Cara Mengakses Tapak Yang Diblok di Lapangan Terbang di China dan Mengapa Anda Tidak Boleh di Tempat Pertama

Cara Mengakses Tapak Yang Diblok di Lapangan Terbang di China dan Mengapa Anda Tidak Boleh di Tempat Pertama

Oleh Michael Smolski, 2018-12-13 13:06:58 dalam Perjalanan


Sekiranya anda membaca ulasan lapangan terbang di China, anda akan tahu bahawa kelewatan adalah sangat biasa kerana tentera Cina mengawal ruang udara Cina. Aduan yang lebih besar? Tapak yang disekat di China. Kelewatan, serta tidak dapat mengakses sebahagian besar internet bukan keadaan yang anda mahu pasti. Terutama jika anda terbang banyak melalui China. Jadi ada cara untuk mengakses tapak yang disekat di lapangan terbang di China? Dan mengapa mereka disekat di tempat pertama?

Internet Cina Ditapis oleh Kerajaan China

Adakah anda pernah mendengar Firewall Besar China? Mungkin bukan tetapi anda pasti mendengar Tembok Besar China. Tembok Besar China dibina untuk melindungi empayar Cina terhadap Mongol. Adakah ia berfungsi? Tidak betul. Mongol akhirnya menawan China. Kebanyakan kita juga mempunyai beberapa DNA Mongol.

Tembok Besar China bertujuan untuk melindungi China dari penceroboh, sama seperti "Firewall Besar China" bertujuan untuk melindungi orang Cina dari platform dalam talian jahat seperti apa saja yang Amerika dan bahkan Eropah.

Lupakan sebarang alat yang anda gunakan sama ada untuk hiburan atau perniagaan, sama ada di China atau di lapangan terbang di China.

Tembok Besar China tidak menghalang Mongol daripada menakluk. Firewall? Ia berfungsi dengan lebih baik, tetapi masih ada cara untuk memintasnya, dan jika anda melakukannya, anda akan dapat mengakses laman web yang disekat di lapangan terbang di China.

Cara Bypass Firewall Besar untuk Akses Tapak yang Diblok di Lapangan Terbang di China

Adakah anda ingin memintas Firewall Besar? Ia tidak begitu mudah. Jika negara menyewa 2 juta orang sebagai "polis dalam talian," anda tahu ia tidak akan mudah.

Terdapat cara untuk memintasnya sekalipun!

Ia dipanggil rangkaian peribadi maya. Ia membolehkan atau sebaliknya membolehkan anda untuk menipu China untuk berfikir bahawa anda berada di luar China.

Lihat, jika anda menyambung ke rangkaian peribadi maya yang juga dikenali sebagai VPN, anda boleh berada di mana saja di dunia secara teori. Sekiranya anda menggunakan perkhidmatan yang betul, anda juga boleh melihat orang-orang seperti American Netflix di luar AS.

Sekiranya anda disambungkan ke VPN dan disambungkan ke pelayan di luar China, secara teori, anda harus memintas firewall yang besar untuk mengakses tapak yang disekat di lapangan terbang di China dan di luar mereka.

Malangnya, sekitar tahun 2011, China mula menjaga perkhidmatan VPN. Oleh itu, kita maksudkan itu pada tahun 2018, sangat sukar untuk mendapatkan VPN untuk bekerja di China.

Sungguh sukar untuk mencari tapak VPN di China, bahkan lebih sukar untuk memasang VPN, dan jika anda boleh menguruskan semua itu, mendapatkan VPN yang sebenarnya berfungsi di China, itu sukar.

Ia memerlukan Stealth VPN.

Stealth VPN adalah sistem yang membolehkan anda menipu China. Bagaimanakah ia berfungsi? Ia bukan mudah untuk diterangkan. Anda berada di sini untuk mengakses laman web yang disekat di lapangan terbang di China, untuk tidak mengetahui semua sains di sebaliknya, tetapi untuk menjelaskannya, apa sahaja yang China dapat memikirkan VPN standard yang membawa kepada mencegah VPN daripada berfungsi, tidak boleh anda disambungkan ke Stealth VPN.

PrivateVPN mempunyai mod Stealth VPN, dan ini akan membolehkan anda mengakses tapak yang disekat di lapangan terbang di China. Kini pada komputer dan iPhone dengan versi Android dilancarkan tidak lama lagi. Mungkin ia sudah pun keluar apabila anda membaca ini.

Risiko yang Datang dengan Mencuba Akses Tapak Yang Diblok di Lapangan Terbang di China

Oleh kerana kita menyebut polis dalam talian, kami fikir ia adalah baik untuk menyebut risiko.

Dengan syarat anda bukan pemilik sebuah syarikat VPN dan bukan orang Cina maka kemungkinan besar anda tidak akan pergi ke penjara.

Jika mana-mana jenis pegawai berjalan di sekitar anda dan melihat anda menggunakan VPN, peranti anda mungkin dirampas. Anda juga mungkin diharamkan memasuki negara ini pada masa akan datang.

Kenapa Dunia Tidak Sudah Sesuatu Berkenaan Ini?

Apabila komuniti bersatu, perubahan boleh berlaku, betul?

Nah, bukan apabila negara mengawal kami. Dan China tidak.

Kebanyakan produk dibuat di China. Bayangkan itu hanya berhenti. Ia akan mempunyai kesan buruk terhadap ekonomi di seluruh planet ini. Dari mana-mana, komputer riba, telefon, TV, dan Stick Fire TV yang dibuat di China tidak akan sampai kepada anda, kerana China membuat semuanya. Ini akan memerlukan membina berjuta-juta kilang, dan tentu saja ia akan mengembung harga setiap produk kerana pekerja gaji yang lebih tinggi akan mendapat.

Jika anda tertanya-tanya mengapa anda tidak boleh mengakses tapak yang disekat di lapangan terbang di China di tempat pertama. Itulah sebabnya.

Lihatlah Apple. China mengarahkan untuk semua perkhidmatan VPN diturunkan dari App Store Cina, dan mereka melakukannya. Mereka tidak mempunyai pilihan.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me