Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2018

Bagaimana Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2018

Oleh Michael Smolski, 2018-04-18 14:01:07 dalam Hiburan


Adakah anda ingin tahu cara menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2018? Sungguh betul. Netflix mungkin menjadi pilihan terbaik untuk hiburan secara keseluruhan kerana ia boleh didapati di lebih banyak negara daripada mana-mana filem lain & Platform streaming rancangan TV tetapi Netflix bukan Hulu. Kecuali anda menonton salah satu rancangan asal Netflix, anda akan lebih mungkin tidak dapat menonton episod baru dalam pertunjukan untuk masa yang lama. Netflix tidak begitu hebat di Hulu apabila ia datang untuk menjadi terkini, tetapi ia jauh lebih besar apabila ia menunjukkan sesuatu di seluruh dunia sebagai Hulu tidak boleh didapati di luar AS sama sekali.

Nah, anda membaca tentang cara menubuhkan Hulu di Kanada pada tahun 2018, jadi Hulu akan tersedia untuk anda juga!

Bahagian Paling Teruk Jika Anda Ingin Menyediakan Hulu di Kanada

Menyediakan orang-orang seperti American Netflix di Kanada agak mudah. Hulu adalah cerita yang sama sekali berbeza. Lihat, jika anda ingin mengakses perkhidmatan streaming, kebanyakan masa, anda hanya perlu menukar lokasi anda. Itu boleh dilakukan tanpa benar-benar pergi ke negara, dan lebih banyak lagi pada masa itu, tetapi apabila ia datang kepada Hulu, itu tidak mencukupi. Dan itulah yang menjadikannya sangat keras.

Untuk menggunakan Hulu, anda memerlukan kad Amerika. Apa-apa lagi yang tidak akan diterima. Dan itu menjadikannya sangat sukar untuk menggunakan Hulu di Kanada atau di mana sahaja.

Ada beberapa cara untuk melakukannya. Kaedah pertama melibatkan rakan-rakan Amerika. Jika anda tahu seseorang yang tinggal di Amerika Syarikat, tanyakan jika anda boleh menggunakan kad mereka. Atau sebaliknya meminta mereka untuk menubuhkan Hulu untuk anda menggunakan kad mereka dan kemudian untuk mengeluarkan kad. Anda hanya memerlukan kad Amerika untuk mendaftar. Anda boleh membayar melalui kad hadiah kemudian.

Pilihan kedua? Untuk mendapatkan kad prabayar dari AS. Sama ada anda pergi ke sana dalam perjalanan atau sama ada anda membeli dalam talian. Penyelidikan disyorkan walaupun Hulu mempunyai kuasa untuk menghalang kad. Hanya sedar tentang fakta bahawa tidak setiap kad prabayar akan berfungsi. Mendapatkan kad fizikal mungkin meningkatkan kemungkinan kad yang bekerja dengan Hulu berbanding dengan kad maya tetapi kad maya mungkin membuat proses lebih cepat kerana anda tidak perlu menunggu lama.

Bahagian Paling Penting Jika Anda Ingin Menyediakan Hulu di Kanada

Mendapatkan kad adalah proses paling sukar ketika menyiapkan Hulu, tetapi itu hanya penting untuk membuat akaun. Akaun anda juga perlu berfungsi sekalipun.

Membuat Hulu berfikir bahawa anda berada di Amerika adalah perkara yang paling penting apabila menggunakan Hulu di Kanada seolah-olah Hulu tidak berfikir bahawa anda berada di Amerika Syarikat, ia tidak akan membiarkan anda masuk. Ini sebabnya perkhidmatan kami sangat penting. Kecuali anda mahu pergi ke Amerika Syarikat setiap kali anda menggunakan Hulu, anda perlu berada di AS hampir. Anda melakukannya dengan menggunakan VPN.

Perkhidmatan kami dipanggil PrivateVPN, dan pelayan Amerika kami akan membolehkan anda menggunakan Hulu tetapi kami juga mempunyai banyak orang lain di seluruh dunia yang akan membolehkan anda menonton seperti BBC, ITV, Piala Dunia yang akan datang, dan banyak lagi.

Tetapi pastikan untuk mendaftar masuk dengan sokongan pelanggan kami untuk mengetahui sama ada apa sahaja yang anda ingin gunakan berfungsi dengan perkhidmatan kami.

