Bagaimana untuk Membuka kunci DAZN Itali (Bekerja Di Mana-mana)

Bagaimana untuk Membuka kunci DAZN Itali (Bekerja Di Mana-mana)

Oleh Michael Smolski, 2019-05-02 11:32:49 dalam Hiburan


Adakah anda mahu menyahsekat Itali DAZN supaya anda dapat menonton serie A dalam bahasa Itali? Di blog kami, kami berkongsi bagaimana anda boleh menyahsekat Kanada DAZN berkali-kali sebelum ini, tetapi hari ini kami akan membantu anda membuka kunci DAZN Itali dengan kaedah yang berfungsi di mana-mana kerana sementara DAZN Kanada mempunyai banyak kandungan, setiap wilayah mempunyai sesuatu yang eksklusif.

Terdapat 3 langkah yang perlu anda ambil jika anda ingin menyahsekat DAZN Itali.

 1. Sebelum anda boleh membuka kunci DAZN Itali, anda perlu menipu DAZN memikirkan bahawa anda berada di Itali.
 2. Anda perlu membuat akaun DAZN Itali yang memerlukan kad Itali (ada alternatif).
 3. Sekiranya anda ingin menonton di Bar / Cube Amazon Fire TV atau telefon anda, anda perlu memuat turun aplikasinya yang tidak semudah memasuki kedai aplikasi anda.

Ini adalah 3 langkah yang perlu anda ambil. Langkah-langkah itu mungkin kelihatan sukar berbanding dengan menggodam kandungan Netflix untuk melihat kandungan Netflix misalnya, tetapi kami akan memecahkan langkah-langkah dalam perkara yang paling mudah supaya anda dapat mengetahui proses pembongkaran Itali DAZN cukup lurus ke hadapan.

Membuat DAZN Pikirkan Bahawa Anda berada di Itali untuk membuka blok DAZN Itali

Langkah ini bukan yang paling sukar, tetapi ia pasti yang paling penting. Tanpa menipu DAZN, anda tidak akan dapat mencuba membuat akaun DAZN.

Apa yang anda perlukan adalah VPN.

Anda membaca ini di tapak VPN supaya anda mungkin tahu kami tidak akan membuat catatan blog ini jika perkhidmatan kami tidak dapat menyahsekat DAZN Itali.

Jika anda ingin memberi kami satu tembakan, kami menawarkan jaminan 30 hari wang balik, dan terus terang, salah satu sebab utama mengapa pelanggan kami menyayangi kami adalah daripada memberi tumpuan kepada menyediakan sebanyak mungkin pelayan, kami memberi tumpuan kepada menyediakan pelayan berkualiti. Pelayan yang bekerjasama dengan perkhidmatan yang ingin anda hapuskan, seperti DAZN Itali jadi sementara kami mungkin tidak mempunyai 3,000 pelayan, kami akan mempunyai pelayan yang bekerja dengan apa yang anda ingin akses seperti HBO SEKARANG untuk Game of Thrones atau yang paling Netflix kawasan yang mungkin di pasaran.

Alasan di sebalik mengapa tidak banyak panduan di sekitar untuk membuka kunci DAZN Itali adalah bahawa kebanyakan perkhidmatan hanya tidak menyokongnya. PrivateVPN? Ia menyokong DAZN Itali, Kanada, dan Amerika. Dan ya, anda boleh mengakses semua itu dengan hanya satu akaun.

Sama ada cara, kunci adalah untuk mempunyai VPN yang berfungsi dengan DAZN Itali. Jika anda tidak mahu membuka kunci DAZN Itali tetapi DAZN Kanada, dalam contoh itu, maka anda memerlukan VPN yang berfungsi dengan DAZN Kanada dan sebagainya.

Membuat Akaun DAZN untuk Membuka kunci DAZN Itali

Dalam panduan masa lalu, kami akan mengatakan bahawa anda memerlukan kad dari rantau yang anda mendaftar untuk membuat akaun. Dan itu berlaku, tetapi kad Kanada dan Amerika juga berfungsi.

Di internet, ada salah tanggapan besar bahawa akaun DAZN anda hanya akan berfungsi dengan rantau yang anda buat dalam akaun anda. Sebelum kami menyokong DAZN Itali dan Amerika, kami tidak dapat menguji teori yang masuk akal itu. Walau bagaimanapun, sekarang bahawa kami menyokong lebih daripada satu lokasi DAZN, kami meletakkan teori itu untuk ujian, dan ternyata bahawa orang yang menulis panduan itu sebenarnya tidak mencuba apa yang mereka tulis tentang. Anda boleh menukar antara kawasan tanpa sebarang masalah yang membolehkan anda menukar lokasi VPN anda.

