Bagaimana untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Bagaimana untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-02-02 11:21:55 dalam Hiburan


Adakah anda ingin mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019? Kami tidak menyalahkan anda. Terutamanya jika anda tinggal 20 minit dari jiran-jiran Amerika anda yang boleh menikmatinya dengan bebas. Tetapi hanya kerana Hulu tidak terdapat di Kanada tidak bermakna anda tidak boleh menetapkan Hulu di Kanada.

Anda juga tidak perlu terjebak dengan Netflix Kanada yang terhad. Anda boleh menonton American Netflix di Kanada jika anda mahu, dan kami membuat kandungan seperti itu sebelum ini.

Tetapi untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019 terdapat 3 langkah yang perlu anda selesaikan:

 • Anda perlu membuat akaun Hulu.
 • Anda perlu menipu Hulu memikirkan anda berada di AS.
 • Akhir sekali, anda perlu menipu kedai aplikasi anda untuk memuat turun Hulu.

Ia kelihatan seperti mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019 mudah, bukan? Tidak tepat.

Ini sama rumit kerana mendapat akses ke perkhidmatan di negara yang tidak tersedia. Lihat, ia tidak semudah membuat akaun. Fooling Hulu untuk berfikir anda berada di AS memerlukan alat yang betul juga. Oh, dan kedai aplikasi memerlukan beberapa langkah yang berbeza bergantung pada peranti yang ingin anda tonton Hulu, jadi tidak, itu tidak mudah.

Tetapi anda juga ingin mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, dan kami akan memandu anda melalui cara melakukannya dengan cara yang paling mudah.

Mewujudkan Akaun Hulu untuk Dapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019

Penubuhan akaun Hulu sebenarnya tidak begitu sukar. Jika anda sudah mempunyai alat yang betul. Dan itulah masalahnya.

Kami tidak akan memandu anda melalui cara membuat akaun Hulu kerana ia sama seperti akaun lain.

Masalah?Anda memerlukan kad Amerika untuk mendaftar.

Dan itu, itu menjadikan perkara-perkara rumit.

Berikut adalah cadangan kami:

 • Tanya rakan. Sekiranya anda tinggal di Kanada sama ada berhampiran sempadan AS atau tidak, kemungkinan anda mengetahui penduduk Amerika. Perkara terbaik yang perlu dilakukan ialah bertanya. Tanya jika mereka mahu berkongsi akaun. Bergantung pada orang itu, itu mungkin tidak berfungsi dengan mudah. Mungkin anda perlu menawarkan beberapa insentif. Mungkin menawarkan untuk berkongsi beberapa akaun yang anda sudah ada untuk sesuatu yang lain. Seperti DAZN misalnya. Dan jika mereka tidak menggunakan Hulu, mungkin bertanya kepada mereka jika mereka mahu menggunakannya, atau jika mereka hanya dapat membuat kamu akaun.
 • Tanya rakan yang tinggal di AS jika anda boleh menggunakan kad mereka. Mereka kemungkinan besar tidak akan membiarkan anda, tetapi anda tidak pernah tahu.
 • Dapatkan kad prabayar. Sekarang, kad prabayar tidak dijamin berjaya tetapi agak mudah untuk mendapatkan, dan jika anda mencari yang betul, itu sahaja yang anda perlukan.
 • Dapatkan kad maya. Ini mempunyai peluang kejayaan yang lebih rendah tetapi yang paling mudah diperolehi. Sebab kejayaan mereka yang lebih rendah? Kerana kebanyakan orang meninggalkan mereka kosong. Anda perlu mempunyai wang untuk mereka.

Sebaik sahaja anda mengetahui isu kad, untuk mendapatkan akaun Hulu, berikan alamat Amerika dan gunakan kad Amerika. Selain itu, ia sama seperti mendaftar di mana-mana laman web lain.

Untuk Dapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, Hulu Perlu Pikirkan Bahawa Anda Di AS

Membuat akaun Hulu adalah bahagian paling sukar bagi tutorial ini. Tetapi menipu Hulu dengan berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat sebenarnya merupakan perkara yang paling penting yang perlu anda lakukan jika anda mahu menggunakan Hulu di Kanada pada tahun 2019. Memandangkan ia menghendaki Hulu berfikir bahawa anda berada di AS setiap saat anda menonton sesuatu , atau sebaliknya anda tidak dapat menonton kandungan anda.

Apa yang perlu berlaku untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019 dari perspektif ini? Anda perlu meninggalkan Kanada secara hampir. Itulah dalam bentuk yang paling mudah.

VPN adalah perkara yang perlu anda lakukan.

Anda membaca ini di laman web PrivateVPN. Itu mungkin membuat anda berfikir bahawa kita akan berat sebelah.

Sebenarnya jika anda mahu, anda boleh menggunakan perkhidmatan yang berbeza untuk Hulu. Dengan syarat bahawa ia berfungsi dengan Hulu. Masalahnya adalah bahawa walaupun perkhidmatan mengiklankan berapa banyak pelayan yang mereka miliki, mereka sering tidak menyebut apa yang menyokong pelayan ini. Anda boleh mempunyai 100+ pelayan di AS tetapi jika mereka tidak bekerja dengan platform seperti Hulu atau Netflix maka apa gunanya?

