Bagaimana untuk Mengakses Hulu di UK (Langkah demi Langkah)

Bagaimana untuk Mengakses Hulu di UK (Langkah demi Langkah)

Oleh Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 dalam Hiburan


Adakah anda ingin mengakses Hulu di UK? Sudah tentu, awak buat. Siapa yang tidak mahu menonton episod TV sehari selepas mereka terbang? Walaupun Netflix membuat anda menunggu selama berbulan-bulan, Hulu membawa persembahan yang menakjubkan dari orang-orang seperti CBS, NBC, ABC, BBC, dan itu hanya untuk menamakan beberapa, ke TV, telefon, atau komputer riba anda, hampir seketika. Belum lagi bahawa ia menawarkan menunjukkan bahawa orang seperti Netflix atau Amazon Prime tidak dapat memberikannya.

Tetapi kerana anda berada di sini, anda mendapati bahawa ia tidak semudah hanya ke laman Hulu jika anda mahu menonton Hulu di UK. Itu kerana semasa Hulu menawarkan persembahan hebat, ia tidak boleh didapati di UK. Matlamat fakta, ia hampir tidak boleh didapati di mana-mana di luar Amerika Syarikat dan Jepun.

Nah, sehingga anda tahu cara menipu Hulu.

Terdapat 3 langkah yang perlu anda ambil jika anda ingin mengakses Hulu di UK, dan kami akan meneruskannya selangkah demi selangkah sehingga mudah untuk anda kerana ia dapat.

Untuk mengakses Hulu di UK, anda perlu:

 1. Dapatkan kad Amerika untuk dicipta
 2. Trik Hulu memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.
 3. Menipu kedai aplikasi anda untuk memuat turun Hulu.

Dengan segera, anda mungkin dimatikan oleh fakta bahawa anda perlu menggunakan kad Amerika. Itu hanya untuk mendaftar sahaja. Sudah tentu, keperluan untuk kad sedemikian tidak sesuai di tempat pertama, tetapi itulah cara pengesahan Hulu bahawa anda berada di Amerika Syarikat, dan kami akan memandu anda melalui cadangan kami untuk mendapatkan kad Amerika semasa anda meneruskan membaca.

Cara Menyediakan Akaun Hulu untuk Akses Hulu di UK

Proses pendaftaran adalah cukup lurus ke hadapan. Ia seperti mendaftar di mana-mana laman web lain kecuali anda perlu bertindak seperti anda berada di Amerika Syarikat. Sekiranya anda perlu memberikan alamat Amerika dan tidak tahu, terdapat banyak penjana alamat di Google.

Jadi bagaimana pula dengan mendapatkan kad Amerika untuk menubuhkan Hulu di UK?

 1. Tanya rakan di AS untuk membantu anda dengan sama ada membiarkan anda menggunakan salah satu kad mereka atau dengan membuat anda akaun Hulu. Tawaran untuk berkongsi dengan mereka.
 2. Tanya seseorang yang sudah mempunyai akaun Hulu jika anda boleh berkongsi. Tawaran untuk membayar sebahagian daripada langganan atau menawarkan beberapa perkhidmatan yang berbeza dalam pertukaran.
 3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
 4. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Berkaitan dengan langkah 3 dan 4, sebab mengapa beberapa kad tidak berfungsi dengan Hulu adalah bahawa dalam kebanyakan kes mereka tidak mempunyai sebarang dana pada kad. Dan itu tidak akan berfungsi.

Jika anda tertanya-tanya jika anda perlu menggunakan kad untuk membayar pada masa akan datang, anda hanya memerlukan kad untuk mendaftar.

Itulah langkah pertama langkah ini dengan panduan langkah.

Tricking Hulu dalam Perintah Akses Hulu di UK

Jika anda tidak mempunyai akaun Hulu, anda tidak boleh mengakses Hulu di UK walaupun anda menipu Hulu.

Langkah pertama adalah yang paling sukar, tetapi yang pertama adalah yang paling penting.

Anda perlu membuat Hulu berfikir bahawa anda tidak berada di UK.

Kami akan mendapat hak ke arah itu. Anda melakukannya dengan menggunakan VPN.

Perkhidmatan VPN membenarkan anda menukar lokasi anda di tempat lain, tanpa anda bergerak.

Oleh itu, anda boleh berada di Amerika Syarikat tanpa di Amerika Syarikat, dan dengan itu anda boleh mengakses Hulu di UK.

Sama ada anda akan dapat mengakses Hulu di UK bergantung sepenuhnya pada perkhidmatan VPN yang anda gunakan walaupun.

Di dunia hiburan, tidak semudah menyambung ke pelayan Amerika untuk membuka kunci perkhidmatan Amerika. Perkhidmatan VPN sangat terkenal dan disebabkan langkah berjaga-jaga itu dibuat untuk mencegah perkhidmatan ini bekerja dengan platform seperti Hulu, DAZN, atau Netflix. Langkah berjaga-jaga seperti memerlukan kad Amerika untuk membuat akaun Hulu diambil untuk mengelakkan orang menggunakan orang seperti Hulu di luar AS..

