Bagaimana Watch BBC iPlayer di Ireland pada iPhone

Bagaimana Watch BBC iPlayer di Ireland pada iPhone

Oleh Michael Smolski, 2019-11-25 09:28:12 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menonton BBC iPlayer di Ireland pada iPhone anda? Ia cukup mudah. Anda hanya perlu tahu 3 langkah yang betul, dan dalam panduan ini, itulah yang kami tutup.

Kaedah ini juga akan membolehkan anda menyahsekat BBC iPlayer ke peranti lain seperti pada komputer anda.

Langkah-langkah untuk Menonton BBC iPlayer di Ireland pada iPhone anda

Langkah pertama adalah untuk menipu BBC iPlayer memikirkan bahawa anda berada di UK.

Langkah kedua adalah untuk membuat akaun BBC iPlayer, yang memerlukan anda mengesahkan bahawa anda membayar lesen TV di UK dengan memilih yang anda lakukan dan menyediakan kod pos UK.

Akhir sekali, langkah ketiga adalah untuk memuat turun aplikasi pemain BBC pada iPhone anda, yang tidak tersedia secara automatik di Apple App Store anda di Ireland.

di kedai aplikasi anda di Ireland.

Mengapa iPlayer BBC Tidak Tersedia di Ireland pada iPhone di Tempat Pertama

BBC mendakwa bahawa ia adalah kerana anda tidak membayar lesen TV.

Tetapi bagaimana jika anda berada?

Bagaimana jika anda tinggal di antara atau hanya sekadar perjalanan di antara Ireland dan UK?

Sebab sebenar mengapa BBC iPlayer tidak tersedia di Ireland dan negara-negara lain seperti Kanada dan Amerika Syarikat?

Itulah hakikat bahawa BBC menyerahkan lesen kepada kandungannya di negara lain. Dan kerana itu, ia tidak dapat menunjukkan beberapa kandungannya sendiri. Dan kandungan yang dibayar oleh BBC? Ia membayar hak untuknya di UK sahaja, bermakna ia tidak dapat menunjukkan kandungan di luar UK.

Bagaimana Anda Bypass Masalah BBC iPlayer Tidak Tersedia di Ireland pada Iphones

Mudah.

Anda perlu menggunakan VPN, iaitu Rangkaian Persendirian Maya.

Sesetengah orang menggunakannya untuk keselamatan dan keselamatan, tetapi ramai orang sebenarnya menggunakannya untuk menyahpasang hiburan. Dalam kes ini, PrivateVPN membolehkan anda menyahsekat BBC sama ada pada iPhone atau peranti lain.

Dan pada banyak peranti lain.

Anda hanya perlu memuat turun aplikasinya, menyambung ke pelayan kanan yang diberi label BBC, menghidupkannya, dan membesar, anda berada di UK, hampir, dan anda akan dapat menonton BBC iPlayer, di mana sahaja anda berada di dunia, sama ada itu di Ireland, atau tidak Ireland.

Adakah perkhidmatan VPN berfungsi?

Kebanyakan perkhidmatan VPN tidak menyahsekat platform streaming, walaupun, kerana platform seperti BBC mempunyai langkah untuk mencegah mereka daripada berfungsi. Itulah sebabnya kami menawarkan percubaan percuma selama 7 hari yang tidak meminta kad kredit atau kad debit anda. Jadi, anda boleh mencuba untuk diri sendiri. Kami juga menawarkan jaminan wang balik 30 hari dengan pelan 3 bulan kami.

PrivateVPN juga akan membolehkan anda menyahsekat perkhidmatan seperti Disney +, ESPN +, Hulu, dan banyak lagi.

Bagaimana Membuat Akaun iPlayer iPlayer di iPhone Anda

Jika anda ingin membuat akaun BBC, anda perlu mengesahkan bahawa anda membayar lesen TV dengan menandakan kotak di laman web BBC semasa mendaftar. Anda juga perlu menyediakan kod zip UK.

Jika anda tidak mempunyai satu carian di Google untuk penjana kod zip UK. Anda akan dapati ia dengan cepat.

Selepas itu, anda perlu memuat turun aplikasi BBC iPlayer pada iPhone anda.

Memasang BBC iPlayer di iPhone di Ireland

Sekarang, aplikasi BBC iPlayer tidak akan dipaparkan di Apple App Store anda di Ireland. Untuk mengubahnya, anda sebenarnya perlu log keluar dari akaun iCloud anda, dan kemudian anda perlu membuat akaun baru dengan lokasi anda yang terletak di UK.

Itulah satu-satunya cara anda boleh mendapatkan aplikasi BBC iPlayer di Ireland.

Pastikan bahawa apa sahaja yang anda lakukan, anda tidak membuat akaun baru kerana itu akan mengakibatkan anda kehilangan segala-galanya.

Sebagai alternatif, anda boleh memuat turun Google Chrome pada iPhone anda, dan kemudian buka Tapak Desktop untuk menonton BBC iPlayer dari penyemak imbas web anda secara langsung.

Apa sahaja yang anda lakukan, itu terpulang kepada anda. Tetapi jika anda mahu menonton BBC iPlayer di iPhone anda di Ireland. Itulah yang mudah.

Itulah Cara Dapatkan BBC iPlayer di iPhone

  1. Gunakan VPN.
  2. Buat akaun iPlayer iPlayer.
  3. Muat turun BBC dengan menukar lokasi App Store
  4. Tonton.

Menemukan ini berguna? Di blog kami, anda akan dapati banyak panduan serupa lain yang membimbing anda melalui cara untuk menyahsekat perkhidmatan yang disekat geo.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Penafian: Walaupun PrivateVPN bekerja dengan BBC iPlayer, ia tidak menjamin bahawa semua pelayan BBC iPlayer akan berfungsi sepanjang masa kerana sifat platform hiburan selalu berusaha untuk mencegah layanan VPN berfungsi.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me