Kami tidak akan mengatakan bahawa perkhidmatan PrivateVPN adalah perkhidmatan VPN terbaik untuk anda kerana tidak setiap perkhidmatan adalah tepat untuk semua orang, tetapi sejauh hiburan berjalan, PrivateVPN mempunyai pelayan yang bekerja dengan platform seperti Hulu, Amazon Prime, DAZN, dan ya, kawasan Netflix yang paling banyak di planet ini, seperti yang ditunjukkan dalam ujian yang dilakukan oleh Comparitech.

Jika anda hanya perlu menggunakan Hulu di Kanada atau di mana-mana wilayah yang anda ada, sebarang perkhidmatan VPN yang berfungsi dengan kerja-kerja Hulu. Masalahnya ialah Hulu sedang memburu berterusan untuk perkhidmatan VPN kerana tekanan pemegang hak kepada kandungan yang mereka tunjukkan. Dan masuk akal. Seseorang yang mempunyai hak untuk menunjukkan rancangan TV di Kanada tidak mahu anda menonton rancangan itu melalui Hulu. Dan kerana itu, banyak perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan Hulu. Dan apabila mereka melakukannya, mereka sering terputus.

Jika anda menggunakan PrivateVPN untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, muat turun klien dan sambungkan ke salah satu pelayan Hulu yang bekerja dan yang akan membolehkan anda menonton Hulu di Kanada. Nah, pada penyemak imbas web anda.

Ia lebih rumit pada platform mudah alih dan Fire TV Stick / Cube kerana anda memerlukan aplikasi sekalipun. Mari kita lalui sekarang.

Cara Dapatkan App Hulu di Kanada pada iPhone / iPad

Adakah anda tahu bagaimana untuk log keluar dari akaun iCloud anda? Anda melakukannya dalam tetapan.

Anda perlu log keluar diikuti dengan membuat akaun baru yang berpangkalan di Amerika Syarikat.

Ia sangat mudah tetapi anda perlu tahu mengenainya sebelum melakukannya. VPN tidak akan mengubah lokasi kedai anda kerana ia. Walaupun beberapa tapak VPN mungkin mengatakannya. Anda perlu mengubah lokasi kedai anda dahulu, dan untuk mengubahnya, anda perlu membuat akaun baru.

Jika anda tidak membuat akaun iCloud baru tetapi sebaliknya hanya mengubah rantau pada masa anda sekarang, anda akan kehilangan semuanya jadi jangan buat itu!

Selepas anda mendapatkan Hulu pada iPhone / iPad anda, anda boleh log masuk semula ke akaun lama anda. Atau tidak. Tidak mengapa. Anda akan menyimpan kandungan dari kedua-dua akaun sama ada dengan cara.

Bagaimana untuk mendapatkan aplikasi Hulu di Kanada pada Peranti Android pada tahun 2019

Pengguna Android? Yep. Langkah-langkah di sini akan sama sekali berbeza dengan apa yang perlu anda lakukan pada iPhone. Ia lebih rumit pada Android.

 • Pada peranti Android, pertama, pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
  Semasa di sana, tekan pada Negara tab dan tekan Teruskan.
 • Pilih AS sebagai sebuah negara dan memasukkan alamat Amerika di.
 • Hantar dan masuk ke Tetapan peranti anda.
 • Terdapat tekan Apps dan cari Gedung Google Play.
 • Apabila di sana, tekan Berhenti secara terpaksa diikuti oleh Penyimpanan dan cari Gedung Google Play disana juga.
 • Tekan butang DATA CLEAR dalam topi.

Itu akan membolehkan anda mendapatkan Hulu di Kanada pada peranti Android anda, dan jika tidak, maka ulangi titik peluru 2 yang terakhir. Anda boleh melakukan beberapa carian di Google sekiranya peranti anda berbeza dengan kami. Atau hubungi sokongan pelanggan kami.

Bagaimana untuk mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019 di Stick TV Kebakaran

The Fire TV Stick sebahagian daripada mendapatkan Hulu di Kanada adalah sentiasa bahagian paling tidak kita suka untuk menulis tentang kerana ia cenderung menjadi lebih rumit.

 • Pertama, pergi ke laman web Amazon. Terdapat tekan Akaun anda.
 • Anda sepatutnya dapat melihat Kandungan dan Peranti di sana. Tekan pada itu.
 • Di sana anda boleh menukar lokasi anda. Tukar ia berada di Amerika Syarikat.
 • Selepas anda berbuat demikian, anda perlu deregister akaun anda di Stick / Cube Fire TV anda agar perubahan berlaku.
 • Untuk melakukan itu, pada Peranti Amazon anda, pergi ke Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan di sana, deregister, dan masuk semula.

Anda kemungkinan besar juga perlu memberikan beberapa bentuk pembayaran Amerika di akaun Amazon anda agar Hulu dapat memuat turun. Walaupun itu bergantung pada bank / kad anda.

Sekiranya Anda Ingin Tahu Cara Dapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019, Ini Adakah Cara Anda Melakukannya!

Mendapatkan Hulu di Kanada pada tahun 2019 tidaklah sukar jika anda mempunyai semua perkara yang perlu anda lakukan di hadapan anda. Dan tutorial ini merangkumi semua yang anda perlu tahu tentang cara mendapatkan Hulu di Kanada.

Sama seperti semua jawatan lain kami meliputi perkara yang akan membantu anda menubuhkan perkhidmatan lain sama ada di Kanada atau tidak.

Buat akaun menggunakan kad Amerika. Fool Hulu dengan menggunakan PrivateVPN. Muat turun Hulu dengan tweaking tetapan kedai anda. Itu sahaja yang diperlukan.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me