Bagaimana untuk menonton pemain TVN di UK

Bagaimana untuk menonton pemain TVN di UK

Oleh Michael Smolski, 2019-01-22 09:53:05 dalam Hiburan


Netflix hebat tetapi bagaimana jika anda atau ibu bapa anda ingin menonton pemain TVN di UK? Mereka atau anda tidak boleh kerana ia hanya terdapat di Poland. Nah, melainkan jika mereka membeli pakej istimewa untuk orang di luar Poland, anda tidak akan dapat menonton pemain TVN di UK. Dan walaupun anda melakukannya, anda masih tidak akan mempunyai akses kepada semua kandungan di TVN Player yang bermaksud bahawa anda pada asasnya membayar untuk akses kepada rancangan seperti Kuba Wojewódzki yang anda boleh akses secara percuma ketika di Poland.

Sama ada anda membayar wang untuk kandungan terhad, atau anda membaca apa yang kita perlu kongsi supaya anda dapat melihat kandungan terhad tanpa perjuangan setiap kali anda menukar lokasi anda dan walaupun anda berada di luar EU. Kaedah ini juga akan membolehkan anda menonton IPLA di luar Poland dengan banyak faedah lain seperti yang dapat mengakses American Netflix.

Tetapi Kenapa Anda Tidak Dapat Menonton Pemain TVN di UK secara Percuma?

Sekiranya anda masuk ke player.pl atau cari Pemain TVN di Google dan cuba menonton sesuatu di TVN Player di UK, anda hanya akan diberitahu apa yang anda diberitahu apabila anda cuba mengakses orang-orang seperti BBC iPlayer di luar UK, bahawa anda tidak boleh disebabkan oleh isu pelesenan. Kecuali, semasa di BBC anda tidak boleh melakukannya, di TVN Player mereka memberitahu anda boleh membayar supaya anda boleh melakukannya.

Teruskan membaca untuk mengetahui bagaimana untuk mengelakkannya.

Bagaimana untuk menonton pemain TVN di UK

Untuk menonton TVN Player di UK tanpa perlu membayar, anda perlu membuat pemain TVN berfikir bahawa anda berada di Poland. Itu sahaja yang perlu anda lakukan.

Kecuali juga ia tidak semudah yang boleh difikirkan tetapi lebih banyak pada itu dalam satu minit.

Kami membantu orang seperti anda untuk mengakses kandungan yang biasanya anda tidak dapat mengakses kerana geo-blok. Sama ada ia membantu orang mengakses laman yang disekat di lapangan terbang di China, membantu orang menubuhkan DAZN di Australia, atau hanya membantu orang menonton American Netflix di UK, apa sahaja, kami membantu.

Bagaimana Membuat Pemain TVN Berfikir Bahawa Anda berada di Poland untuk Menonton Pemain TVN di UK?

Untuk menonton TVN Player, anda perlu mempunyai perkara ini dipanggil VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya, dan itu membolehkan anda hampir berada di lokasi yang berbeza daripada anda. Sebagai contoh, PrivateVPN mempunyai 59 lokasi pelayan yang berlainan, dan jumlah itu meningkat setiap bulan.

Jika anda ingin menonton pemain TVN di UK, daftar untuk PrivateVPN, muat turun klien kami yang disokong pada semua platform utama, sambungkan ke pelayan Poland, dan tonton TVN Player di UK.

Bagaimana untuk Menonton Pemain TVN di UK pada Peranti Mudah Alih

Sama seperti kebanyakan aplikasi dengan geo-blok, TVN Player juga mempunyai aplikasi yang hanya boleh dimuat turun di pasaran Poland yang cukup bodoh mengingat bahawa sesetengah orang mungkin membayar langganan tetapi tidak dapat memuat turun aplikasinya peranti mudah alih mereka.

Sekiranya anda ingin menonton TVN Player di UK pada peranti mudah alih, anda memerlukan aplikasi.

Setakat peranti Apple pergi, anda perlu keluar dari akaun iCloud anda diikuti dengan membuat yang baru yang berpangkalan di Poland. Sekiranya anda menukar lokasi anda pada akaun semasa anda, anda akan kehilangan segala-galanya.

Setakat peranti Android pergi, sebaliknya berlaku. Anda perlu menukar rantau anda untuk berada di Poland pada akaun semasa anda.

  • Untuk berbuat demikian, pergi ke payments.google.com, Klik pada Tetapan dan kemudian Negara.
  • Terdapat pilihan Poland sebagai lokasi anda.
  • Selepas anda berbuat demikian, pergi ke Tetapan, dan tekan terus Apps di mana anda perlu mencari Gedung Google Play, dan tekan Berhenti secara terpaksa. Akhirnya semasa masih dalam Tetapan, pergi ke Penyimpanan, tekan pada Apl, cari Gedung Google Play dan klik butang dalam topi yang menyatakan DATA CLEAR.

Itu sepatutnya membolehkan anda memuat turun Pemain TVN di UK.

Anda Boleh Tanyakan "Mengapa PrivateVPN Daripada VPN yang berbeza?"

Pertama, tidak ada perkhidmatan VPN percuma yang menyediakan pelayan Poland yang berfungsi. PrivateVPN tidak bebas, tetapi ia dipilih sebagai perkhidmatan nilai terbaik untuk 2018, dan kemungkinan besar akan untuk 2019, tetapi berbanding dengan perkhidmatan VPN yang paling popular di Poland, PrivateVPN jauh di hadapan sementara pada harga yang sangat serupa. Sekiranya anda memerlukan Stealth VPN jika anda ingin mengakses kandungan yang disekat di China, kami ada. Jika anda mahu kebebasan dari segi penyulitan atau perlindungan penuh terhadap kebocoran, PrivateVPN mempunyai itu.

Yang paling penting untuk anda, PrivateVPN adalah VPN terbaik untuk Netflix. Sekiranya anda ingin menonton kawasan berbeza Netflix di UK atau Poland, PrivateVPN menyokong yang paling banyak, dan itu bukan sesuatu yang dikatakan hanya oleh kami tetapi juga disimpulkan oleh Comparitech berdasarkan 5,000 ujian manual. Kami juga menyokong semua platform hiburan utama seperti DAZN, Hulu, dan Amazon Prime dengan banyak lagi.

Dan jika anda mencuba dan memutuskan bahawa kami tidak menawarkan apa yang anda mahu, kami menawarkan jaminan 30 hari wang balik.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me