Bagaimana untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019

Bagaimana untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-02-09 12:20:05 dalam Hiburan


Berada di Amerika Syarikat memberikan anda akses kepada beberapa perkhidmatan yang paling popular di planet ini tetapi BBC telah mencipta beberapa pertunjukan yang paling terkenal di dunia seperti Doctor Who atau Top Gear yang kemungkinan besar tidak dapat diakses sekarang, maka anda sedang mencari untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019.

Alasan Di Sebalik Mengapa Anda Tidak Dapat Dapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019 Hanya dengan Memasuki Situs BBC iPlayer

Sebab rasmi adalah bahawa anda tidak membayar yuran lesen TV di UK. Dan walaupun itu akan masuk akal kerana BBC sangat dibiayai oleh bayaran lesen, bagaimana jika anda benar-benar membayar yuran lesen TV anda di UK?

Sebab sebenar? Itu BBC tidak mempunyai lesen untuk menunjukkan beberapa kandungan di luar UK. Ia boleh berfungsi secara teori, jika mereka mahu, tetapi kerana pembayar lesen TV mereka kebanyakannya di UK, mereka tidak kerana ia memerlukan wang. Bermaksud bahawa seluruh penduduk tidak dapat menonton BBC. Termasuk anda yang mengapa anda mencari cara untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019.

Nasib baik ada cara untuk memintas masalah ini sehingga anda bisa mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Serikat pada tahun 2019.

Apa yang Perlu Terjadi sehingga Anda Menonton BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019?

Satu-satunya sebab anda tidak boleh mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019 adalah bahawa BBC tahu bahawa anda berada di AS dan bukan di UK.

Untuk mendapatkan BBC di AS, anda perlu membuat BBC berfikir bahawa anda berada di UK.

Kita tahu bagaimana untuk melakukannya.

Ia cukup mudah apabila anda tahu apa yang perlu dilakukan.

Jika anda ingin mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019, anda perlu menukar lokasi anda secara hampir. Dan anda melakukannya dengan VPN.

VPN adalah rangkaian peribadi maya yang membolehkan anda menukar lokasi anda ke tempat lain. Orang ramai di UK sering menggunakan VPN seperti PrivateVPN untuk mengakses American Netflix, Hulu, dan Amazon Prime.

Masalahnya ialah seperti BBC dan Netflix sentiasa menangani perkhidmatan VPN untuk mengelakkan orang daripada mengakses kandungan yang tidak tersedia di lokasi mereka. Ini bermakna bahawa banyak perkhidmatan VPN tidak berfungsi dengan BBC.

Perkhidmatan yang akan membolehkan anda mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019? PrivateVPN. PrivateVPN mempunyai lokasi UK yang terdiri daripada pelayan yang bekerja dengan BBC iPlayer yang bermaksud bahawa jika anda tersambung, anda akan dapat menggunakan BBC iPlayer, dengan syarat anda masuk ke tapak BBC.

Adakah itu? Mungkin bukan kerana anda mungkin ingin mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019 di telefon anda, dan di situlah anda memerlukan aplikasi BBC iPlayer yang tidak semudah memuat turun kerana mungkin kelihatan.

Bagaimana untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019 pada Peranti Apple

Pada peranti Apple, anda perlu melog keluar dari akaun iCloud anda diikuti dengan membuat yang baru dengan lokasi anda di UK.

Semudah itu.

Selepas anda memuat turun BBC iPlayer, anda boleh melog masuk semula ke lama anda.

Jika anda memutuskan untuk menukar lokasi anda pada akaun semasa anda, anda akan kehilangan semuanya.

Bagaimana untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019 pada Peranti Android

 • Pergi ke payments.google.com pada penyemak imbas web anda.
 • Klik pada Tetapan diikuti dengan Negara tab.
 • Pilih UK sebagai lokasi anda.
 • Pada peranti Android anda, masuk ke dalam Tetapan diikuti oleh Apps.
 • Klik pada Gedung Google Play.
 • Tekan Berhenti secara terpaksa.
 • Pergi ke Penyimpanan diikuti oleh Gedung Google Play dan tekan terus DATA CLEAR.

Ini sepatutnya membolehkan anda memuat turun BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019. Ulangi kekuatan menghentikan dan membersihkan data jika anda masih tidak dapat.

Bagaimana untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada 2019 pada Peranti Amazon

 • Untuk mendapatkan BBC iPlayer di Amazon Fire TV Stick pertama pergi ke amazon.com dan klik pada Akaun & Senarai.
 • Tekan Kandungan dan Peranti.
 • Tukar rantau anda ke UK.
 • Pergi ke peranti Amazon anda di mana anda perlu pergi Tetapan diikuti oleh Akaun saya dan akhirnya, deregister akaun anda dan log masuk lagi.

Ini akan membolehkan anda memuat turun BBC iPlayer. Dalam keadaan yang jarang berlaku, kaedah pembayaran anda mungkin bertentangan dengan akaun anda, dan anda mungkin perlu menyediakan kad atau bank UK. Hanya anda yang maya untuk itu.

Itulah Cara Dapatkan BBC iPlayer di Amerika Syarikat pada tahun 2019

Anda perlu menipu BBC memikirkan bahawa anda berada di UK, dan anda memerlukan aplikasinya jika merancang menonton di peranti mudah alih.

Ia tidak sukar. Ia hanya memerlukan mengetahui langkah-langkah yang betul dan alat yang betul yang PrivateVPN adalah.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me