftar pada ESPN, kami akan menyebutnya juga. Bagi kami, ini hanya tentang menyelesaikan masalah anda sepenuhnya, dan Revolut melakukannya untuk pelanggan di Eropah dan beberapa kawasan lain.

Sekiranya Revolut berhenti bekerja untuk sebab ini, hubungi kami supaya kami tahu dan boleh membantu orang lain yang cuba menonton ESPN di luar Amerika Syarikat.

Tidak tinggal di Eropah atau mahu alternatif? Pasti.

  1. Tanya seseorang dengan kad yang dikeluarkan oleh Amerika jika mereka boleh membuat akaun untuk anda. Tawaran untuk dikongsi jika diperlukan.
  2. Tanya seseorang di Amerika Syarikat untuk berkongsi akaun dengan anda. Tawaran untuk membayar jika perlu.
  3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
  4. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Langkah 3 dan 4?

Ia akan mengambil beberapa penyelidikan Google untuk mencari syarikat yang tepat untuk rantau anda. Ia bukan mustahil tetapi lebih rumit daripada hanya menggunakan Revolut.

Sudah tentu, sebelum anda mendaftar, untuk menonton ESPN dalam talian di luar Amerika Syarikat, anda perlu menipu ESPN memikirkan bahawa anda berada di AS. Kita akan berjalan melalui yang di bawah.

Bagaimana Fool ESPN Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat

ESPN + mesti berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Dan untuk itu, anda memerlukan VPN.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda secara hampir. Dalam contoh ini, anda boleh menonton ESPN dalam talian di luar AS, dengan pemikiran ESPN bahawa anda berada di Amerika Syarikat jika anda menyambung ke pelayan Amerika yang betul.

Lihat, ESPN tidak akan berfungsi dengan semua pelayan Amerika. Begitu juga dengan Hulu dan American Netflix. Platform hiburan harus melakukan upaya untuk mencegah layanan VPN berfungsi sebagai sebaliknya, mereka melanggar perjanjian dengan perusahaan karena mereka membiarkan Anda menonton sesuatu di luar AS.

Itulah sebabnya penggunaan VPN yang betul untuk hiburan sangat penting. PrivateVPN? Ia tidak mempunyai beribu-ribu pelayan di seluruh dunia. Ia mempunyai pelayan di seluruh dunia, tetapi sebaliknya, kami memberi tumpuan kepada kualiti dan memastikan bahawa semua pelayan yang kami ada bernilai kepada anda. Itulah sebabnya kami menyokong kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran; Sementara itu, beberapa syarikat VPN mempunyai beribu-ribu pelayan yang lebih banyak.

Adakah PrivateVPN satu-satunya perkhidmatan yang akan membolehkan anda menonton ESPN dalam talian di luar AS? Ianya bukan. Ada juga yang lain. Kami bagaimanapun menawarkan percubaan bebas risiko selama 7 hari supaya anda dapat mencuba untuk diri sendiri dan selepas itu? Nah, pelanggan kami menyukai kami untuk nilai yang kami berikan. Oh, dan kami juga bekerjasama dengan orang-orang seperti Hulu, Amazon Prime, Hotstar, HBO, dan banyak lagi yang boleh anda baca tentang blog kami.

Itulah Cara Menonton ESPN Online Di Luar Amerika Syarikat

Sekiranya anda ingin menonton ESPN dalam talian di luar AS, apa yang kami sebutkan di dalam panduan ini adalah penting untuk itu, tetapi bergantung kepada peranti yang anda mahu menonton ESPN secara dalam talian, anda mungkin menghadapi masalah seolah-olah aplikasi ESPN tersedia di kedai aplikasi di seluruh dunia, perkhidmatan VPN tidak disokong pada setiap platform di luar sana.

Peranti seperti Apple TV, Chromecast, dan Roku tidak menyokong perkhidmatan VPN sama sekali. Apa yang boleh anda lakukan jika peranti anda tidak menyokong perkhidmatan VPN? Anda boleh memasang VPN pada penghala. Ia tidak akan menjadi mudah sama sekali, dan anda lebih baik mendapatkan orang-orang seperti Bar Fire TV Amazon, tetapi ia adalah pilihan yang kami tutup di laman web kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me