Bagaimana Menyediakan Hulu pada iPhone Di Luar Amerika Syarikat

Bagaimana Menyediakan Hulu pada iPhone Di Luar Amerika Syarikat

Oleh Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menonton Hulu di iPhone tetapi berada di luar AS? Sudah tentu, awak buat. Hulu adalah platform yang sangat baik untuk menonton rancangan TV sebaik sahaja mereka terbang jika anda boleh membuatnya berfungsi di luar AS. Siaran ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menubuhkan Hulu di iPhone di luar AS supaya anda dapat menikmati hiburan yang hebat tanpa mengira di mana anda sama ada di dalam bas di Kanada atau di Korea Selatan.

Jika anda juga ingin tahu cara membuat kerja Hulu di UK, Afrika Selatan, atau di mana-mana sahaja untuk perkara itu, tetapi bukan hanya pada iPhone, pastikan untuk menyemak panduan kami yang lain untuk itu.

Tetapi jika anda hanya mahu menubuhkan Hulu di iPhone di luar AS, 3 langkah penting perlu diambil.

  1. Mewujudkan akaun Hulu dengan kad Amerika.
  2. Menipu Hulu dengan berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat.
  3. Memuat turun aplikasi Hulu pada iPhone anda.


Fakta yang anda lihat bahawa anda memerlukan kad Amerika untuk menubuhkan Hulu pada iPhone di luar AS mungkin membuat anda berfikir bahawa menubuhkan Hulu pada iPhone akan sangat sukar. Sebelum anda mengklik, ya, ia memerlukan sedikit usaha, tetapi kami mematahkan panduan ini untuk menjadikannya semudah mungkin untuk anda.

Mewujudkan Akaun Hulu untuk Menubuhkan Hulu di iPhone Di Luar Amerika Syarikat

Mewujudkan akaun Hulu di luar Amerika Syarikat sendiri tidak begitu sukar. Proses itu sendiri agak mudah. Sebaik sahaja mendaftar di laman web lain.

Mendapatkan kad Amerika di luar AS adalah satu-satunya masalah ketika datang ke langkah ini.

Jika anda pernah membaca mana-mana panduan di internet, mereka menyebut bahawa anda boleh menggunakan kad hadiah Hulu, dan itu benar, tetapi anda masih memerlukan kad Amerika pada mulanya ketika mendaftar.

Cadangan kami untuk mendapatkan kad Amerika untuk menubuhkan Hulu pada iPhone di luar AS?

  1. Tanya warga Amerika atau penduduk Amerika jika anda boleh menggunakan kad mereka atau jika mereka boleh membuat akaun untuk anda.
  2. Tanya seseorang yang mempunyai akaun Hulu jika anda boleh berkongsi. Menawarkan beberapa faedah kepadanya. Sekiranya anda tinggal di Kanada, anda boleh menawarkannya sebagai DAZN anda.
  3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat. Sama ada menghantarnya kepada anda atau meminta seseorang di AS jika anda boleh menghantarnya kepada mereka atau jika mereka boleh membeli satu di kedai. Kunci kejayaan dengan ini adalah untuk memiliki kad yang mempunyai dana di atasnya. Kebanyakan gagal, dan kerana itu, mereka tidak boleh mendaftar.
  4. Dapatkan kad maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat. Ini adalah kaedah yang agak cepat dengan kadar kejayaan yang lebih rendah. Walau bagaimanapun, kebanyakannya adalah kerana kekurangan dana pada kad tersebut. Pastikan anda mempunyai sekurang-kurangnya satu dolar pada kad anda.

Jika anda mengetahui masalah kad Amerika, anda akan dapat menubuhkan Hulu di iPhone di luar AS.

Walau bagaimanapun, akaun Hulu tidak bernilai kepada anda sekiranya anda tidak dapat menipu Hulu memikirkan bahawa iPhone anda berada di AS.

Fooling Hulu ke Pemikiran Bahawa Anda berada di Amerika Syarikat

Hulu hanya akan bekerja di AS. Tanpa pengecualian. Dan kerana itu, anda hanya perlu menipu dengan berfikir anda berada di sana jika anda mahu menubuhkan Hulu pada iPhone di luar Amerika Syarikat.

Dan untuk itu, anda memerlukan VPN.

Perkhidmatan VPN membenarkan anda menukar lokasi anda di tempat lain.

Dalam kes Hulu, ia tidak semudah mengubah lokasi anda di Amerika Syarikat sekalipun. Hulu dapat mengesan penggunaan perkhidmatan VPN dan menghalang anda daripada menonton. Dan untuk itu, anda memerlukan perkhidmatan yang mempunyai pelayan yang direka khas untuk Hulu.

Dan itu akhirnya masalah dengan perkhidmatan VPN. Mereka mengiklankan beribu-ribu pelayan tetapi tidak memberi tumpuan kepada kualiti, dan oleh itu kebanyakan pelayan tidak berfungsi dengan perkhidmatan yang anda ingin akses.

Anda membaca ini di blog PrivateVPN maka anda mungkin berfikir bahawa kami berat sebelah, tetapi kami bekerja dengan Hulu, dan menyokong kebanyakan wilayah di pasaran untuk Netflix. Berikut adalah apa yang dikatakan Logan tentang kami:

Tetapi semasa mempunyai akaun Hulu dan PrivateVPN hebat, jika anda ingin memasang Hulu pada iPhone di luar Amerika Syarikat atau di mana-mana sahaja untuk perkara itu, anda perlu mempunyai aplikasi Hulu kerana anda tidak dapat menonton Hulu dari pelayar web pada iPhones.

Mendapatkan App Hulu pada iPhone

Untuk menyelesaikan proses penubuhan Hulu pada iPhone, anda perlu mendapatkan aplikasi Hulu yang tidak terdapat di Apple App Store di luar Amerika Syarikat.

Langkah untuk menukar itu agak mudah walaupun.

Anda perlu mengubah lokasi kedai anda.

Dan anda melakukannya dengan log keluar dari akaun iCloud semasa anda di bahagian tetapan diikuti dengan membuat yang baru dengan lokasi anda ditetapkan di AS.

Sekiranya anda menukar lokasi semasa anda, anda akan kehilangan segala-galanya. Itulah sebabnya penting untuk membuat akaun baru iCloud.

Sekiranya anda perlu memberikan alamat Amerika, anda boleh menggunakan penjana alamat di Google.

Selepas anda mendapatkan akaun baru, muat turun Hulu, dan jika anda mahu, log masuk semula ke akaun lama anda.

Itu Cara Menyediakan Hulu pada iPhone Di Luar Amerika Syarikat

Jika anda ingin menubuhkan Hulu di iPhone di luar Amerika Syarikat, anda memerlukan kad Amerika, anda perlu menyambung ke pelayan PrivateVPN yang disokong Hulu, dan anda perlu memuat turun aplikasi Hulu.

Tidak semudah mengubah rantau Netflix anda, tetapi jika anda benar-benar mahu menubuhkan Hulu pada iPhone, boleh dilakukan.

Menemukan ini berguna? Kami mempunyai banyak panduan lain yang akan digunakan untuk anda di blog kami!

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me