Cara Dapatkan Wi-Fi tanpa had di Lapangan Terbang Stansted untuk Percuma

Cara Dapatkan Wi-Fi tanpa had di Lapangan Terbang Stansted untuk Percuma

Oleh Michael Smolski, 2019-02-13 11:19:04 dalam Perjalanan


Sudah tentu, lapangan terbang Stansted menawarkan Wi-Fi percuma sehingga 4 jam, tetapi Stansted juga merupakan hab besar-besaran untuk penerbangan tidak rasmi dalam penerbangan dari syarikat penerbangan anggaran yang sering terdiri daripada menginap untuk malam penuh di lapangan terbang, atau sebaliknya kebanyakan hari. Sekiranya anda menunggu di Stansted untuk 6,8, atau 10 jam maka 4 jam tidak ada tempat yang cukup dekat. Dan untuk membayar jumlah yang cukup gila mengingat anda hanya mendapat akses kepada beberapa jam Wi-Fi setiap kali anda terbang.

Dan ada cara untuk mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma.

Cara Dapatkan Wi-Fi tanpa had di Lapangan Terbang Stansted untuk Percuma

Di blog ini, kami membantu orang ramai untuk menyekat sekatan internet yang diblokir sama ada penggunaan internet seperti postingan blog ini mengenai bagaimana untuk mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma atau sama ada ia mengenai bagaimana untuk menyahpasang orang Amerika Netflix atau DAZN di UK. Mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma? Ia tidak begitu sukar apabila anda tahu apa yang perlu dilakukan.

Kunci untuk mendapatkan Wi-Fi tanpa had adalah untuk menipu Stansted memikirkan anda adalah peranti yang berbeza selepas 4 jam selesai. Apabila datang untuk mengakses American Netflix di UK, kami bercakap tentang bagaimana anda perlu hampir berada di Amerika Syarikat. Ini? Ini adalah proses yang sedikit berbeza kerana ia pada asasnya melibatkan menukar kod unik khas yang diberikan kepada peranti anda.

Ia dipanggil alamat MAC yang bermaksud kawalan akses media. Alamat MAC untuk meletakkan semata-mata adalah alamat untuk orang-orang seperti Bluetooth atau Wi-Fi anda dalam peranti anda. Itulah seperti lapangan terbang Stansted atau lapangan terbang lain yang digunakan untuk menghalang anda daripada menggunakan Wi-Fi percuma terlalu lama. Jika anda boleh menukar alamat MAC anda, maka anda boleh mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma.

Untuk melakukan itu, anda memerlukan penukar alamat MAC.

  • Pertama, cari "Tmac v6" di Google atau hanya tekan pada pautan yang kami berikan supaya anda boleh mencari penukar alamat MAC oleh syarikat ini yang dipanggil Technitium.
  • Muat turun dan pasangnya.
  • Sebaik sahaja anda membukanya, di bahagian atas aplikasinya, anda akan melihat senarai. Terdapat mencari Wi-Fi. Anda harus melihat data yang dihantar dan dimuat turun di sebelah kanan apabila anda melakukannya.
  • Tekan Alamat MAC Rawak diikuti oleh Ubah Sekarang!

Dan sama seperti itu, anda telah membuka 4 jam Wi-Fi di Stansted secara percuma. Ulangi langkah demi langkah 4 jam pintasan. Apabila selesai menggunakan, pulihkan kepada asal.

Tetapi ada masalah dengan kaedah ini kerana hanya membolehkan anda mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma di peranti desktop. Terdapat penyelesaian untuk itu.

Cara Dapatkan Wi-Fi tanpa had di Lapangan Terbang untuk Percuma di Peranti Mudah Alih

Telefon yang hebat, tetapi ada sebab mengapa mereka tidak akan menggantikan komputer atau komputer riba untuk masa yang lama.

Adalah mungkin untuk menukar alamat MAC pada peranti mudah alih, tetapi yang memerlukan rooting atau jailbreaking peranti anda. Tetapi perubahan alamat MAC di telefon bimbit meletakkan peranti anda berisiko tidak pernah berfungsi lagi sebab itu kami tidak akan masuk ke dalamnya. Sebaliknya, kami akan menawarkan alternatif mudah yang akan berfungsi dengan syarat anda mempunyai akses kepada komputer riba.

Apa itu terdiri daripada? Hotspotting. Hanya hotspot telefon anda sama ada menggunakan Wi-Fi atau Bluetooth dari komputer riba anda.

Cara Jauhkan Tapak Data Anda Selamat dan Akses Dengan Sementara Menggunakan Wi-Fi Percuma?

Anda sudah tahu bagaimana untuk mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma, tetapi apa yang anda tidak tahu ialah harga yang anda dapatkan di. Apabila ada sesuatu yang percuma, anda cenderung membayar dengan mata wang privasi. Data sekitar penggunaan anda boleh dikumpulkan dan digunakan untuk tujuan pengiklanan, tetapi lebih buruk lagi, apa yang sebenarnya anda lakukan dapat dilihat oleh pengguna lain dengan beberapa alat mudah. Contohnya, anda menaip hotel anda di Google boleh difahami oleh orang lain.

Itulah contoh yang melampau yang kemungkinan besar tidak akan berlaku, tetapi contoh yang melampau cenderung berlaku tepat pada masanya apabila anda fikir ia tidak akan berlaku.

VPN adalah penyelesaian kepada isu privasi. Oleh itu, ia bahkan digunakan oleh kerajaan. Dan PrivateVPN? Ia datang dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256, yang paling tinggi yang terdapat di pasaran, yang bermaksud bahawa anda akan sentiasa dilindungi.

Tapi mari kita hadapi, jika anda ingin mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma, anda kemungkinan besar akan menonton orang-orang seperti Netflix kerana anda kemungkinan besar tinggal di malam ini. Dan di sinilah PrivateVPN menjadi sangat berguna. Anda boleh dengan mudah menyambung ke orang-orang seperti Amerika Syarikat dalam menekan butang, hampir di AS untuk menonton American Netflix dengan PrivateVPN yang menyokong kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran, seperti yang diuji oleh Comparitech, kerana tidak semua VPN berfungsi dengan Netflix. Perkhidmatan seperti Netflix sentiasa mengambil tindakan untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada berfungsi.

Itulah Cara Dapatkan Wi-Fi tanpa had di Lapangan Terbang Stansted untuk Percuma

Pengubah alamat MAC sangat penting. Laptop juga jika anda ingin mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma. Dan PrivateVPN? Jika anda tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan, dan tidak akan bekerja atau mengakses apa-apa yang sensitif, maka mungkin anda tidak memerlukannya, tetapi jika anda menginginkan privasi sementara juga mempunyai akses untuk menyekat tapak, mungkin anda harus menganggapnya, baik cara ini, ini adalah bagaimana anda boleh mendapatkan Wi-Fi tanpa had di lapangan terbang Stansted secara percuma.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me