Cara Menonton American Netflix di Australia (Bekerja pada Semua Peranti)

Cara Menonton American Netflix di Australia (Bekerja pada Semua Peranti)

Oleh Michael Smolski, 2018-12-10 15:06:40 dalam Hiburan


Anda membayar sebanyak mungkin untuk langganan Netflix sebagai orang Amerika tetapi mendapat kurang daripada separuh kandungan? Bercakap mengenai scammed, kan? Bagaimana jika anda boleh menonton American Netflix di Australia pada mana-mana peranti? Bagaimana jika anda boleh menonton mana-mana Netflix yang anda mahu tanpa mengira di mana anda berada? Ia pasti akan menjimatkan banyak masa mencari kandungan yang anda ingin tonton, dan yang boleh didapati di Netflix, bukan sahaja Netflix anda.

Sebaik sahaja Anda Baca Figueres Ini, Anda Akan Ingin Watch American Netflix di Australia...

American Netflix? Ia mempunyai sekitar 1157 rancangan TV dan 4593 filem. Sudah tentu, angka-angka ini berubah sepanjang masa, tetapi kerana itu, itulah yang anda dapatkan dengan American Netflix.

Netflix Australia? 443 rancangan TV dan 1585 filem. Hanya di bawah 35% kandungan yang mempunyai Netflix Amerika. Benar-benar gila. Anda membayar hampir harga yang sama untuk Netflix tetapi mendapatkan 1/3 daripada kandungan yang tersedia.

Itu masih banyak rancangan dan filem untuk ditonton, kan? Ya, hingga rancangan atau filem yang anda ingin tonton tidak ada di Netflix anda.

Untuk meletakkan perkara ke dalam perspektif, terdapat sekurang-kurangnya 57 negara yang tidak termasuk Amerika Syarikat yang mempunyai kandungan lebih banyak daripada Netflix Australia. Tempat-tempat seperti Guadeloupe, Martinique, Saint Vincent dan Grenadines, dan Anguilla, hanya menamakan beberapa. Negara yang banyak orang tidak pernah mendengarnya mempunyai kandungan hampir dua kali ganda, dan kadang-kadang lebih banyak lagi.

Itulah sebabnya anda perlu menonton American Netflix di Australia, sebaliknya, terus terang, ia mungkin tidak berbaloi.

Dan kami tidak akan hanya menunjukkan kepada anda cara menonton American Netflix di Australia, kami juga akan menunjukkan kepada anda cara untuk menonton mana-mana Netflix, dengan kaedah yang berfungsi pada semua peranti.

Cara Menonton American Netflix di Australia

Jika anda ingin menonton American Netflix di Australia, langkahnya sangat mudah. Tidak seperti Hulu atau DAZN, anda tidak perlu melalui langkah pendaftaran yang berat yang memerlukan kad kredit / debit.

Anda hanya perlu menipu Netflix memikirkan anda berada di Amerika Syarikat, atau di negara lain jika anda ingin menonton Netflix dari negara yang berbeza kerana sementara Netflix Amerika mungkin mempunyai kandungan yang paling, ia tidak mempunyai semua kandungan.

Bagaimana Anda Lebar Netflix Berfikir Anda Di AS?

Anda melakukannya dengan berada di sana, tetapi hampir.

Dan cara terbaik untuk itu ialah dengan menggunakan VPN.

VPN bermaksud rangkaian peribadi maya. Secara ringkasnya, apabila anda menyambung ke salah satu pelayan yang menggunakan perkhidmatan VPN yang anda gunakan, anda akan berada di lokasi pelayan itu, hampir, tanpa benar-benar berada di sana. Dan itu membuka banyak kemungkinan di internet, bukan hanya dalam spektrum Netflix.

Bolehkah Anda menggunakan mana-mana VPN untuk menonton American Netflix di Australia?

Perkhidmatan VPN percuma? Ini bermakna perlahan. Ini juga bermakna tidak berfungsi pelayan.

Apabila anda mencari cara untuk menonton American Netflix di Australia, anda ingin tahu bagaimana untuk menontonnya, bukan bagaimana untuk mempunyai ilusi yang boleh anda tonton, sehingga anda perlu menunggu rancangan filem atau TV anda ke penyangga setiap 40 saat.

Perkhidmatan percuma dipenuhi dengan pengguna dan tidak melabur dalam kapasiti internet yang berkualiti tinggi. Dan kerana mereka begitu popular dan bebas, lebih mudah untuk menyasarkan mereka dan menghalang mereka daripada bekerja, seperti tidak lupa, Netflix tidak bodoh. Mereka tahu perkhidmatan VPN. Ia tidak semudah menyambung ke pelayan Amerika. Ia juga perlu bekerja dengan Netflix.

Dan bercakap mengenai pelayan kerja, banyak orang jatuh untuk ilusi "kami mempunyai 100 pelayan Amerika" atau apa sahaja nombor itu ketika mencari VPN. Berapa banyak yang bekerja dengan perkhidmatan seperti Netflix, Amazon Prime, dan Hulu? Itulah yang anda perlukan untuk mencari dan perkhidmatan VPN yang dielakkan.

PrivateVPN? Kami tidak mempunyai 100 pelayan Amerika, tetapi kami mempunyai pelayan yang bekerja dengan American Netflix. Kami juga menyokong banyak pelayan Netflix yang lain sama ada di Sepanyol atau Sweden seperti yang kita tahu bahawa walaupun Amerika Syarikat mempunyai kandungan yang paling banyak, ia tidak memilikinya.

Dan jika anda masuk ke blog kami, anda akan melihat bagaimana untuk mengakses perkhidmatan yang memerlukan lebih banyak kerja daripada memuat turun PrivateVPN dan menggunakannya.

Kaedah ini tidak berfungsi pada peranti yang tidak disokong oleh VPN seperti Chromecast.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me