Bagaimana untuk Akses Google di China pada tahun 2019

Bagaimana untuk Akses Google di China pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-01-16 16:00:26 dalam Perjalanan


Anda Googled untuk mengakses Google di China pada tahun 2019. Ini bermakna bahawa melainkan anda tidak berada di Hong Kong, anda tidak dapat mengakses Google dan mencari ini. Jika anda orang itu, kami minta maaf kerana anda tidak dapat mengakses Google di China pada tahun 2019, sehingga anda meninggalkan China terlebih dahulu.

Sekiranya anda tidak pergi ke China walaupun di Hong Kong, kami akan membantu anda supaya apabila anda pergi ke China, anda boleh mengakses Google seperti yang kita hadapi, kehidupan kita tanpa Google hanya tidak berfungsi. Google adalah kunci untuk menyelesaikan masalah. Malah, Google membawa anda ke sini!

Kisah di Sebalik Kenapa Anda Tidak Boleh Akses Google di China pada tahun 2019

Google adalah platform yang paling banyak digunakan di planet ini, dan masuk akal untuk Google berada di China juga mengingati berapa banyak orang yang hidup di China, tetapi tidak demikian. Kenapa tidak?

Penapisan. Kecuali, ia tidak kelihatan seperti itu. Bukannya China memutuskan untuk mengharamkan Google seperti yang dilakukannya dengan perkhidmatan lain. Google merancang untuk pergi.

China meminta Google untuk menyembunyikannya Sesetengah carian walaupun, dan mereka melakukannya buat seketika. Tetapi kemudian China menggodam Google pada tahun 2009 yang mengakibatkan Google bertindak balas pada tahun 2010 bahawa ia tidak akan bersedia untuk menapis kandungan di China lagi dan ia akan menarik jika perlu. Pada tahun 2014, perkhidmatan Google berhenti berfungsi.

Google sedang menjalankan projek yang akan membawa Carian Google yang ditapis tetapi jika anda membaca ini, ini bermakna anda ingin mengakses semua di Google, dan walaupun anda baik-baik saja dengan Google yang ditapis, itu belum selesai. Ini bermakna bahawa anda tidak akan dapat mengakses Google di China jika anda pergi sekarang.

Kecuali anda tahu kaedah ini.

Bagaimana untuk Akses Google di China pada tahun 2019

Untuk mengakses Google di China pada tahun 2019, anda tidak boleh berada di China.

Itulah satu-satunya cara.

Tetapi ada cara untuk meninggalkan China secara hampir.

Dengan menggunakan VPN yang merupakan rangkaian peribadi maya yang boleh melindungi anda di internet dari orang-orang seperti kerajaan China dan juga membolehkan anda mengubah lokasi anda untuk berada di negara yang berbeza. Tepat apa yang anda perlukan.

Masalahnya adalah bahawa perkhidmatan VPN diharamkan di China.

Satu-satunya perkhidmatan VPN yang akan membantu anda mengakses Google di China pada tahun 2019 adalah dengan Stealth VPN.

PrivateVPN menyokong Stealth pada Android, Apple, dan peranti Desktop sebagai salah satu daripada beberapa platform yang dilakukan. VPN Stealth pada PrivateVPN kini juga menyokong OpenVPN pada iOS.

Sebab Stealth VPN berfungsi adalah bahawa ia tidak dapat dikesan sebagai VPN manakala VPN standard adalah kerana ia bertindak berbeza daripada sambungan biasa.

Jika anda ingin mengakses Google di China pada tahun 2019, Stealth VPN adalah apa yang anda perlukan, tetapi anda juga perlu selamat. China bukan negara untuk bermain-main dengannya.

Bagaimana untuk Akses Google di China pada tahun 2019 Walaupun Tetap Selamat

Ia semua turun ke klien VPN anda dan ciri-cirinya.

Kebocoran apa-apa jenis yang anda perlukan untuk mengelakkan.

Perkhidmatan VPN bertujuan untuk menyulitkan semua data anda, seperti PrivateVPN dengan penyulitan 2048-bit dengan AES-256, yang merupakan tahap penyulitan tertinggi di pasaran, tetapi penyulitan hanya penting sehinggalah kebocoran terjadi, dan walaupun kemungkinan besar tidak akan, pesawat tidak dimaksudkan untuk crash, tetapi kadangkala mereka lakukan. Dan adakah anda akan mengambil risiko di China?

Itulah sebabnya klien VPN anda perlu mempunyai perlindungan yang betul.

PrivateVPN datang dengan Perlindungan Leak IPv6 bersama-sama dengan mod Perlindungan Leak DNS yang akan menghalang sebarang kebocoran IP yang boleh berlaku dan akan mendedahkan anda. Adakah pelanggan VPN anda mempunyai ciri Kill Kill supaya jika VPN berhenti berfungsi, maka akan internet anda? Ia tidak sepatutnya jika anda menggunakan perkhidmatan yang betul, tetapi sekali lagi, anda akan berada di China. Dan bagaimana dengan Pengawal Aplikasi yang akan menamatkan aplikasi tertentu dalam hal VPN anda berhenti daripada bekerja?

Kesemuanya ini adalah ciri-ciri perlindungan tambahan sekiranya sesuatu yang tidak sepatutnya berlaku berlaku, seperti apabila anda ingin mengakses Google di China pada 2019, atau apa-apa lagi semasa menggunakan VPN, anda harus dilindungi, terutamanya jika anda Warganegara China.

Bagaimana Jika Anda Mahu Akses Lebih Daripada Google di China pada tahun 2019?

PrivateVPN adalah perkhidmatan VPN terbaik untuk Netflix yang menyokong kawasan Netflix yang paling di luar sana. Jika anda ingin menonton Netflix di China, dan bukan hanya American Netflix, PrivateVPN akan menjadi pilihan terbaik.

Jika anda ingin menggunakan DAZN, Hulu, atau Amazon Prime, itu juga disokong dengan PrivateVPN yang merupakan satu-satunya perkhidmatan yang menyokong DAZN.

Di China, anda memerlukan keselamatan penuh, Stealth VPN, dan jika anda mahu mengakses lebih daripada Google, pelayan yang betul, dan sementara PrivateVPN tidak menyediakan pelayan yang paling di planet ini, ia menyediakan pelayan yang bekerja dengan perkhidmatan yang anda ingin tonton. Hanya menyambung ke pelayan Amerika tidak cukup untuk menonton Netflix.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me