Cara membuat kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019

Cara membuat kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019

Oleh PrivateVPN, 2019-01-09 11:47:09 dalam Hiburan


Adakah anda ingin tahu cara membuat kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019? Sudah tentu, awak buat. Jika anda mengambil berat tentang menonton pertunjukan tepat selepas mereka udara dan bukannya selepas musim berakhir, Hulu adalah pilihan yang lebih baik daripada Netflix atau Amazon Prime. Terutama sejak orang di internet boleh kejam dan menyediakan spoiler di bahagian yang paling tidak dijangka di internet.

Perkara mengenai Hulu walaupun, ia mungkin menunjukkan pertunjukan dengan lebih pantas, tetapi ia tidak boleh didapati di mana-mana di bar planet Amerika Syarikat dan Jepun dengan Jepun hanya menunjukkan pertunjukan Jepun. Dan itu sama ada anda tinggal di Kanada, Eropah, atau di mana-mana sahaja.

Tetapi kenapa Hulu tidak terdapat di Kanada di tempat pertama?

Secara ringkasnya, Hulu tidak terdapat di Kanada kerana kos lebih banyak untuk menunjukkan pameran selepas mereka bertanding berbanding ketika musim berakhir. Dan untuk setiap rancangan TV yang anda ingin tunjukkan di negara yang berbeza, anda perlu mendapatkan hak untuk menunjukkannya di sana. Dan itulah banyak wang yang perlu dibelanjakan beberapa kali. Oh, dan jangan lupa bahawa saluran TV tertentu di negara lain sudah mempunyai hak untuk menunjukkan beberapa kandungan Hulu di Amerika Syarikat.

Ia lebih masuk akal untuk Hulu untuk menggandakan kandungan AS ke Amerika Syarikat daripada membelanjakan lebih banyak wang di pasaran lain.

Jadi untuk menjadikan Hulu bekerja di Kanada pada tahun 2019, anda hanya perlu menipu Hulu memikirkan anda berada di AS.

Apa yang Dibutuhkan untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019?

Anda memerlukan kad Amerika. Anda perlu membuat Hulu fikir anda berada di Amerika Syarikat. Dan akhirnya, anda perlu memuat turun aplikasi Hulu. Inilah yang perlu berlaku untuk Hulu untuk bekerja di Kanada pada tahun 2019.

Mudah? Atas kertas. Semakin rumit dalam realiti walaupun.

Mari kita pergi dengannya.

Membuat Akaun Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019

Untuk membuat kerja Hulu, anda memerlukan akaun terlebih dahulu.

Dan ya, semudah membuat akaun lain, tetapi ada dua perkara yang perlu anda lakukan.

  1. Anda perlu menggunakan penjana alamat Amerika yang boleh anda temui di Google untuk alamat anda.
  2. Anda memerlukan kad Amerika untuk menetapkan Hulu.

Tanpa kad Amerika, anda tidak akan dapat membuat akaun.

Nasib baik anda hanya perlu untuk membuat akaun kerana anda boleh menggunakan kad hadiah selepas tetapi untuk membuat akaun yang anda perlukan.

Bagaimana anda mendapatnya??

  1. Tanya rakan di AS. Sama ada untuk kad anda atau untuk berkongsi akaun mereka. Tawaran untuk membayar jika perlu. Mungkin juga menawarkan perkhidmatan yang berbeza dalam pertukaran. Orang yang suka hiburan suka hiburan, dan mereka mahukan lebih banyak lagi. Mungkin anda boleh memberikan akaun DAZN anda jika anda menggunakan DAZN.
  2. Beli kad prabayar. Ini hebat tetapi tidak selalu berfungsi. Anda juga perlu menunggu seseorang untuk masuk. Ini adalah yang terbaik untuk melakukan kajian mengenai perkara ini. Kebanyakan harus berfungsi sekalipun kebanyakan kad prabayar berfungsi seperti kad kredit jika anda pernah berada di AS. Kuncinya ialah untuk mempunyai wang di atasnya. Itulah unsur utama yang banyak orang ketinggalan.

Fooling Hulu ke Pemikiran Anda Di AS

Ini adalah langkah yang lebih mudah daripada membuat akaun Hulu, tetapi ia adalah yang lebih penting kerana langkah ini perlu digunakan setiap saat yang anda gunakan Hulu.