Segera, perkhidmatan VPN percuma tidak berfungsi dengan Hulu. Walaupun mereka melakukannya, mereka tidak akan menawarkan kelajuan yang konsisten untuk anda menikmati menonton Hulu di UK.

Jika anda ingin mengakses Hulu di UK, sejauh menipu Hulu, PrivateVPN adalah pilihan yang berfungsi dengan Hulu sama seperti ia menyokong kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran, Amazon Prime, HBO, dan banyak lagi yang lain.

Seperti yang dikatakan Jamie, PrivateVPN tidak mempunyai banyak pelayan seperti beberapa perkhidmatan VPN yang lain, tetapi ia memberi tumpuan kepada kualiti berbanding kuantiti. Terdapat perkhidmatan di luar sana dengan 3,000 + pelayan lagi PrivateVPN bekerja dengan kawasan Netflix yang paling banyak di pasaran, dan itulah yang berlaku apabila anda melabur dalam kuantiti.

Sudah tentu, kita tidak akan mengatakan bahawa kita adalah satu-satunya VPN yang berfungsi dengan Hulu, tetapi jika anda mencari VPN untuk tujuan hiburan, perkara-perkara yang berkualiti, mempunyai 3,000 + pelayan yang hebat tetapi anda membazirkan wang anda jika mereka pelayan tidak berfungsi dengan perkhidmatan yang anda ingin akses.

PrivateVPN + akaun Hulu sudah cukup untuk mengakses Hulu di UK, namun, jika anda ingin mengakses Hulu di UK pada iPhone, iPad, Android atau Amazon Fire TV Stick, terdapat beberapa langkah tambahan yang perlu anda ambil kerana Hulu tidak akan berada di dalam aplikasinya secara automatik.

Memuat turun Hulu pada peranti iOS untuk mengakses Hulu di UK

Pada peranti Apple, anda perlu pergi ke tetapan anda di mana anda perlu keluar dari akaun iCloud anda. Di sana, anda perlu membuat akaun baru dengan lokasi anda di AS.

Itu akan membolehkan anda mengakses Apple App Store Amerika yang kemudiannya akan membolehkan anda memuat turun Hulu untuk mengakses Hulu di UK.

Pastikan untuk mencipta akaun baru kerana jika anda menukar rantau anda pada akaun semasa anda, anda akan kehilangan semua data anda.

Sudah tentu, selepas anda memuat turun Hulu, anda boleh melog masuk ke akaun lama anda, dan Hulu masih akan berada di sana.

Memuat turun Hulu pada Peranti Android dalam Perintah Akses Hulu di UK

Pada peranti Android, prosesnya agak berbeza. Anda benar-benar perlu mengubah tetapan dalam akaun semasa anda.

Kami mengesyorkan anda menyemak sekeping dari Google mengenai topik perubahan wilayah anda.

Sudah tentu, jangan lupa untuk menetapkan lokasi anda di AS.

Sebagai alternatif, anda boleh memuat turun aplikasi dari beberapa kedai Android yang dipercayai.

Memuat turun Hulu di Amazon Fire TV Stick dalam Perintah untuk Akses Hulu di UK

Sekiranya anda ingin menonton Hulu di UK di Apple TV atau seperti Google Chromecast, itu tidak mungkin kerana platform ini tidak menyokong perkhidmatan VPN. Siri Amazon Fire TV memang membuat pilihan terbaik jika anda ingin mengakses Hulu di UK pada skrin yang lebih besar.

 • Proses mendapatkan Hulu di Fire TV Stick bermula dengan anda pergi ke amazon.co.uk
 • Pergi ke atas Akaun & Senarai dan kemudian tekan Urus Akaun dan Kandungan Anda.
 • Ubah rantau anda untuk berada di AS.
 • Pergi ke Stick Fire TV Amazon anda. Pergi ke Tetapan diikuti oleh Akaun saya.
 • Deregister.
 • Log masuk semula ke akaun anda.

Ini akan membolehkan anda memuat turun Hulu di Amazon Fire TV Stick.

Dalam kes-kes yang sangat jarang berlaku, anda perlu mengalih keluar kaedah pembayaran semasa anda dan berpotensi menambah orang Amerika.

Itulah Cara Akses Hulu di UK

Apabila anda mula membaca langkah ini dengan panduan langkah bagaimana untuk mengakses Hulu di UK, ia mungkin kelihatan seperti ini akan menjadi proses yang sukar, dan sementara Hulu bukanlah platform yang paling mudah digunakan di UK, jika anda mengambil langkah dengan langkah anda akan sedar bahawa itu bukan begitu keras sama ada.

Akhirnya sama ada anda akan mengikuti panduan ini yang menerangkannya dengan cara yang paling mudah atau sama ada anda berputus asa bergantung kepada berapa banyak yang anda ingin mengakses Hulu di UK. Kami mahu mendapat akses kepada hiburan yang patut kita dapatkan di Eropah. Adakah awak?

Kad Amerika + PrivateVPN + membodohi kedai aplikasinya = Hulu di UK.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me