 • Untuk mendapatkan PrivateVPN, tekan butang Beli di bahagian atas sebelah kanan skrin dan daftar dengan proses pendaftaran 3-langkah kami. Oh, dan dengan cara ini, jika perkara tidak seperti anda menyukai mereka, anda mempunyai 30 hari untuk mendapatkan bayaran balik penuh.
 • Pergi ke bahagian Muat turun di bahagian bawah halaman kami dan muat turun versi yang betul untuk peranti anda.
 • Terakhir, pasangkan dan buka PrivateVPN dan sambungkan ke salah satu pelayan Hulu yang berfungsi.

Sekarang, pelayan Hulu yang berfungsi dipanggil New York 1 dan Buffalo. Tetapi anda akan melihat perkhidmatan apa yang disokong semasa anda menatal melalui perkhidmatan.

Anda sepatutnya tidak mendaftar di Hulu sehingga anda menyambung ke pelayan VPN sekalipun.

Bahagian Pendaftaran

Pendaftaran adalah agak mudah, tetapi ada satu perkara yang perlu anda ketahui. Anda perlu menyediakan kod zip Amerika yang sah semasa pendaftaran. Untuk itu, cari sejenis penjana kod zip di Google dan gunakan apa yang dihasilkan untuk anda.

Menyediakan Hulu pada Peranti Android

Sekiranya anda ingin menubuhkan Hulu di Kanada untuk menontonnya di telefon pintar anda, anda juga perlu menukar alamat bil Store Play anda.

 • Untuk berbuat demikian, pergi ke payments.google.com dan klik pada Tetapan.
 • Tekan pada simbol yang kelihatan seperti pensil di sebelah Negara semasa anda. Teks yang meminta anda membuat profil baru harus muncul.
 • Tekan Teruskan diikuti dengan memilih AS sebagai negara anda dan mengesahkannya dengan menekan Teruskan sekali lagi.
 • Kemudian anda perlu memberikan alamat AS dengan kod zip. Gunakan kaedah yang sama seperti yang disebut dengan mendaftarkan Hulu dengan mencari penjana di internet. Majoriti penjana ini memberi anda alamat.
 • Akhir sekali, pergi ke Tetapan diikuti oleh Apps. Cari Google Play Store dan tekan Berhenti secara terpaksa diikuti oleh Penyimpanan dan butang dalam topi, DATA CLEAR.

Lakukan semua yang bersambung dengan VPN. Dan jika ini tidak berfungsi. Ulangi data penjelasan dan paksa menghentikan aplikasi lagi, dan tentunya, tunggu beberapa minit.

Menyediakan Hulu pada peranti iOS

Pada peranti Apple, jika anda menukar alamat anda, anda akan kehilangan apl anda. Sebaliknya, anda perlu membuat akaun baru. Sudah tentu, semasa bersambung ke VPN.

 • Untuk membuat akaun baru, log keluar dari akaun iCloud semasa anda dan masuk Tetapan diikuti oleh iCloud di mana anda akan melihat butang yang berkaitan dengan membuat Apple ID baru.
 • Anda perlu mendaftar. Ia tidak semudah mendaftar kami dengan kami, tetapi anda sepatutnya dapat melakukannya tanpa sebarang masalah.
 • Gunakan penjana kod zip apabila diminta memberikan alamat seperti sebutan yang disebutkan dalam cara memasang Hulu di Androids.
 • Untuk pembayaran, pilih Tiada. Anda mungkin perlu juga memberikan nombor Amerika, untuk mencari penjana nombor telefon Amerika Syarikat.
 • Sebaik sahaja anda membuat akaun, anda sepatutnya dapat melihat Hulu di App Store. Sudah tentu, anda boleh menyambung ke akaun lama iCloud anda selepas itu.

Itu Cara Menyediakan Hulu di Kanada pada tahun 2018

Anda ingin tahu bagaimana untuk menubuhkan Hulu di Kanada itu bagaimana anda melakukannya. Ia tidak begitu keras, dengan syarat anda mendapat akses kepada kad Amerika. Sekiranya anda tidak, itu mustahil. Ia digunakan beberapa tahun dahulu. Tetapi dialu-alukan untuk 2018. Sebaik sahaja anda mendapat lulus masalah itu, ia mudah. Apa yang perlu anda sambungkan ialah PrivateVPN, oh dan sudah tentu, anda perlu membayar bil Hulu anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me