Bagaimana Menonton Mandalorian di Ireland (Star Wars TV Show)

Bagaimana Menonton Mandalorian di Ireland (Star Wars TV Show)

Oleh Michael Smolski, 2019-12-22 09:34:14 dalam Hiburan


Sekiranya anda melihat bayi Yoda, anda tahu anda perlu menonton rancangan TV Star Wars, The Mandalorian. Kecuali, Disney + tidak tersedia di Ireland lagi. Terdapat cara untuk menonton Mandalorian di Ireland sekalipun, dan kami akan mengatasi ini dalam panduan ini, seperti terus terang, pertunjukan Star Wars ini bernilai menonton.

Apa yang Perlu Terjadi supaya Anda Boleh Menonton Mandalorian di Ireland

Satu-satunya cara untuk menonton Mandalorian di Ireland atau mana-mana rancangan TV Star Wars pada masa hadapan adalah dengan anda mempunyai Disney + di Ireland. Bolehkah anda dengan mudah mendapatkannya? Dengan sedikit kesabaran dan panduan ini, yup.

Terdapat 3 langkah untuk memohon jika anda ingin menonton The Mandalorian di Ireland.

 1. Disney + perlu berfikir bahawa anda berada di rantau yang disokong.
 2. Anda memerlukan kad yang betul yang berfungsi dengan Disney+.
 3. Akhir sekali, anda memerlukan aplikasinya, walaupun ada cara di sekelilingnya.

Menonton Show TV Star Wars Bermula dengan Membuat Disney + Fikirkan Bahawa Anda berada di AS

AS bukan satu-satunya platform yang menyokong Disney +, tetapi satu-satunya yang berfungsi dengan apa yang akan kita sebutkan, ditambah juga yang paling mudah sejauh langkah 2.

Sekarang, di Ireland, anda tidak boleh menonton The Mandalorian di Disney + hanya kerana Disney + dapat memberitahu bahawa anda berada di Ireland.

Tetapi bagaimana jika ia tidak dapat berbuat demikian?

Jika anda hampir boleh menukar lokasi anda di AS, itulah masalah lokasi yang diselesaikan.

Dan di sinilah perkhidmatan VPN masuk.

Perkhidmatan VPN yang dikenali sebagai Rangkaian Peribadi Maya membenarkan orang ramai untuk mengubah lokasi mereka di mana sahaja di dunia, dengan satu-satunya batasan di mana pelayan perkhidmatan yang anda gunakan adalah. Kecuali, tidak berapa banyak pelayan perkhidmatan VPN yang mempunyai masalah ketika menonton Mandalorian, tetapi kualiti server yang penting.

Mengapa? Kerana semua perkhidmatan penstriman membuat usaha untuk mencegah VPN daripada bekerja, kebanyakannya disebabkan oleh hak. Perkara tentang Disney adalah bahawa ia memiliki Disney, Fox, Marvel, National Geographic, dan banyak lagi, yang bermakna ia mempunyai hak yang luar biasa untuk kandungan epik seperti Avatar. Kecuali, semua platform ini dibayar untuk memberikan hak untuk syarikat lain untuk menyiarkan atau menerbitkan kandungan mereka. Dan sehingga kontrak ini sepenuhnya habis, negara-negara seperti Ireland tidak akan dapat menonton orang-orang seperti The Mandalorian.

Dan ini adalah tempat PrivateVPN masuk.

PrivateVPN sama seperti ia boleh menyahsekat Disney milik Hulu dan ESPN +, sama seperti ia dapat menyahsekat BBC iPlayer, juga boleh menyahsekat Disney Plus supaya anda dapat menonton rancangan Star Wars TV di Ireland, dengan memberi tumpuan kepada pelayan kurang, tetapi pada kualiti, sebaliknya.

Terdapat percubaan bebas risiko 7 hari yang tidak meminta kad untuk mendaftar untuk PrivateVPN supaya anda boleh mencubanya. Disney + juga mempunyai percubaan 7 hari, supaya jika anda tidak menyukainya, walaupun kami bertaruh anda akan menyukainya, anda boleh membatalkan.

...Kecuali, tidak seperti kebanyakan pemandu menyarankan, itu tidak cukup untuk menonton Mandalorian di Ireland.

VPN hanya separuh pertempuran.

Mendaftar untuk Disney + di Ireland adalah isu sebenar, sama seperti di mana sahaja di mana Disney + tidak berada di sekeliling.

Cara Buat Akaun Disney + untuk Menonton Mandalorian di Ireland

Hulu dan ESPN + menjadikannya mudah kerana kami mendapati bahawa bank Revolut yang anda mungkin sudah menggunakan kerja dengan platform tersebut, atau sekurang-kurangnya melakukan pada masa kami menguji platform tersebut.

Tidak demikian dengan Disney +, walaupun.

Jika anda ingin menonton The Mandalorian di Ireland, anda perlu mendapatkan kad yang dikeluarkan oleh Amerika.

Tidak ada jalan lain di sekitarnya.

Apa yang kau boleh buat?

Tanya rakan anda dari AS untuk membantu anda. Atau kawan kawan.

Anda mungkin tahu seseorang dari AS.

Sekiranya anda tidak, maka, ada sedikit lagi yang perlu anda lakukan.

Secara teori, anda boleh meminta seseorang yang tinggal di salah satu negara Disney + yang disokong lain seperti Kanada atau Belanda untuk membuat akaun untuk anda dan hanya berkongsi dengan anda. Itu akan berfungsi di Amerika Syarikat apabila disambungkan di sana dengan VPN.

Tidak boleh berbuat demikian?

