Bolehkah Anda Menggunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Sah dan Selamat?

Bolehkah Anda Menggunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Sah dan Selamat?

Oleh Michael Smolski, 2018-01-04 09:09:18 dalam Hiburan
Putlocker dikenali kerana menyediakan hampir setiap filem dan rancangan TV di planet ini. Tetapi adakah undang-undang untuk menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah kerana ia boleh didapati secara percuma? Terutama sejak berjuta-juta orang melakukannya setiap hari?


Apakah perbezaan antara Putlocker dan orang-orang seperti Netflix atau Hulu?

Pada Netflix, anda membayar yuran bulanan. Di Hulu, anda membayar yuran bulanan. Yuran ini membantu hak dana untuk filem ini. Studio filem memegang lesen untuk filem. Sebaik sahaja Netflix membayar studio filem, mereka mendapat hak untuk filem. Anda kemudian boleh menonton filem tertentu secara sah kerana tapak yang mempunyai aliran tersebut mempunyai hak untuk mengalirkannya. Dan kerana anda membayar langganan anda, anda berhak untuk menontonnya.

Putlocker dan perkhidmatan penstriman lain seperti itu? Mereka tidak berbuat demikian. Mereka tidak membayar lesen. Mereka tidak mempunyai hak untuk aliran. Mereka juga melakukannya. Jika seseorang melakukan perkara itu dengan gambar anda di media sosial, anda boleh melaporkannya, dan ia boleh diturunkan. Ia tidak semudah itu dengan kandungan pada Putlocker kerana ia jauh lebih sukar untuk menyingkirkan kandungan di laman bebas.

Berdasarkan itu, anda akan menganggap bahawa jika anda ingin menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah, anda tidak boleh melakukannya. Tetapi ia tidak semudah itu.

Anda Boleh Gunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Hukum Tetapi....

Ia sebenarnya bergantung pada lokasi anda. Anda boleh menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah jika anda berada di Kanada tetapi tidak di EU misalnya. EU menyatakan bahawa mengakses sementara kandungan haram tidak melanggar undang-undang tetapi perubahan ini pada tahun 2017 apabila mahkamah memutuskan bahawa penstriman filem pada dasarnya tidak baik kerana memuat turunnya.
Bolehkah Anda Menggunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Sah dan Selamat?

Bagaimana Anda Tahu Jika Anda Boleh Menggunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Hukum?

Cara paling mudah untuk mengetahui jika anda boleh menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah adalah dengan melakukan carian Google yang mudah. Sebagai contoh, "adakah undang-undang untuk menyiarkan filem cetak rompak di x" dengan "x" berdiri untuk negara anda.

Adakah Ia Selamat untuk Filem Streaming pada Putlocker?

Jawatan ini ditulis dengan tujuan pendidikan untuk memberitahu anda jika anda boleh menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah dan selamat. PrivateVPN tidak dengan apa-apa cara mempromosikan atau menyokong apa-apa aktiviti haram dan menasihati anda untuk menyemak undang-undang di negara anda.

Adalah sah untuk menggunakan Putlocker untuk menonton filem secara sah di negara-negara tertentu. Sekarang, persoalannya ialah bagaimana anda tetap selamat apabila berbuat demikian kerana anda tidak boleh terlalu yakin. Streaming adalah topik yang sangat rumit.

Walaupun banyak laman web yang menyediakan kandungan haram sering diturunkan, isu keseluruhan sesuatu yang menyalahi undang-undang adalah sangat rumit. Complicated sering boleh membawa kepada masalah.

Hanya tentang setiap negara yang bersetuju bahawa ia menyalahi undang-undang untuk memuat turun kandungan bajakan dan menjadi tuan rumah, ia tidak semudah dengan kandungan streaming. Jadi jika anda memilih untuk mengambil jalan itu, anda perlu mengambil langkah berjaga-jaga.

Di EU misalnya, sementara itu adalah haram untuk melakukannya, anda tidak akan mendapat apa-apa masalah dengan undang-undang, atau apa-apa masalah sama sekali, melainkan jika pemilik hak memutuskan untuk mendakwa anda. Itu hanya undang-undang di EU. Ia mungkin berbeza di mana anda berada. Pastikan untuk menyelidikinya.

Bagaimana untuk Tetap Aman pada Putlocker Jika Anda Tidak Pasti Mengenai Undang-undang

Memandangkan undang-undang begitu kompleks, Lebih baik untuk selamat daripada maaf.

Pertama sekali, anda memerlukan antivirus. Anda mungkin sudah mempunyai, tetapi selalu ada orang yang tidak. Sebab untuk ini? Seperti yang dinyatakan, anda terdedah kepada iklan yang berat terhadap virus di laman web ini.
Bolehkah Anda Menggunakan Putlocker untuk Menonton Filem Secara Sah dan Selamat?
Tetapi untuk benar-benar melindungi diri anda, anda perlu menggunakan VPN. VPN adalah rangkaian peribadi maya. Ia peribadi, dan ia maya. Ini bermakna anda boleh berada di mana-mana sahaja yang anda pilih, dengan syarat bahawa syarikat yang anda gunakan mempunyai pelayan di sana, bahkan Kanada. PrivateVPN menawarkan jenis penyulitan yang sama yang digunakan oleh kerajaan U.S. Oleh kerana anda disulitkan, ia juga bermakna tiada siapa yang dapat melihat apa yang anda lakukan. Ini akan melindungi anda daripada masalah yang mungkin timbul.

Ini juga digunakan untuk Netflix, Hulu, Amazon Prime, dan hampir setiap pelayan yang mempunyai sekatan geografi.

Tetapi Akan Internet Anda Bekerja Lebih Perlahan Ketika Menggunakan VPN?

Ia boleh. Bergantung kepada perkhidmatan yang anda pilih untuk digunakan. Sesetengah perkhidmatan VPN membeli kapasiti internet mereka daripada syarikat hosting. PrivateVPN melakukan perkara itu juga, tetapi kami juga membeli dari pembekal transit IP secara langsung. Kami mendapat kapasiti internet Rangkaian Berkualiti yang menghasilkan kependaman yang lebih rendah dan kelajuan yang lebih tinggi yang bermakna anda akan dapat mengalirkan sebarang kandungan pada mana-mana platform yang anda gunakan tanpa kelewatan.
Anda mempunyai 30 hari untuk mendapatkan bayaran balik sepenuhnya pada perkhidmatan kami, jadi jangan ragu untuk mencuba. Kami baru-baru ini mendapat anugerah untuk perkhidmatan VPN nilai terbaik, jadi anda tahu bahawa anda mendapat nilai terbaik di luar sana.

Bagaimana Membuat PrivateVPN

Ia adalah proses 60 saat.

  • Pergi ke PrivateVPN.com.
  • Tekan butang Beli.
  • Daftar.
  • Muat turun apl dengan pergi ke bahagian muat turun di bahagian bawah halaman.
  • Sambungkan.

Itulah yang mudah.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me