Bagaimana untuk Membuka Facebook Apabila Ia Dihalang

Bagaimana untuk Membuka Facebook Apabila Ia Dihalang

Oleh Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 dalam Hiburan


Saya keluar Facebook lebih dari dua tahun lalu. Terdapat orang seperti saya, dan kemudian ada juga orang yang ingin tahu bagaimana untuk menyahsekat Facebook apabila ia disekat. Sama ada Facebook mereka disekat kerana penapis web di sekolah atau apabila disambungkan ke pengendali mudah alih atau sama ada disebabkan oleh Facebook yang disekat oleh kerajaan sebuah negara.

Sebabnya? Tidak mengapa. Apa yang penting ialah anda ingin menyahsekat Facebook apabila ia disekat dan tanpa mengira sama ada ia disekat oleh sekolah atau kerajaan, ia mungkin sepenuhnya.

Apa Yang Harus Anda Ketahui Mengenai Facebook Sebelum Anda Buka Kunci Ia

Anda mungkin mahu menggunakan Facebook kerana anda menganggapnya sebagai alat yang hebat untuk komunikasi. Dan ia adalah. Tetapi sedarlah. Facebook mempunyai kekurangan privasi utama yang kita bincangkan sebelum ini. Beberapa minggu kemudian Facebook sekurang-kurangnya menjelaskan semuanya lebih baik.

Tetapi sebab sebenar mengapa anda harus memikirkan sama ada Facebook adalah tepat untuk anda Facebook adalah seperti sumber berita besar ini. Dan berita suka menjadi negatif kerana mereka mendapat lebih banyak daya tarikan. Kecuali, apabila anda menonton dan membaca berita, anda memilih untuk, di Facebook, anda tidak mempunyai pilihan, dan kerana itu, ia cukup banyak 24/7. Kejadian pesawat. Penembakan. Melihat semua itu sepanjang masa, ia mempunyai kesan besar terhadap kehidupan anda.

Sekiranya anda menghadapi masalah, fikirkan sama ada Facebook sesuai untuk anda. Blog kami mempunyai kandungan mengenai kandungan mengenai mengakses laman lain yang mungkin disekat di negara anda. Mungkin mereka akan lebih baik untuk anda. Contohnya Telegram.

Dan jika itu, hebat, ia adalah alat yang hebat untuk komunikasi tanpa keraguan. Kecuali anda tinggal di negara-negara seperti China dan seluruh keluarga anda tinggal di Amerika Syarikat, seperti Facebook disekat di China membuat teknologi yang dimaksudkan untuk membantu komunikasi dengan tidak berguna.

Buka Facebook Apabila Ia Dihalang Tidak oleh Kerajaan

Kerja, sekolah, perpustakaan, pembekal internet anda dan sebagainya. Jika anda mahu menyahsekat Facebook apabila ia tidak disekat oleh kerajaan, proses ini jauh lebih baik.

Mari kita jelaskan.

Untuk memadam Facebook apabila ia disekat bukan oleh kerajaan, anda perlu membuat sekolah atau penyedia internet atau apa sahaja atau sesiapa yang menghalang Facebook atau mana-mana laman web dalam perkara itu berfikir bahawa anda tidak mengaksesnya.

Bagaimana anda melakukannya??

Nah, anda tidak boleh memberitahu penyedia internet anda bahawa anda tidak mengakses Facebook tetapi sebaliknya, tetapi anda boleh membuat apa yang anda akses kelihatan seperti tidak masuk akal untuk mana-mana alat penyekat.

Jika sesuatu kelihatan seperti "karut," maka ia bukan Facebook.

Dan itulah yang anda perlukan.

Facebook tidak boleh disekat jika tiada siapa tahu anda mengaksesnya.

Dan itulah yang VPN juga dikenali sebagai rangkaian peribadi maya membantu dengan.

Anda memuat turun klien PrivateVPN kami diikuti dengan menyambung ke salah satu pelayan kami, dan semua yang anda lakukan di internet disulitkan dengan penyulitan 256-bit.

Tetapi sebabnya mengapa lebih mudah untuk menyahpasang Facebook apabila ia disekat bukan oleh kerajaan adalah bahawa anda boleh menyambung ke pelayan di negara anda dengan perkhidmatan kami. Kami menawarkan pelayan di 56 lokasi tetapi pastikan untuk menyemak senarai untuk memastikan negara anda berada di dalamnya.

Apabila anda menyambung ke pelayan di negara anda, anda akan dapat mengakses semua yang tersedia di negara anda.

Jika anda tidak menyambung ke pelayan di negara anda, maka anda mungkin mempunyai akses ke lebih banyak kandungan, atau kurang, bergantung kepada server yang anda sambungkan ke.

Buka Facebook Apabila Ia Dihalang oleh Kerajaan

Ini adalah isu di China. Ini adalah isu di Iran. Dan bukan hanya mereka.

Jika anda mahu menyahsekat Facebook apabila ia disekat oleh kerajaan, anda perlu menyambung ke pelayan VPN di negara yang tidak menyekat Facebook. Dan itulah senarai besar negara supaya anda tidak mempunyai masalah dengan itu.

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, menyambung ke pelayan di negara lain mungkin membuat kurang kandungan yang tersedia untuk anda. Tetapi ketika datang ke negara-negara di mana Facebook disekat, hampir pasti akan membuat lebih banyak konten yang tersedia untuk anda.

Bagaimana Anda Memasang PrivateVPN?

Anda klik pada butang Beli di bahagian atas kanan skrin diikuti dengan melalui proses pendaftaran 30-saat kami yang datang dengan dasar bayaran balik 30 hari. Jika Facebook tidak berfungsi untuk anda, anda akan mendapat bayaran balik jika anda meminta dalam tempoh 30 hari.

Setelah anda mempunyai akaun, muat turun klien kami dan sambungkan dengan butiran anda diikuti dengan menyambung ke pelayan di negara anda atau di luar negara anda bergantung pada tempat anda dan apa atau siapa yang menyekat akses Facebook anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me