Bagaimana untuk menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019

Bagaimana untuk menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-02-13 10:56:06 dalam Hiburan


Anda ingin menonton BBC di luar negara pada 2019, tetapi apabila anda pergi ke BBC iPlayer yang merupakan pemain dalam talian untuk BBC, anda akan diberitahu bahawa "kandungan ini tidak tersedia di negara anda" dan tidak boleh? Itulah yang blog ini untuk, untuk menyelesaikan masalah anda yang datang dengan berada di lokasi yang salah pada masa yang salah.

Sama ada anda hanya 5 minit dari Nothern Ireland atau di seluruh dunia, jika anda mengikuti panduan ini, anda akan dapat menonton BBC di luar UK pada tahun 2019.

Tetapi Kenapa Anda Tidak Dapat Menonton BBC iPlayer Luar Negeri di Tempat Pertama?

Ia turun ke hak kepada kandungan. BBC tidak mempunyai hak untuk menunjukkan beberapa bahan yang tidak dimiliki sepenuhnya di luar UK. Dan beberapa kandungan yang dimilikinya? BBC menandatangani perjanjian eksklusif dengan saluran TV atau platform lain untuk akses eksklusif kepadanya, di negara-negara di luar UK. Memandangkan keadaan itu hanya rumit, dan sementara BBC boleh melakukan sesuatu untuk menjadikan BBC lebih mudah, ia akan menyebabkan mereka banyak.

Dan itulah sebabnya kami membawa anda cara untuk menonton BBC di luar negara pada tahun 2019, penyelesaian yang tidak dapat dikongsi BBC.

Apa yang Perlu Anda Lakukan untuk Menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019?

Untuk menonton BBC di luar negara pada tahun 2019, anda hanya perlu menipu BBC memikirkan bahawa anda berada di UK di mana BBC berfungsi. Ia semudah itu.

Sudah tentu, itu tidak semudah yang seolah-olah sebaliknya, anda tidak perlu mencari bagaimana untuk menonton BBC di luar negara pada tahun 2019, tetapi tidak rumit sama sekali untuk dilakukan sebaik sahaja anda tahu langkah-langkah.

 1. Anda perlu membuat akaun BBC terlebih dahulu. Ia sama seperti mendaftar untuk mana-mana akaun lain. Pastikan anda memilih UK sebagai lokasi anda, dan kemudian, jika ditanya sama ada anda membayar lesen TV, pilih juga yang anda lakukan.
 2. Untuk menonton BBC iPlayer di luar UK pada tahun 2019, anda perlu membuat BBC fikir anda tidak berada di luar negara.
 3. Anda perlu memasang BBC iPlayer pada peranti mudah alih anda jika itu di mana anda ingin mengaksesnya.

Langkah kedua dan ketiga tidak semudah itu. Menipu perkhidmatan tidak pernah begitu mudah di tempat pertama, dan dengan baik, memasang BBC iPlayer, hanya mudah jika kedai anda sekarang sudah didaftarkan di UK.

Cara Menipu BBC untuk Menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019

Ia turun untuk menukar lokasi anda secara hampir. Itulah satu-satunya cara untuk melakukannya melainkan jika anda mahu secara fizikal masuk ke UK.

Untuk menonton BBC di luar negara pada tahun 2019, anda perlu menggunakan VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya. Ia membolehkan anda hampir berada di lokasi yang anda tidak masuk secara fizikal.

Dalam hal ini, anda perlu berada di UK hampir untuk menonton BBC di luar negara pada tahun 2019.

Perkhidmatan apa yang anda gunakan untuk itu? PrivateVPN adalah salah satu daripada sedikit yang bekerjasama dengan BBC iPlayer. Orang-orang seperti BBC sedar kewujudan perkhidmatan VPN dan dengan itu membuat usaha yang konsisten untuk menghalang mereka daripada bekerja. PrivateVPN telah mengendalikan pelayan UK untuk BBC, tetapi ia juga menyokong kebanyakan wilayah sejauh Netflix yang bermaksud bahawa anda boleh mengakses perpustakaan Netflix terluas di luar sana dengan penggunaan PrivateVPN. Dan ya, walaupun DAZN disokong oleh PrivateVPN. Kami membuat jawatan tentang mengapa DAZN tidak tersedia di UK dan banyak negara lain baru-baru ini yang menunjukkan cara untuk menjadikannya berfungsi. Ini panduan yang lebih rumit walaupun.

