Bagaimana Unblock Hulu di Kanada pada iPhone

Bagaimana Unblock Hulu di Kanada pada iPhone

Oleh Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 dalam Hiburan


Adakah anda mahu menyekat Hulu di Kanada pada iPhone anda? Hulu adalah salah satu perkhidmatan yang paling geo-terhad di pasaran, yang bermaksud bahawa walaupun anda berada di sebelah AS, anda tidak akan dapat menontonnya tanpa beberapa helah, walaupun beberapa laman klik boleh menyarankan bahawa ini sedang berubah.

Dalam panduan ini, kami menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyahsekat Hulu di Kanada pada iPhone anda dari awal. Kebanyakan panduan tidak akan memberitahu anda bahawa anda juga perlu membuat akaun Hulu, yang tidak semudah mencipta akaun lain. Kami pergi melalui semua itu.

Langkah-langkah untuk Unblock Hulu pada iPhone

Anda perlu menipu pemikiran Hulu bahawa anda berada di Amerika Syarikat, anda perlu membuat akaun yang memerlukan kad Amerika, yang mana terdapat jalan sekitar, dan anda perlu memuat turun aplikasi Hulu yang bukannya ' tidak terdapat di Apple App Store Kanada.

Unblocking Hulu in Canada on iPhone by Fooling Hulu

Di Kanada, anda perlu membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di AS.

Untuk itu, anda memerlukan VPN, yang membolehkan anda menukar lokasi anda secara hampir.

Dalam hal ini, anda akan berada di Amerika Syarikat semasa berada di Kanada. Kecuali itu tidak cukup dengan sendirinya. Jika anda ingin menonton Hulu di Kanada, anda juga perlu menyambung ke pelayan yang betul.

Lihat, Hulu hanya terdapat di AS kerana ia mempunyai hak untuk beberapa kandungan yang ditunjukkan untuk dipaparkan di AS sahaja. Sementara itu, beberapa kandungannya sendiri, sebahagiannya dilesenkan di negara lain.

Hulu tidak dapat menunjukkan banyak kandungannya di luar Amerika Syarikat melainkan jika ia membatalkan perjanjian atau dibayar untuk hak penstriman tambahan, yang sering tidak mungkin kerana syarikat lain di negara lain sudah memilikinya.

Jika Hulu membenarkan orang ramai mengakses kandungannya di Kanada dengan mudah, semua orang akan menggunakannya, dan mereka akan melanggar kontrak secara tidak langsung, yang membawa kepada tuntutan undang-undang. Lagipun, siapa yang tidak keberatan membayar $ 6.99 untuk kandungan yang ditawarkan oleh Hulu?

Akibatnya, Hulu, seperti platform lain, mempunyai langkah yang dapat menghalang Hulu di Kanada, dalam kebanyakan kes, walaupun anda menggunakan VPN.

PrivateVPN? Ia tidak mempunyai kebanyakan pelayan di planet ini, tetapi ia memberi tumpuan kepada kualiti, yang penting untuk perkhidmatan unblocking.

Malah, PrivateVPN datang dengan percubaan percuma 7 hari yang tidak meminta kad supaya anda boleh mencuba sendiri.

Hanya cari PrivateVPN di Apple App Store anda, muat turun, dan sambungkan ke salah satu pelayan Hulu, dan anda baik untuk pergi.

Walau bagaimanapun, Hulu juga mempunyai perlindungan tambahan, yang mana kebanyakan panduan tidak menyebut.

...Keperluan untuk kad Amerika.

Mewujudkan Akaun Hulu pada iPhone

Sekarang, terdapat beberapa cara di sekelilingnya, tetapi akhirnya, untuk membuat akaun Hulu di laman web Hulu, anda memerlukan kad Amerika.

Sekiranya anda tinggal di Kanada, kemungkinan besar anda mempunyai seorang kawan di AS, tanya mereka, mungkin tawaran untuk membayar langganan, dan biarkan mereka membuat satu untuk anda.

Terdapat banyak cara untuk melakukannya.

Jika tidak, anda boleh pergi mencari internet untuk kad Amerika. Sesetengah laman web kurang selamat, tetapi dengan penyelidikan yang tepat, anda akan mendapat perkhidmatan yang tepat,

Kami ingin menggunakan Revolut, bank dalam talian, yang kini boleh didapati di Kanada. Revolut, atas sebab tertentu, bekerja dengan Hulu dan ESPN+.

Kami tidak tahu sama ada perkara itu berlaku selama-lamanya kerana anda tahu jika orang membaca kiriman ini, seseorang mungkin mengenali seseorang yang bekerja di salah satu syarikat ini, tetapi Revolut mungkin adalah yang paling cepat dan paling boleh dipercayai untuk mencuba kerana ia menawarkan kad maya dan kerana anda hampir boleh mengakses kad anda sebelum ia dihantar kepada anda.

Ini cara yang sangat baik untuk mendapatkan akses kepada Hulu dan ESPN + dengan cepat dan mudah.

Apabila mendaftar untuk percubaan Hulu, apa sahaja kad yang anda gunakan, pastikan terdapat beberapa dana di atasnya. Hulu mengambil sejumlah kecil untuk mengesahkan bahawa kad itu apabila anda mendaftar. Ia kemudian meletakkannya kembali.

Selepas itu, mendaftar untuk Hulu di Kanada agak mudah. Ia seperti mendaftar di mana-mana laman web lain. Hanya pastikan untuk menyediakan kod zip Amerika. Anda boleh mencari kod zip Amerika untuk ini.

Dua langkah ini akan membolehkan anda menonton Hulu di Kanada dan di luar Kanada di iPhone anda, tetapi anda juga memerlukan aplikasi Hulu jika anda ingin menonton Hulu.

Cara Dapatkan App Hulu pada iPhone anda

Untuk memuat turun Hulu pada iPhone anda di Kanada, anda perlu menukar lokasi Apple App Store anda untuk berada di Kanada.

  • Pergi ke awak Tetapan.
  • Keluar dari akaun iCloud anda.
  • Buat akaun baru dengan lokasi anda ditetapkan ke AS.

Itu akan membolehkan anda memuat turun Hulu pada iPhone anda.

Hanya pastikan untuk membuat akaun baru dan bukan menukar lokasi anda dengan semasa anda, seolah-olah anda berbuat demikian, anda akan kehilangan segala-galanya. Sementara itu, jika anda mempunyai dua akaun, anda boleh bertukar di antara mereka pada bila-bila masa, dan segala-galanya masih akan berada di telefon anda.

Sebagai alternatif, muat turun Google Chrome sebaliknya. Itu akan membolehkan anda menghidupkan Tapak Desktop, yang akan membolehkan anda menggunakan Hulu pada iPhone anda terus dari pelayar web anda.

Itulah Cara Watch Hulu di Kanada pada iPhone anda

Menemukan ini berguna? Kami mempunyai banyak panduan lain mengenai perkhidmatan unblocking dengan PrivateVPN di blog kami.

Cuba percubaan 7 hari kami dan lihat sendiri berapa banyak perkhidmatan yang anda boleh menyahsekat.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Penafian:

Walaupun PrivateVPN bekerja dengan Hulu, ia tidak menjamin bahawa semua pelayan Hulu akan bekerjasama dengan Hulu setiap masa. Seperti yang dinyatakan dalam panduan ini, Hulu berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada berfungsi.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me