Bagaimana untuk Mengakses Tapak Yang Diblokir di Mesir Semasa Tetap Selamat

Bagaimana untuk Mengakses Tapak Yang Diblokir di Mesir Semasa Tetap Selamat

Oleh Michael Smolski, 2019-03-04 13:27:28 dalam Perjalanan


Tiada negara yang sempurna dengan undang-undang, idea, pelan pelan, dan sebagainya, tetapi walaupun tidak baik, tidak baik untuk menghalang internet daripada orang ramai yang menghalang mereka daripada melihat apa yang sebenarnya berlaku. Itu berbahaya. Benar-benar berbahaya. Sekiranya anda sudah berada di Mesir, terdapat peluang bahawa anda tidak akan dapat mencari jawatan ini tentang cara mengakses laman yang disekat di Egpyt sambil tetap selamat. Tetapi jika anda bercuti di luar Mesir atau merancang untuk melawat Mesir tidak lama lagi, jawatan ini akan membolehkan anda memecahkan pelbagai blok yang telah diletakkan di Mesir di internet.

Dan ketika itu sebenarnya tidak sukar dilakukan, pastikan untuk membaca semua langkah-langkah keselamatan yang perlu dilakukan dengan melakukan ini sebagai melampaui penapisan di negara-negara tertentu boleh membawa anda dalam banyak masalah. Dan anda tidak mahu mendapatkan masalah di Mesir di mana jika anda mempunyai lebih daripada 5,000 pengikut di mana-mana platform media sosial, anda secara automatik dianggap sebagai saluran media dan sebarang bentuk "berita palsu" boleh menyebabkan hukuman.

Sekarang, terus terang, Mesir tidak dekat sama buruknya dengan China dengan menyekat kandungan yang kami tulis mengenai bagaimana untuk menyekat sebelumnya, tetapi itu tidak mengubah hakikat bahawa akses ke tapak tertentu agak terhad sementara di Mesir dengan yang termasuk kebanyakan penyelesaian kepada masalah yang disekat juga.

Apa yang Dibutuhkan untuk Mengakses Tapak Yang Diblokir di Mesir?

Kami akan sampai ke situ dengan segera.

Untuk mengakses laman web yang disekat di Mesir pada tahun 2019, anda perlu menggunakan VPN.

Di blog kami, kebanyakan kandungan terdiri daripada hiburan, dan terus terang, itu kerana ramai orang mempunyai masalah mengakses platform hiburan sepenuhnya di lokasi mereka, dan VPN membantu menukar lokasi mereka di negara yang berbeza dalam soal detik. Dalam kes ini, menukar ke negara tanpa penapisan akan membolehkan anda mengakses laman yang disekat di Egpyt. Dengan syarat bahawa anda VPN adalah Stealth VPN seperti PrivateVPN.

VPN standard tidak mencukupi untuk mengakses tapak yang disekat di Mesir kerana sambungan VPN mudah dilihat bermakna bahawa apa sahaja yang anda akan cuba lihat hanya boleh disekat secara automatik. Stealth VPN membolehkan anda untuk menggabungkannya dengan lalu lintas biasa dan oleh itu akan membolehkan anda mengakses laman yang disekat di Egpyt.

Tetapi Adakah Anda Ingin Tetap Selamat??

Ketika datang untuk mengakses laman yang disekat di Egpyt sambil tetap aman, Anda benar-benar perlu melihat klien VPN yang Anda gunakan.

Perkara pertama yang perlu dilihat adalah perlindungan Leak Perlindungan IPv6 + Perlindungan DNS. Ini mencegah kebocoran berlaku. Salah satu daripada ini akan melindungi anda jika kebocoran berlaku. Jika anda tidak mempunyai fungsi ini dalam VPN anda, anda menghadapi risiko yang besar, walaupun anda menggunakan VPN yang hebat.

Bagaimana jika VPN anda berhenti bekerja? Ia tidak sepatutnya berlaku, tetapi perkara yang tidak sepatutnya berlaku, berlaku, dan lebih baik untuk selamat daripada maaf. Itulah sebabnya penting bahawa VPN anda juga datang dengan Killswitch yang akan menamatkan internet anda dalam suatu peristiwa di mana VPN berhenti bekerja. Sementara itu, Pengawal Permohonan akan mematikan aplikasi tertentu yang mungkin anda miliki.

Perkara penyulitan juga tidak ada sesiapa yang dapat mengakses aktiviti anda di internet, dan PrivateVPN, ia dilengkapi dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256, tahap penyulitan tertinggi di pasaran.

Pastikan Anda Melihat Lokasi Syarikat VPN Anda

Dalam dunia yang ideal, setiap syarikat VPN akan jujur. Tetapi kita tidak hidup dalam dunia yang ideal, dan syarikat VPN telah bekerja dengan organisasi sebelum ini untuk memberi mereka maklumat mengenai pengguna. Itu disebabkan log yang beberapa syarikat menyatakan bahawa mereka tidak menyimpan, sementara itu.

Jadi bagaimana mempercayai syarikat VPN untuk tidak menyimpan log penggunaan anda apabila ia mengatakan ia tidak untuk mengakses laman web yang disekat di Mesir dengan selamat?

Dengan mempercayai undang-undang. Sweden mempunyai undang-undang privasi yang ketat yang menghalang PrivateVPN daripada menyimpan log pada penggunaan anda. Jika anda tidak mempercayai kata-kata kami, anda sekurang-kurangnya boleh mempercayai undang-undang yang menghalang kami daripada berbuat demikian.

Dan Itulah Cara Anda Melayari laman-laman yang tersekat di Mesir Walaupun Tetap Aman

Ia mengenai penggunaan VPN dengan Stealth VPN yang datang dari negara dengan undang-undang yang direka untuk melindungi anda, dengan ciri-ciri yang melindungi anda supaya jika seseorang ingin melihat apa yang anda berada di Mesir, mereka tidak akan.

PrivateVPN? Ia berfungsi baik pada peranti Android, Apple, dan desktop dengan peranti Amazon Fire disokong juga.

Dan kerana anda berada di sini, PrivateVPN akan membolehkan anda membuka sekatan semua perkhidmatan hiburan yang mungkin anda hendak menyahsekat seperti Netflix, Amazon Prime, dan Hulu. Berminat untuk mencuba kami? Kami menawarkan jaminan wang balik 30 hari.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me