Cara Dapatkan Hulu di Australia (LANGKAH DENGAN LANGKAH)

Cara Dapatkan Hulu di Australia (LANGKAH DENGAN LANGKAH)

Oleh Michael Smolski, 2019-06-03 20:24:27 dalam Hiburan


Adakah anda ingin mendapatkan Hulu di Australia? Ia bukan hanya orang di Australia yang harus menangani isu ini. Orang di UK, di mana anda akan menjangkakan kandungan boleh didapati dengan mudah, juga perlu mencari cara untuk mendapatkan Hulu dan mengapa ia tidak tersedia di tempat pertama. Kini, Hulu hanya terdapat di AS dan Jepun.

...Dan di mana-mana sahaja di planet ini jika anda membaca panduan ini dengan panduan langkah bagaimana untuk mendapatkan Hulu di Australia.

Langkah-langkah yang Anda Perlu Ambil untuk Dapatkan Hulu di Australia

Kami akan jujur ​​dengan anda. Anda perlu bersabar jika anda ingin mendapatkan Hulu di Australia. Hulu bernilai, tetapi tidak selalu mungkin untuk menjadikannya berfungsi dengan segera.

Ini kerana langkah pertama untuk mendapatkan Hulu di Australia memerlukan kad Amerika. Yang kedua? Ia memerlukan menipu Hulu memikirkan anda berada di Amerika Syarikat, dengan yang ketiga menghendaki anda menipu kedai aplikasi anda memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Walau bagaimanapun, semasa ini semua terasa rumit, panduan ini untuk memecahkannya selangkah demi selangkah untuk membuat Hulu di Australia sebagai bebas sakit tanpa mungkin.

Mewujudkan Akaun Hulu untuk Dapatkan Hulu di Australia

Jika anda pergi ke hulu.com, anda akan segera melihat dua pilihan. Satu untuk mendapatkan Live TV dengan Hulu yang baru-baru ini kami tulis dan yang lain untuk akaun Hulu standard.

Pilihan TV Hulu secara langsung menawarkan percubaan 7 hari manakala pilihan Hulu standard menawarkan percubaan 30 hari yang hebat seolah-olah anda membuat keputusan bahawa Hulu bukan untuk anda, anda boleh pergi dengan kehidupan anda tanpa Hulu.

Kunci untuk membuat akaun Hulu ialah untuk memiliki kad Amerika. Dan itu boleh jadi sukar.

Cadangan kami?

  1. Tanya seseorang yang mempunyai kad Amerika jika mereka boleh membuat akaun untuk anda dengan kad mereka. Malah menawarkan untuk berkongsi akaun anda.
  2. Tanya seseorang yang sudah mempunyai akaun Hulu jika mereka boleh berkongsi dengan anda. Tawaran untuk membayar separuh daripada akaun.
  3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
  4. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Langkah 3 kerana anda berada di Australia akan memerlukan anda menunggu beberapa saat sebelum kad datang, yang meninggalkan langkah 4 sebagai penyelesaian terpantas anda jika langkah 1 atau 2 bukan pilihan. Terdapat banyak perkhidmatan yang menawarkan kad Amerika di sana jika anda melakukan penyelidikan pantas di Google.

Nasihat kami jika anda ingin mendapatkan Hulu di Australia dengan langkah 3 atau 4? Mempunyai dana pada kad anda. DAZN perlu mengesahkan kad supaya seseorang tidak dapat terus mendaftar dengan kad maya. Sekiranya anda tidak mempunyai dana pada kad anda, ia tidak dapat berbuat demikian.

Setelah anda mendapatkan akaun Hulu di Australia, anda boleh membeli kad hadiah Hulu dan gunakan kaedah itu.

Selain itu, jika anda ingin mendapatkan Hulu di Australia, ketika datang untuk membuat akaun, langkah-langkah untuk itu secara keseluruhannya mudah. Ia seperti membuat akaun lain.

Menipu Hulu untuk Dapatkan Hulu di Australia

Menipu Hulu untuk mendapatkan Hulu di Australia adalah jauh lebih mudah daripada kebanyakan yang akan menganggap.

Apa yang anda perlukan adalah VPN yang berfungsi dengan Hulu, dan itu sahaja.

Yang penting ialah mendapatkan perkhidmatan VPN yang betul.

Tidak cukup untuk menyambung ke pelayan Amerika jika anda ingin mendapatkan Hulu di Australia. Hulu dapat mengesan perkhidmatan VPN dan boleh menghalang mereka daripada bekerja.

