Bagaimana Menonton Netflix Amerika di UK pada tahun 2019 (Dan Semua Kawasan Netflix Lain-lain)

Bagaimana Menonton Netflix Amerika di UK pada tahun 2019 (Dan Semua Kawasan Netflix Lain-lain)

Oleh Michael Smolski, 2019-05-07 15:17:24 dalam Hiburan


Tawaran di Netflix British tidak begitu buruk jika anda membandingkannya dengan orang-orang seperti Thailand yang hanya mempunyai kurang daripada 10% kandungan Amerika di kedua-dua jabatan TV dan filem, tetapi jika anda pernah ke AS, maka anda tahu banyak kurang kandungan yang UK Netflix mempunyai. Itulah sebabnya anda di sini mencari cara untuk menonton American Netflix di UK pada tahun 2019, dan kami akan melakukan yang lebih baik, kami akan menunjukkan kepada anda cara menonton American Netflix di UK, tetapi juga bagaimana untuk menonton semua Netflix yang lain kawasan di UK.

Sedia?

Mengapa Kandungan UK Tidak Mempunyai Kandungan Sama seperti American Netflix?

Ia turun ke hak.

Kuasa sebenarnya adalah pertunjukan yang tersedia di Netflix UK tetapi bukan pada Netflix Amerika. Itu kerana rangkaian TV yang menciptanya mempunyai hak eksklusif di Amerika Syarikat, dan sejak tiada siapa yang mempunyai rangkaian itu di Eropah, mereka melesenkannya kepada Netflix untuk membuat pendapatan lebih lanjut.

Dari perspektif UK Netflix, banyak rangkaian TV atau platform lain yang mungkin tidak membuat persembahan yang dibeli hak untuk menunjukkan kandungan tertentu semata-mata di UK dengan itu meninggalkan UK Netflix terhad.

Satu lagi faktor utama ialah kos banyak untuk membeli hak untuk menunjukkan boleh didapati di seluruh dunia sering menjadikannya pilihan yang lebih masuk akal untuk melabur hanya di pasaran AS kerana di sinilah kebanyakan pelanggan Netflix. Sebenarnya, kos untuk membeli hak untuk kandungan adalah salah satu sebab mengapa Netflix melabur begitu banyak dalam pengeluaran asalnya yang terdapat di seluruh dunia.

Contoh Power show merangkum dengan sempurna bahawa sementara AS Netflix mempunyai kandungan yang paling, ia tidak memilikinya. Dan itu sebabnya kami akan membantu anda membuka kunci 21 kawasan Netflix yang akan membuka kunci semua kandungan Netflix yang mungkin untuk anda supaya anda tidak terlepas apa-apa, kerana walaupun Thailand Netflix mempunyai beberapa kandungan eksklusif.

Bagaimana Menonton American Netflix di UK pada tahun 2019

Untuk menonton American Netflix di UK, anda perlu menipu Netflix memikirkan bahawa anda berada di Amerika Syarikat.

Dan anda melakukannya dengan menggunakan VPN.

Jika anda tidak pernah mendengar perkhidmatan VPN, perkhidmatan VPN membolehkan anda menukar lokasi anda tanpa bergerak.

Begitu juga dengannya? Anda hanya mencari VPN, menyambung ke pelayan Amerika, dan boleh menonton American Netflix di UK pada tahun 2019?

Malangnya tidak.

Pertama, perkhidmatan percuma tidak berfungsi. Mereka membolehkan anda menukar lokasi untuk berada di Amerika Syarikat untuk perkara-perkara yang mudah, tetapi apabila ia berkaitan dengan perkara-perkara seperti Netflix, Netflix mengetahui bahawa perkhidmatan VPN wujud, dan begitu juga saluran TV / platform yang memegang hak kepada beberapa kandungan yang Netflix mempunyai hak untuk di lokasi tertentu. Kenapa seseorang akan membayar saluran tambahan jika mereka hanya boleh menggunakan VPN yang menonton pertunjukan atau filem di Netflix yang sudah ada? Dan yang menyebabkan Netflix merosot ke atas perkhidmatan VPN.

Adakah itu bermakna bahawa semua perkhidmatan dibayar akan membolehkan anda menonton American Netflix di UK pada tahun 2019? Tidak cukup sementara peratusan keseluruhan meningkat, jika anda mahu mengakses lebih daripada sekadar American Netflix, kebanyakannya gagal pada itu. Satu akan mengandaikan bahawa jika anda pergi untuk perkhidmatan yang mempunyai pelayan yang paling, ia akan menyokong kawasan Netflix yang paling di luar sana, tetapi itu tidak. Walaupun beberapa perkhidmatan mempunyai 3,000 pelayan, PrivateVPN dengan 200 pelayan menyokong 21 kawasan Netflix, yang paling banyak di pasaran.

Dari perspektif pelayan, PrivateVPN bukanlah perkhidmatan terbaik untuk anda, tetapi jika anda mencari pelayan dengan kualiti, di sinilah PrivateVPN masuk sebagai mempunyai 3,000 pelayan yang hebat, apa gunanya jika kebanyakan mereka tidak berfungsi dengan Netflix?

Jika anda hanya ingin menonton American Netflix di UK, anda tidak semestinya perlu menggunakan PrivateVPN, tetapi jika anda akan membayar harga yang sama (atau kurang) untuk perkhidmatan lain, maka mengapa tidak mendapat yang terbaik daripada Netflix anda semasa anda melakukannya? Dan bercakap mengenai Netflix, PrivateVPN juga menyokong orang-orang seperti Hulu dan DAZN. Sebilangan besar orang lain, kerana sementara kami tidak mempunyai pelayan yang paling, kami memberi tumpuan kepada kualiti.

Berminat untuk mencuba itu supaya anda boleh menonton American Netflix di UK bersama-sama dengan semua kawasan Netflix lain pada tahun 2019? Kami mempunyai jaminan wang balik 30 hari.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me