Cara Hack Netflix untuk Membuka Semua Kandungan Netflix

Cara Hack Netflix untuk Membuka Semua Kandungan Netflix

Oleh Michael Smolski, 2019-04-11 13:58:20 dalam Hiburan


Netflix adalah platform yang hebat yang dengan mudah boleh menggantikan keperluan untuk langganan TV, tetapi betapa hebatnya ia bergantung sepenuhnya di mana anda tinggal. Contohnya, Estonia hanya mempunyai sekitar 15% kandungan Netflix. Dan sementara itu 15% kandungan masih menawarkan sejumlah besar filem dan pertunjukan, bagaimana jika rancangan yang anda mahukan tidak tersedia di negara anda? Ada peluang 75% di Estonia. Begitu juga berlaku di banyak negara lain seperti Arab Saudi, China, dan itu hanya untuk menamakan beberapa.

Mengapa Anda Perlu Cari Bagaimana Cara Menipu Netflix untuk Membuka Semua Kandungan Netflix? Kenapa Anda Tidak Boleh Watch Semua di Netflix Right Away?

Kerana ia tidak mempunyai hak untuk menunjukkan kandungan itu.

Setiap negara mempunyai saluran TV sendiri, dan saluran TV bersaing untuk kandungan, sering membeli hak eksklusif untuk menunjukkan pertunjukan atau filem tertentu di negara. Dan itulah yang Netflix bersaing dengan, di setiap negara. Bagaimana anda bermaksud menunjukkan sesuatu jika syarikat sudah mempunyai hak eksklusif untuknya? Itulah salah satu sebab utama mengapa terdapat ketidaksamaan kandungan yang besar di luar sana, dan mengapa anda mencari cara untuk mencuba Netflix untuk menyahsekat semua kandungan Netflix.

Ini Adalah Cara Hack Netflix untuk Membuka Semua Kandungan Netflix

Ia akan mengubah lokasi akaun Netflix anda. Itulah satu-satunya perkara yang menghalang anda melihat semua kandungan Netflix adalah lokasi anda. Tidak ada keperluan untuk kad Amerika seperti Hulu, tidak perlu menukar lokasi kedai aplikasi anda, itu hanya satu langkah.

Dan ini akan membantu anda tanpa mengira di mana anda berada. Malah AS tidak mempunyai semua kandungan yang tersedia di Netflix.

Bagaimana anda mencuba Netflix untuk menyahsekat semua kandungan Netflix? Dengan menggunakan VPN.

VPN adalah rangkaian peribadi maya, dan ya, penggunaan VPN adalah sah dan selamat sepenuhnya, melainkan jika anda berada di negara dengan penapisan. Orang-orang seperti China telah menggunakan perkhidmatan sedemikian. Perkhidmatan VPN digunakan oleh berjuta-juta orang di seluruh dunia untuk kekal selamat di internet, tetapi dalam kes anda, juga membolehkan anda mencuba Netflix, atau perkhidmatan lain, dengan menukar lokasi anda berada di tempat yang berbeza.

Tetapi hanya ada satu cara untuk menggodam Netflix untuk menyahsekat semua kandungan Netflix.

Anda perlu menggunakan PrivateVPN. Dan kami tidak mengatakan bahawa hanya kerana kami mahu anda menggunakan perkhidmatan kami tetapi sebagai PrivateVPN menyokong kawasan paling Netflix di pasaran dengan sokongan 21 wilayah yang berbeza di pasaran. Jika anda mencari hanya American Netflix, kami bukan satu-satunya penyelesaian. Jika anda mencari kandungan yang paling mungkin, kami adalah satu-satunya penyelesaian.

Terdapat perkhidmatan yang mempunyai bilangan pelayan yang jauh lebih besar di luar sana, tetapi kami mengambil berat mengenai kualiti pelayan kami dan bukannya kuantiti. Beratus-ratus pelayan yang tidak berfungsi dengan perkhidmatan yang anda mahu gunakan tidak bernilai sama sekali, dan isu yang ingin menggodam Netflix untuk menyahsekat semua kandungan Netflix adalah bahawa Netflix harus mengambil langkah-langkah terhadap perkhidmatan VPN disebabkan oleh tekanan daripada syarikat yang memegang hak kepada kandungan.

Lagipun, mengapa seseorang membayar langganan TV mereka untuk menonton pertunjukan tertentu jika mereka boleh mendapatkannya lebih murah dengan Netflix?

Tetapi kualiti tidak hanya bermakna mempunyai pelayan yang berfungsi tetapi mempunyai pelayan yang membolehkan anda menonton dalam kualiti yang tinggi. Inilah yang dikatakan Lars tentang kami:

Apa Peranti Boleh Anda Hack Netflix Pada?

Jika anda ingin mencuba Netflix untuk menyahsekat semua kandungan Netflix, VPN adalah apa yang anda perlukan. Tetapi jenis peranti yang akan digunakan oleh kaedah ini?

Semua peranti desktop, peranti iPhone, dan peranti Android sama ada telefon anda atau sejenis Stick TV Kebakaran.

Malangnya, seperti Chromecast dan Apple TV tidak menyokong kaedah ini kerana hakikatnya mereka tidak menyokong perkhidmatan VPN.

Itu Cara Hack Netflix untuk Membuka Semua Kandungan Netflix

Mahu menggodam platform lain daripada Netflix? Adakah anda ingin belajar bagaimana menonton BBC iPlayer luar negara? Mungkin anda mahu menonton Hulu atau DAZN? Kami mempunyai banyak kandungan yang berguna di blog kami, dan sementara platform yang disebutkan lebih sukar untuk membuka sekatan, PrivateVPN berfungsi dengan mereka semua.

Sedia untuk mencuba kami supaya anda dapat menikmati kandungan yang paling mungkin dan supaya anda boleh meninggalkan langganan TV anda?

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me