Itulah sebabnya penting untuk menggunakan VPN yang diketahui bekerja dengan Hulu.

PrivateVPN menjadi salah satu yang menyokong Hulu sama seperti ia menyokong orang-orang seperti DAZN di Australia.

Satu-satunya bahagian yang sukar untuk menipu Hulu untuk mendapatkan Hulu di Australia adalah, sebenarnya, mencari VPN yang betul yang bekerja dengan Hulu.

Banyak yang tidak.

Untuk mendapatkan Hulu di Australia, A VPN yang berfungsi dengan Hulu digabungkan dengan akaun Hulu adalah cukup, tetapi bergantung pada tempat yang anda mahu menonton Hulu, Anda mungkin perlu terus membaca untuk memasang apl Hulu pada peranti anda. Ia tidak akan muncul di kedai aplikasi anda melainkan anda disambungkan ke kedai aplikasi Amerika.

Cara Dapatkan Hulu di Australia pada Peranti Apple

Untuk membuat Hulu muncul di kedai anda pada peranti Apple anda, anda perlu log keluar dari akaun iCloud anda diikuti dengan penciptaan akaun baru iCloud dengan lokasi anda yang berpangkalan di AS.

Melakukannya akan menunjukkan kepada anda App Store Amerika, dan akan membolehkan anda mendapatkan Hulu di Australia pada peranti Apple.

Adalah penting bahawa anda tidak cuba mengubah rantau anda pada akaun semasa anda, walaupun. Itu akan menyebabkan anda kehilangan segala-galanya.

Jika anda inginkan, anda boleh menandatangani semula akaun lama anda, dan bertukar di antara, tanpa kehilangan apa-apa, selepas anda memuat turun Hulu.

Cara Dapatkan Hulu di Australia pada Peranti Android

Apabila ia datang kepada peranti Android, Google mempunyai panduan sedikit tentang menukar lokasi Gedung Google Play anda. Semak perkara itu.

Sudah tentu, pastikan anda menukar lokasi anda di AS semasa menukar lokasi anda.

Cara Dapatkan Hulu di Australia di Amazon Fire Devices Devices

Ketika datang ke Android TV dan Fire TV Stick adalah satu-satunya pilihan anda.

Roku, Apple TV, dan Chromecast tidak menyokong perkhidmatan VPN, belum.

Sekiranya anda mahu mendapatkan Hulu di Australia tanpa perlu menyambungkan komputer riba anda ke TV anda, kami amat mengesyorkan agar anda hanya mendapat Stick Fire TV.

  • Untuk memuat turun Hulu pada Stick TV Kebakaran anda, pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam pelayar web.
  • Klik pada Akaun & Senarai, diikuti oleh Urus Akaun dan Kandungan Anda.
  • Walaupun ada perubahan wilayah anda berada di AS.
  • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Pilih Tetapan dan Akaun saya.
  • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.

Ini akan membolehkan anda mendapatkan Hulu di Australia pada Stick TV anda.

Adakah ini Sentiasa Menjadi Kes yang Anda Perlu Cari Cara Dapatkan Hulu di Australia?

Inilah cara untuk mendapatkan Hulu di Australia menerangkan langkah demi langkah, tetapi kita tahu bahawa ia mengganggu untuk membaca panduan ini hanya untuk membuat kerja perkhidmatan.

Bagaimanapun, dalam beberapa minggu kebelakangan ini, cahaya dalam terowong telah muncul.

Kami tidak mahu memulakan spekulasi seperti laman web lain, tetapi Disney baru-baru ini membeli Hulu di bahagian yang sangat besar dan bersetuju untuk membeli kepentingan Hulu dalam beberapa tahun akan datang yang bermaksud bahawa kumpulan baru akan bertanggungjawab. Itu tidak bermakna Hulu akan tersedia di seluruh dunia seperti yang dicadangkan oleh beberapa orang, tetapi ia tetap meningkatkan kemungkinan, terutama kerana Disney tidak mempunyai masalah membelanjakan wang, dan mereka menargetkan pasaran di seluruh dunia dengan bergerak baru-baru mereka seperti Disney Plus yang kita banyak bercakap, baru-baru ini.

Menemukan ini berguna? Adakah anda tahu bahawa anda boleh membuka kunci kawasan Netflix yang paling mungkin di pasaran dengan menggunakan PrivateVPN? Untuk panduan yang lebih berguna, periksa blog kami, dan jika anda mempunyai sebarang isu, hubungi perkhidmatan pelanggan kami yang suka kepada pengguna kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me