Terdapat dua cara untuk berada di Amerika Syarikat. Dengan pergi ke sana, atau dengan berada di sana hampir.

Untuk pergi ke sana hampir, anda memerlukan VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya. Sekiranya anda ingin membuat kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019, anda perlu menggunakan VPN untuk berada di AS hampir.

Tetapi anda memerlukan VPN yang menyokong Hulu. Hanya kerana pelayan Amerika tersedia tidak bermakna ia berfungsi dengan Hulu. Pelayan tidak penting. Itulah yang mereka menyokong perkara itu dan Hulu tidak disokong secara meluas sebagai Netflix.

Sekiranya anda cukup komited untuk melalui semua jawatan ini untuk membuat kerja Hulu, maka kemungkinan anda juga mahu AS dan UK Netflix bersama dengan lokasi Netflix yang lain. Dan itulah yang PrivateVPN akan membiarkan anda lakukan. Kami menawarkan sokongan kepada lokasi Netflix yang paling banyak berdasarkan 5,000 ujian 59 perkhidmatan VPN oleh Comparietech. Kami menyokong 21 lokasi Netflix yang berbeza yang memberikan anda kandungan yang paling luas mungkin. Walaupun turut menyokong Hulu.

Anda membuat akaun PrivateVPN. Anda memuat turun klien kami di platform anda. Dan akhirnya, anda menyambung ke pelayan Amerika yang disokong Hulu kami.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019

Stick Fire TV Amazon, peranti Apple, dan peranti Android adalah peranti paling biasa yang anda perlukan aplikasi Hulu. Jika anda berada di komputer, anda akan menjadi baik-baik saja tanpa seseorang, jadi anda boleh melangkau bahagian ini.

Mengunduh App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada 2019 pada Peranti Apple

Pada peranti Apple, anda perlu membuat akaun baru iCloud.

Untuk berbuat demikian, pertama, log keluar dari akaun anda yang anda miliki sekarang. Alasan yang anda perlu lakukan adalah supaya anda tidak kehilangan apa-apa.

Semasa membuat akaun iCloud baru, pastikan ia berasaskan di AS dengan alamat Amerika yang boleh anda peroleh dengan menggunakan penjana alamat dengan carian pantas di Google.

Selepas itu, muat turun Hulu, dan log masuk kembali ke akaun lama anda jika anda mahu.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada 2019 pada Peranti Android

Pada peranti Android, anda tidak perlu membuat akaun baharu. Anda hanya perlu mengubah butiran anda.

  • Pergi ke payments.google.com. Klik pada Tetapan. Tekan pada Negara tab.
  • Terdapat perubahan lokasi anda di AS.
  • Pergi ke Tetapan pada peranti anda dan klik pada Apps di mana anda akan menemui Google Play Store. Pastikan anda klik Berhenti secara terpaksa.
  • Masuk ke Penyimpanan, cari Play Store, dan tekan DATA CLEAR.

Sekiranya perlu, ulangi 2 langkah terakhir.

Memuat turun App Hulu untuk Membuat Kerja Hulu di Kanada pada 2019 di Amazon Fire TV Stick

Ini mungkin peranti paling sukar untuk memasang Hulu di luar peranti yang anda boleh pasangkan.

Untuk ini, anda perlu pergi ke laman Amazon diikuti dengan menekan Akaun anda.

Pergi ke Mengurus Kandungan dan Peranti Anda seksyen. Di sana anda akan dapat menukar kedai anda di AS.

Tetapi anda mungkin perlu mengemas kini kaedah pembayaran anda bergantung pada kad anda agar tidak mendapat ralat memuat turun Hulu. Anda memerlukan kad Amerika untuk Hulu juga supaya tidak menjadi masalah. Jika anda sudah mempunyai akses ke akaun Hulu sebelum ini, hanya dapatkan kad maya untuk ini.

Ini Adakah Cara Membuat Kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019

Tidak sukar untuk membuat kerja Hulu di Kanada pada tahun 2019. Ia hanya memerlukan pengetahuan yang betul untuk menipu Hulu. Dan jawatan ini merangkumi semua yang perlu anda ketahui sejauh membuat.

Begitu juga jawatan lain kami di blog kami tentang platform lain.

Okay, pergi menonton Hulu anda sekarang!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me