Bila Disney Plus datang ke Kanada

Bila Disney Plus datang ke Kanada

Oleh Michael Smolski, 2019-06-01 17:16:18 dalam Hiburan


Anda mungkin pernah mencari tentang ketika Disney Plus datang ke Kanada dan kemungkinan besar menjadi keliru kerana jawapan yang diberikan sering melawan satu sama lain. Sesetengah laman web menyebut bahawa "ia adalah satu pertaruhan yang selamat memandangkan pelancaran serantau" Amerika Utara ". Namun, sesiapa sahaja yang perlu mencari cara untuk menubuhkan Hulu di Kanada tahu bahawa Amerika Utara cenderung untuk memohon hanya untuk AS. Walau bagaimanapun, Disney Plus pasti datang ke Kanada, dan kami akan menerangkan mengapa dan bila di bawah.

Mengapa dan Kapan Disney Plus Datang ke Kanada?

Terdapat banyak perkhidmatan di seluruh dunia yang seseorang akan menganggap akan berada di Kanada tetapi tidak pernah membuatnya. Hulu adalah contoh yang paling besar. Walaupun banyak artikel klik-umpan yang mendakwa bahawa ia tidak pernah dilakukan.

Tetapi jika anda membandingkan Disney Plus dengan semua perkhidmatan penstriman lain di luar sana, anda boleh dengan mudah membezakannya. Disney, tidak seperti platform lain, tidak membayar untuk mendapatkan hak untuk menunjukkan aliran. Ia membeli syarikat yang memiliki hak. Sama ada itu Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, atau Lucasfilm.

Dan ini bermakna bahawa apabila beberapa kontrak yang diberikan oleh Disney kepada syarikat untuk penamatan kandungan tamat tempoh, ia akan dapat menunjukkan filem atau menunjukkan apa yang mereka ada di perpustakaan mereka yang luas, di mana-mana negara.

Jika anda tertanya-tanya bila Disney Plus datang ke Kanada, sekarang kami tidak dapat memberitahu anda bila. tetapi apa yang dapat kami katakan kepada anda bahawa tidak seperti Hulu, Disney Plus pasti akan membuatnya ke Kanada, dan itu disebabkan oleh apa yang kami sebut tentang mereka yang mempunyai hak untuk kandungan di seluruh dunia kerana memiliki kandungan dan bukannya membayar hak.

Disney Plus Paling Mungkin Tidak Akan Sekitar Sehingga...

2020 yang paling awal tetapi kemungkinan besar sehingga tahun 2021.

Ia datang yang hebat, tetapi mengingati pelbagai kandungan yang datang dengannya, menunggu sehingga satu atau dua tahun untuk menonton filem Marvel kegemaran anda di luar panggung wayang tidak ideal.

Apa yang boleh anda lakukan sebelum Disney Plus datang ke Kanada supaya anda boleh mengaksesnya?

Anda boleh membuat Disney Plus berfikir bahawa anda berada di AS. Sama seperti dengan Hulu yang kami liputan banyak kali di blog ini.

Dan anda melakukannya dengan menggunakan VPN.

Perkhidmatan VPN membolehkan anda mengubah lokasi anda di internet, yang bermaksud bahawa anda boleh berada di Kanada sambil menonton American Netflix, Hulu, dan kini Disney Plus.

Jika anda menyedari perkhidmatan VPN, maka anda tahu bahawa walaupun ada banyak di luar sana, dengan beberapa yang datang dengan beribu-ribu pelayan, tidak semua sangat bagus jika anda mencari hiburan. Itulah sebabnya PrivateVPN menyokong pelayan Netflix yang paling, sementara mempunyai beberapa ribu pelayan kurang daripada beberapa jenama yang lebih dikenali.

Tidak semua VPN akan bekerjasama dengan Disney Plus, dan jika proses pendaftaran adalah rumit, yang akan dibincangkan di blog kami di sekitar masa pelepasan, tetapi jika ada satu perkara yang kita tahu, PrivateVPN akan bekerjasama dengan Disney Plus seperti ia berfungsi dengan semua perkhidmatan lain yang orang peduli seperti DAZN dan Hulu.

Dan sehingga itu, mungkin menyertai Hulu dengan membaca panduan kami mengenainya.

Akan Disney Plus Menjadi Bernilai Apabila Ia Datang ke Kanada?

Perkara yang menarik tentang Disney yang memiliki semua kandungan yang akan disiarkan adalah ia dapat menunjukkannya di mana-mana sahaja yang meletakkannya di hadapan orang seperti Netflix yang hebat sehingga anda meninggalkan Amerika Syarikat (atau jika anda tidak menggunakan PrivateVPN ) tetapi kandungannya layak untuk dipertimbangkan dari Disney?

Sudah tentu. Disney Plus tidak akan merangkumi hanya kerja Disney. Semua filem Lucasfilm dan Marvel akan menuju ke sana kerana Disney memiliki syarikat-syarikat ini. Sama dengan semua kandungan dari Fox, dengan Fox mencipta seperti Family Guy dan The Simpsons. Semua filem Avatar akan datang juga, dan itu hanya hujung dari Iceberg dan tidak semua tip itu.

Dan perkara terbaik? Disney Plus akan menjadi lebih murah daripada Netflix.

P.S. Hulu kini dimiliki oleh Disney. Apa maksudnya sekarang? Kami tidak pasti, tetapi Disney pasti membuat langkah besar, yang menarik kerana ia akan memaksa Netflix untuk menjadi kreatif, terutamanya memandangkan harga Disney Plus. Ia juga bermakna bahawa anda boleh mengharapkan beberapa jenis perjanjian untuk dua perkhidmatan.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me