Cara Menonton ESPN + di UK (Langkah demi Langkah)

Cara Menonton ESPN + di UK (Langkah demi Langkah)

Oleh Michael Smolski, 2019-09-01 20:33:42 dalam Hiburan


Kebanyakan panduan tentang cara menonton ESPN + di UK terlepas pada aspek utama mendapatkan ESPN + di UK, yang menggunakan kad yang betul untuk mendaftar pada ESPN+. Ini adalah kes walaupun pada laman-laman yang lebih besar "boleh dipercayai". Tidak cukup untuk membuat ESPN + berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Dalam panduan ini, kami akan melalui keseluruhan proses mendapatkan ESPN + di UK, mulai dari pendaftaran untuk menipu ESPN memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Sesuatu yang Perlu Tahu Sebelum Membaca Panduan ini mengenai Cara Menonton ESPN + di UK

ESPN + tidak akan memberikan anda semua kandungan ESPN.

Dengan keahlian ESPN +, anda akan mendapat akses ke kandungan asal ESPN serta beberapa dokumentari sukan utama bersama dengan banyak sukan langsung sama ada kolej atau sukan pro, tetapi anda tidak akan mendapat akses ke saluran ESPN. Untuk itu, anda perlu mempunyai langganan TV AS.

ESPN + masih akan menawarkan anda sebahagian besar kandungan itu, tetapi tidak semuanya. Sesuatu yang perlu diperhatikan. Oh, dan jika anda ingin mengakses lebih banyak kandungan Eropah, kami sangat mengesyorkan anda menyemak panduan DAZN kami. Ia menyediakan Liga Perdana dan Liga Juara-juara untuk sebahagian kecil daripada harga langganan TV anda, dan kami mempunyai panduan mengenai cara untuk menyahsekatnya.

Sama ada, di blog kami, kami membincangkan bagaimana untuk membuka sekatan kandungan hiburan yang anda ingin akses, termasuk cara mengakses Hulu di UK.

Bagaimana untuk Menonton ESPN + di UK

Terdapat hanya 2 langkah yang perlu anda ambil jika anda ingin menonton ESPN di UK.

  1. Buat akaun ESPN + yang memerlukan kad Amerika.
  2. Fool ESPN memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Kami akan membimbing anda bagaimana untuk melakukannya walaupun anda tidak mempunyai kad Amerika.

Mewujudkan Akaun ESPN + untuk Menonton ESPN + di UK

Sekiranya anda melancong ke UK dan mempunyai kad Amerika, anda tidak perlu membaca langkah ini.

Untuk yang lain yang tinggal di UK dan tidak mempunyai kad Amerika?

Gunakan Revolut yang mungkin anda miliki.

Revolut, atas sebab tertentu, bekerja dengan Hulu dan ESPN+. Kami mencuba kedua-dua premium, logam, dan kad maya yang mereka tawarkan, dan mereka hanya bekerja.

Sekarang, kita tidak tahu sama ada ini akan berlaku, tetapi sekarang, dengan Revolut, anda akan dapat menonton ESPN + di UK.

PrivateVPN tidak bergabung dengan Revolut dengan cara apapun. Kami hanya peduli untuk menyelesaikan semua isu keselamatan dan hiburan yang kami lakukan di blog kami.

Perkara yang menarik tentang Revolut ialah ia sangat mudah untuk ditubuhkan kerana ia adalah bank dalam talian yang melakukan perkara yang berbeza, dan kerana mereka menawarkan kad maya pengguna dan logam premium, anda boleh memulakan dengan ESPN + segera. Oh, dan mudah untuk membatalkan juga jika kaedah ini berhenti berfungsi pada masa akan datang.

Dan jika ada, sila beritahu kami supaya kami dapat membantu orang lain untuk mencari cara untuk menonton ESPN + di UK.

Alternatifnya?

  1. Tanya seseorang dengan kad AS jika mereka dapat membantu anda dengan penciptaan akaun atau jika mereka boleh berkongsi akaun dengan anda.
  2. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
  3. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Langkah 3 dan 4 akan memerlukan beberapa penyelidikan di Google dan mungkin mengambil sedikit masa, tetapi harus membawa anda kad kerja, dengan sedikit kesabaran.

Dalam langkah ini, kami membahas cara membuat akaun ESPN + untuk menonton ESPN + di UK, tetapi anda masih perlu menipu ESPN + dengan memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat yang kami tutup di bawah.

Bagaimana untuk Menipu ESPN + untuk Menonton ESPN + di UK

Jika anda ingin menonton ESPN + di UK, ESPN + mesti berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat pada setiap masa. Dan untuk itu, anda perlu menggunakan VPN.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda secara hampir ke mana saja di dunia, dengan syarat perkhidmatan VPN yang anda gunakan mempunyai pelayan di sana. PrivateVPN? Ia tidak akan membiarkan anda menyambung ke setiap bandar tunggal di dunia. Apa yang akan membolehkan anda lakukan ialah menyahsekat perkhidmatan hiburan yang anda mahu untuk menyahsekat seperti ESPN +, DAZN, Hulu, American Netflix, dan American Amazon Prime. Ia melakukannya dengan memberi tumpuan kepada kualiti dan bukannya kualiti.

Untuk tujuan perniagaan, mungkin masuk akal untuk menyambung ke lokasi tertentu, tetapi untuk tujuan hiburan, itu bukanlah kesnya.

Lihat, platform seperti ESPN + mesti berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN berfungsi agar tidak mendapat masalah. Lagipun, mereka tidak memiliki Serie A. Jika anda menontonnya di platform mereka di UK, dan mereka hanya mempunyai hak untuk menunjukkannya di AS, mereka mungkin menghadapi masalah kerana melanggar perjanjian undang-undang mereka. Itulah sebabnya kebanyakan pelayan VPN standard tidak berfungsi dengan perkhidmatan sedemikian.

Untuk senarai lengkap perkhidmatan kami menyokong, periksa sama ada aplikasi kami atau blog kami. Dan jika anda melihat bahawa perkhidmatan yang anda ingin akses tidak disebutkan, menjangkau perkhidmatan pelanggan kami, atau lebih baik, cuba untuk diri sendiri kerana kami menawarkan percubaan bebas risiko 7 hari. Sediakan e-mel dan kata laluan anda, dan anda sudah bersedia untuk pergi, dengan keupayaan untuk disambungkan pada sehingga 6 peranti pada bila-bila masa tertentu, tanpa sebarang had laju.

Itulah Cara Menonton ESPN + di UK

Di blog kami, kami melakukan perkara yang berbeza kerana kami menguji perkara sebelum menulis tentangnya. Dan jika anda mendapati ini bermanfaat dan merancang untuk menggunakan PrivateVPN untuk menonton ESPN + di UK, maka anda pasti akan mendapati blog kami berguna untuk mencari tahu apa perkhidmatan lain yang anda boleh menyahsekat, serta tentang bagaimana anda boleh terus dilindungi lebih baik di internet.

Satu perkara yang tidak kita nyatakan? Bahawa anda tidak akan dapat menonton ESPN + di UK pada kebanyakan TV dan platform pintar seperti Apple TV, Chromecast, dan Roku kerana platform ini tidak menyokong perkhidmatan VPN. Apa yang kau boleh buat? Pasang VPN pada penghala anda - bukan pilihan yang hebat tetapi kemungkinan yang kami tutup di laman web kami.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me