Dan itu menjadikannya lebih mudah untuk mencipta akaun DAZN untuk membuka kunci DAZN Itali seperti yang anda boleh, contohnya, buat akaun DAZN Kanada atau Amerika jika ia akan menjadi lebih mudah bagi anda untuk mendapatkan salah satu daripada kad tersebut, dan kemudian anda hanya boleh sambungkan ke DAZN Itali.

Bagaimana Anda Dapatkan Kad Kanan sehingga Anda Boleh Mendaftar dan Membuka kunci DAZN Itali?

 1. Tanya seseorang dengan sama ada orang Itali, Amerika, atau Kanada jika anda boleh menggunakan kad mereka untuk membuat akaun DAZN. Jika tidak, jika mereka mempunyai akaun DAZN, tanyakan jika anda boleh menggunakannya dan mungkin menawarkan beberapa perkhidmatan lain sebagai pertukaran.
 2. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Itali, AS, atau Kanada. Pastikan anda mempunyai wang di atasnya. Kad kosong tidak diterima.
 3. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Itali, AS, atau Kanada. Ini lebih cepat daripada mendapatkan kad prabayar tetapi tidak semestinya berjaya. Sekali lagi, pastikan anda mempunyai wang pada kad anda.

Selain itu, mendaftar untuk membuka kunci DAZN Itali adalah seperti mendaftar di mana-mana laman web lain.

Sebaik sahaja anda mempunyai akaun dan menggunakan PrivateVPN untuk menyambung ke DAZN sama ada melalui salah satu pelayan Kanada kami, pelayan Amerika, atau pelayan Itali, anda akan dapat menyahsekat DAZN, dan itu adalah satu kaedah yang berfungsi di mana-mana.

Sehingga anda mahu menyahsekat DAZN Itali pada telefon anda untuk itu, anda perlu menipu kedai aplikasi anda.

Bagaimana untuk Nyahsekat DAZN Itali di Bar / Cube Amazon Fire TV

Sekiranya anda ingin menonton DAZN pada Stick TV Kebakaran supaya anda boleh menikmati sukan di skrin besar, maka ia bermula dengan masuk ke akaun Amazon anda pada pelayar web anda.

Apa yang perlu anda lakukan akan berbeza-beza bergantung kepada di mana anda berada, bagaimanapun, ini adalah panduan yang berfungsi di mana-mana, dan oleh kerana itu, ungkapan di Amazon mungkin berbeza, walaupun secara keseluruhannya hampir sama.

 1. Pergi ke atas Akaun atau Akaun anda & Senarai dengan tetikus anda atau sebaliknya klik.
 2. Tekan Mengurus Kandungan dan Peranti Anda.
 3. Ubah rantau anda menjadi tempat anda mendaftarkan akaun anda.
 4. Pergi ke Stick Fire TV Amazon anda. Tekan Tetapan diikuti oleh Akaun saya.
 5. Deregister. Anda perlu melog masuk ke akaun anda.

Anda mungkin perlu memberikan butiran kad dari lokasi yang anda ubah kedai anda, bergantung pada butiran pembayaran semasa anda untuk dapat memuat turun DAZN.

Bagaimana untuk Membuka kunci DAZN Itali pada Peranti Apple

Untuk membuka kunci DAZN Itali pada peranti Apple, anda perlu membuat akaun baru iCloud.

Pertama, log keluar dari akaun semasa anda diikuti dengan membuat akaun berdasarkan sama ada di Itali, Amerika Syarikat, atau Kanada. Tidak kira yang seperti yang telah kami sebutkan, anda akan dapat menukar DAZN yang anda gunakan dengan hanya menukar pelayan PrivateVPN anda.

JANGAN PERUBAHAN WILAYAH ANDA DENGAN AKAUN SEMASA ANDA! Jika anda berbuat demikian, anda akan kehilangan segala-galanya!

Bagaimana untuk Membuka kunci DAZN Itali pada Peranti Android

Pada peranti Android, tidak seperti pada peranti Apple, anda semestinya perlu menukar lokasi anda dengan akaun semasa anda.

Berikut ialah pautan ke panduan Google tentang cara melakukannya. Pastikan untuk menukar lokasi anda berada di rantau DAZN yang disokong. Jika tidak, DAZN tidak akan muncul.

Itulah Cara Membuka kunci DAZN Itali Dengan Kaedah Yang Bekerja Di Mana-mana

Found this helpful and got PrivateVPN? Terdapat banyak perkhidmatan lain yang mungkin anda gunakan yang anda akan dapat memanfaatkan sepenuhnya dengan menggunakan VPN. Lihat blog kami untuk itu atau hubungi perkhidmatan pelanggan kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me