Bagaimana Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Bagaimana Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Oleh Michael Smolski, 2019-01-25 15:59:56 dalam Hiburan


Liga Juara-Juara. Liga Perdana. Serie A. The Bundesliga. Ligue 1. Liga Europa. NBA. NHL. NFL. Adakah anda ingin menonton sukan langsung di UK tanpa langganan TV pada tahun 2019? Anda boleh menonton semua ini. Secara sah. Dalam HD. Tanpa perlu bimbang sama ada aliran yang anda akses akan berhenti berfungsi. Terlepas dari mana anda berada di dunia, sama ada di UK, bercuti di Korea Selatan, atau China dengan penapisan berat. Untuk lebih murah daripada langganan TV, apabila diminta, di mana sahaja supaya apa yang anda mahu diakses boleh diakses.

Ia kelihatan seperti mimpi. Betul kan? Apakah jenis penipuan yang kita bicarakan? Baiklah...

Anda Tidak Pernah Mendengar Perkhidmatan Ini Kerana Ia Tidak Tersedia di UK

Anda mungkin bertanya bagaimana anda bermaksud mengakses perkhidmatan yang tidak berfungsi di UK, tetapi itulah yang kami lakukan di blog ini. Kami membantu orang mengakses perkhidmatan di lokasi di mana mereka tidak disokong. Sebagai contoh, kami membantu orang ramai mengakses American Netflix di UK kerana ia mempunyai kandungan yang lebih banyak. Jika anda mendengar mengenai Hulu, kami juga membantu dengannya.

Tetapi jika anda mahu mengakses sukan langsung di UK tanpa langganan pada tahun 2019, perkhidmatan yang anda perlukan dipanggil DAZN. Anda tidak pernah mendengarnya kerana ia tidak terdapat di UK. Walaupun DAZN adalah syarikat yang ditubuhkan di UK.

DAZN adalah seperti Netflix atau Hulu untuk sukan secara langsung. Semua liga yang kami nyatakan pada permulaan, mereka boleh didapati di DAZN. Dan banyak lagi. Untuk lebih kurang daripada langganan TV. Sebenarnya, anda boleh membiayai satu tahun DAZN dan alat yang diperlukan untuk membuatnya berfungsi dalam tempoh 2 bulan selepas membayar langganan TV. Itulah berapa yang anda akan simpan!

Bagaimana Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

  1. Anda perlu membuat DAZN berfikir bahawa anda berada di luar UK dan di rantau yang disokong.
  2. Anda perlu membuat akaun dengan kad yang sah untuk kawasan tersebut.
  3. Anda perlu memuat turun aplikasi pada peranti tertentu.

Itulah yang perlu berlaku.

Bagaimana Membuat DAZN Pikirkan Anda Di Luar UK untuk Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Jika anda cuba mengakses laman web DAZN sekarang, ia akan memberitahu anda bahawa anda berada di negara yang salah. DAZN adalah salah satu perkhidmatan paling sukar untuk menyahpasang, tetapi ada cara. Sudah tentu VPN. Perkhidmatan VPN menyekat pengguna Netflix dengan membenarkan anda menjadi hampir di negara yang berbeza. Masalahnya adalah bahawa perkhidmatan ini menyedari penggunaan VPN dan berusaha untuk menghalang mereka daripada bekerja. Dan DAZN melakukan pekerjaan yang baik pada masa itu.

Itulah sebabnya sukar untuk mendapatkan VPN yang berfungsi dengan DAZN. PrivateVPN? Ia berlaku. Ia juga VPN terbaik untuk Netflix berdasarkan ujian dari Comparitech jika anda ingin menaik taraf Netflix anda di sepanjang jalan.

Sekiranya anda menyambung ke pelayan Kanada yang betul dan bergantung pada ketika anda membacanya, pelayan Itali, DAZN akan membiarkan anda mengakses membiarkan anda masuk.

Membuat Akaun DAZN untuk Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Sebaik sahaja anda mempunyai PrivateVPN, anda boleh mengakses laman DAZN. Tetapi untuk membuat akaun, anda juga memerlukan kad pembayaran yang betul di negara itu yang anda berada di dalamnya.

Inilah yang boleh anda lakukan:

  • Mintalah seseorang untuk berkongsi akaun DAZN sebagai pertukaran untuk akses kepada beberapa perkhidmatan lain.
  • Tanya rakan di rantau yang disokong untuk memberi anda kad mereka atau membuat akaun untuk anda.
  • Dapatkan kad maya.
  • Dapatkan kad prabayar.

Kad maya mungkin cara paling cepat, tetapi mereka tidak selalu berfungsi. Sama ada cara, anda perlu mempunyai wang pada kad yang anda mendaftar dengan. Sebaik sahaja anda mendaftar, pembayaran harus lebih mudah.

Memasang DAZN pada Peranti Anda untuk Menonton Sukan Langsung di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Ini berbeza antara peranti dan hanya perlu pada peranti mudah alih dan Fire TV Stick / Cube untuk menjadikannya lebih sukar bagi pengguna di luar kawasan yang disokong untuk mengakses DAZN. Jika anda menonton dari pelayar web, anda akan baik-baik saja. Sekiranya anda tidak boleh menyemak siaran kami mengenai bagaimana untuk mengakses DAZN di UK dan mengapa anda tidak boleh mula-mula.

Itulah Cara Watch Live Sports di UK Tanpa Langganan TV pada tahun 2019

Ia tidak begitu sukar untuk menonton sukan secara langsung di UK tanpa langganan TV pada 2019. Anda hanya perlu mengetahui alat yang betul. DAZN adalah alat yang betul. Tidak ramai yang bercakap mengenainya. Mereka tidak tahu mengenai DAZN kerana ia tidak terdapat di UK.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me