Nah, maka anda perlu mendapatkan kad Amerika Syarikat yang dikeluarkan.

Dengan beberapa penyelidikan, anda boleh mencari sama ada prabayar yang boleh dihantar, atau anda boleh cuba mencari maya yang boleh lebih cepat. Sekiranya pergi ke prabayar, dan ia hanya dihantar ke AS, anda boleh menggunakan perkhidmatan seperti AdressPal dari pos Ireland.

Kunci semasa mendaftar untuk Disney+? Untuk menggunakan alamat Amerika dengan kod zip Amerika, dan yang lebih penting, untuk memiliki dana pada kad anda walaupun anda mendaftar untuk percubaan, Disney + perlu mengesahkan kad anda supaya anda tidak mendaftar untuk banyak percubaan jika anda tahu apa yang kami maksudkan. Ia kemudian mengembalikan jumlah kecil apabila ia mengesahkan kad anda.

Bahagian ini pasti yang paling sukar, oleh itu PrivateVPN menawarkan percubaan 7 hari yang telah disebutkan yang tidak memerlukan kad. PrivateVPN mempunyai banyak kegunaan seperti kawasan Netflix yang paling banyak di planet ini, dan banyak platform lain, seperti gambar di bawah yang anda akan suka untuk digunakan, tetapi anda di sini kerana anda ingin menonton The Mandalorian di Ireland.

Apabila anda mendaftar, anda juga perlu menyediakan kod zip AS.

Langkah terakhir untuk menonton The Mandalorian di Ireland? Untuk mendapatkan aplikasi Disney + pada peranti anda, yang tidak diperlukan pada komputer, tetapi pada platform lain.

Apa Platform Anda Tidak Akan Dapat Menonton Show Star Wars di Ireland

Unforenrelty, Apple TV, Roku, Chromecast, dan TV paling pintar mempunyai satu perkara yang sama. Bahawa mereka tidak menyokong sebarang perkhidmatan VPN sama sekali.

Ini bermakna bahawa anda tidak akan dapat mendapatkan Disney + pada mereka di Ireland.

Apa yang boleh anda lakukan sebaliknya?

Anda sama ada boleh memasang VPN pada penghala, yang kami terus-terang tidak mencadangkan sebagai router tidak cukup berkuasa untuk mengendalikan perkhidmatan VPN, atau anda boleh mendapatkan Amazon Fire TV Stick / Cube yang menyokong perkhidmatan VPN.

Mandalorian di Skrin Besar di Ireland

 1. Beli Stick Fire TV Amazon. Mereka menjual beberapa di Argos.
 2. Pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam penyemak imbas web.
 3. Klik pada Akaun & Senarai, dan kemudian Urus Akaun dan Kandungan Anda.

Pilih kawasan anda untuk berada di Amerika Syarikat.

 1. Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Tekan Tetapan dan Akaun saya.
 2. Mendaftar balik dan log masuk semula ke akaun Amazon anda.
 3. Muat turun Disney +, log masuk, dan mula menonton Mandalorian.

Cara Dapatkan Apl Disney + pada iPhone & iPads di Ireland

 • Pada peranti anda, pergi ke telefon anda Tetapan dan log keluar.
 • Seterusnya, buat akaun baru dengan lokasi anda di AS.
 • Muat turun Disney+.

Adalah penting bahawa anda membuat akaun baru kerana anda akan kehilangan segala-galanya sekiranya anda hanya menukar rantau anda.

Sebagai alternatif, muat turun Google Chrome dari kedai aplikasi anda, dan pilih Tapak Desktop dalam tetapan Chrome. Itu akan membolehkan anda melihat Mandalorian di Ireland dari penyemak imbas web anda.

Cara Dapatkan App + Disney pada Peranti Android

 • Sambung ke lokasi AS dengan PrivateVPN.
 • Tekan pada 3 bar di sebelah kiri atas skrin di Play Store anda.
 • Gedung Google Play kini akan memberi anda pilihan untuk bertukar ke lokasi AS di Google Play Store anda.
 • Anda perlu mengemas kini kaedah pembayaran anda untuk melakukannya. Untuk itu, tambahkan kad baru.
 • Muat turun Disney + dan tonton rancangan TV Star Wars di Ireland.

Google menyatakan bahawa kemas kini sedemikian mungkin mengambil masa 48 jam untuk diselesaikan, walaupun ia cenderung berlaku segera setelah anda memulakan semula Google Play Store atau telefon anda.

...Atau anda hanya boleh cari apl Disney + di internet, dan muat turun dari sana. Hanya pastikan ia dari sumber yang dipercayai.

Itulah Cara Watch Mandalorian di Ireland

Cadangan kami? Bahawa anda tidak hanya mendapatkan Disney +, tetapi anda pergi untuk bundelan Disney Plus yang juga mempunyai Hulu dan ESPN + untuk hanya $ 12.99. Kesemua mereka bekerja dengan PrivateVPN.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Penafian: Walaupun PrivateVPN kini berfungsi dengan Disney + seperti banyak platform lain, kami tidak menjamin bahawa setiap pelayan akan berfungsi pada setiap masa yang diberikan. Oleh kerana sifat-sifat perkhidmatan hiburan sentiasa mengambil langkah berjaga-jaga terhadap perkhidmatan VPN, ada kemungkinan bahawa perkhidmatan mungkin berhenti berfungsi pada beberapa titik ... sehingga kami membuatnya berfungsi lagi. Jika anda mempunyai sebarang masalah, hantarkan sokongan pelanggan kami di [email protected] atau melalui peti chat kami, dan kami akan cuba kembali kepada anda secepat mungkin.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me