Cara Pasang BBC iPlayer pada Peranti Mudah Alih untuk Menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019?

Nampaknya semuanya jauh lebih mudah pada peranti desktop berbanding peranti mudah alih. Anda perlu mendapatkan aplikasi BBC iPlayer untuk menonton pada peranti mudah alih, dan dengan baik, ia memerlukan beberapa kerja.

Oh, dan anda juga perlu mendapatkan aplikasi PrivateVPN pada telefon anda. Jangan lupa. Tetapi itu mudah untuk dimuat turun.

Memasang BBC iPlayer pada Peranti Android untuk Menonton BBC Luar Negeri pada tahun 2019

 • Pada pelayar web anda, pergi ke payments.google.com diikuti dengan klik pada Tetapan dan pada Negara tab.
 • Pilih UK sebagai lokasi anda.
 • Kemudian pada telefon anda, pergi ke Tetapan diikuti dengan masuk Apps dan klik pada Gedung Google Play.
 • Semasa di sana, tekan Berhenti secara terpaksa.
 • Langkah terakhir? Pergi ke Penyimpanan diikuti dengan Gedung Google Play dan DATA CLEAR.

Ini sepatutnya membolehkan anda memuat turun BBC iPlayer kemudian menonton BBC di luar negara pada tahun 2019. Ulangi kekerasan dan hentikan data jika anda masih tidak dapat.

Memasang BBC iPlayer pada Peranti Apple untuk Menonton BBC Luar Negara pada tahun 2019

Pada peranti Apple, anda sebenarnya tidak boleh menukar lokasi anda seperti di Android kerana anda akan kehilangan segala-galanya dengan kaedah itu.

Sebaliknya, anda perlu terlebih dahulu keluar dari akaun iCloud anda yang diikuti dengan membuat yang baru yang berpangkalan di UK. Itu akan membolehkan anda menonton BBC di luar negara pada tahun 2019 pada peranti Apple.

Selepas anda memuat turun BBC, anda boleh kembali ke akaun lama anda, jika anda mahu.

Memasang BBC iPlayer di Amazon Fire TV Stick

Adakah anda benar-benar fikir kami akan meninggalkan anda tergantung tanpa menunjukkan anda bagaimana anda boleh menonton BBC di luar negara pada skrin besar?

Untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amazon Fire TV Stick, anda juga perlu menukar lokasi kedai.

 • Dalam kes ini, pergi ke amazon.com dan klik pada Akaun & Senarai walaupun itu mungkin sedikit berbeza bergantung pada akaun Amazon yang telah anda perolehi.
 • Sama ada jalan, selepas pergi ke sana, anda perlu menekan sesuatu seperti Kandungan dan Peranti.
 • Di sana anda perlu menukar rantau anda ke UK.
 • Akhir sekali, pergi ke Stick Fire TV Amazon anda atau peranti lain yang anda gunakan, dan pergi Tetapan diikuti oleh Akaun saya di mana anda perlu membatalkan pendaftaran peranti anda diikuti dengan melog masuk sekali lagi.

Kadang-kadang anda perlu mengemas kini kaedah pembayaran anda dari UK. Hanya anda kad maya untuk itu. Jika tidak, tanya kawan.

Dan itu sahaja.

Itulah Cara Watch BBC Luar Negeri pada tahun 2019

Jika anda ingin menonton BBC di luar negara pada tahun 2019 sama ada anda biasanya tinggal di UK atau tidak, anda memerlukan akaun, anda perlu berada di sana hampir, dan anda mungkin perlu menukar lokasi kedai anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me