Bagaimana Menonton Hulu di UK – Panduan Muktamad (Meliputi Penciptaan Akaun Terlalu)

Bagaimana Menonton Hulu di UK - Panduan Muktamad (Meliputi Penciptaan Akaun Terlalu)

Oleh Michael Smolski, 2019-09-01 20:00:36 dalam Panduan


Masalah dengan kebanyakan panduan mengenai cara menonton Hulu di UK adalah mereka menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menonton Hulu di UK dari perspektif membodohkan Hulu ke dalam pemikiran bahawa anda berada di Amerika Syarikat, tetapi gagal menunjukkan kepada anda cara untuk menangani isu lain. Isu seperti mewujudkan akaun Hulu di UK atau muat turun Hulu pada peranti anda, yang juga penting jika anda ingin menonton Hulu di UK.

Dalam panduan Hulu yang muktamad ini, kita akan mengatasi semua itu, dengan cara yang paling lurus.

3 Langkah Penting yang Anda Perlu Pergi Melalui Watch Hulu di UK

 1. Fool Hulu memikirkan bahawa anda berada di AS.
 2. Buat akaun Hulu menggunakan kad Amerika. (Kita ada penyelesaian.)
 3. Tukar lokasi kedai apl anda di AS.

Fooling Hulu In Thinking That You Are di Amerika Syarikat untuk Menonton Hulu di UK

Ini adalah langkah yang agak mudah tetapi yang paling penting untuk mendapat hak kerana ia perlu sentiasa berfungsi seperti yang anda sedang menonton Hulu.

Kebanyakan panduan akan membawa anda betul-betul di bahagian ini.

Jika anda ingin menonton Hulu di UK, anda sememangnya memerlukan VPN yang akan membolehkan anda menyambung ke pelayan Amerika.

Tidak pernah mendengar perkhidmatan VPN? Tiada masalah. Untuk menjelaskan secara ringkas, Perkhidmatan VPN membolehkan anda tetap selamat di internet dengan menukar alamat IP anda dan menyulitkan apa yang anda lakukan, tetapi kebanyakan orang menggunakannya atas alasan anda berada di sini. Untuk menyahpasang hiburan seperti Hulu di UK atau mungkin orang-orang seperti DAZN, yang merupakan syarikat UK ironinya tidak tersedia di UK.

Bagaimana VPN dapat membuka sekatan hiburan? Dengan mengubah lokasi anda, hampir. Di mana anda hampir boleh bergantung pada bilangan pelayan yang perkhidmatan VPN yang anda gunakan, tetapi dalam hal ini, apa yang lebih penting, adalah apa perkhidmatan yang berfungsi oleh pelayan ini.

Anda akan mengandaikan bahawa menyambung ke mana-mana pelayan Amerika akan membolehkan anda menonton Hulu di UK. Walau bagaimanapun, disebabkan hakikat bahawa Hulu harus berusaha untuk mencegah perkhidmatan VPN daripada berfungsi supaya ia tidak mendapat masalah untuk melanggar perjanjian hak, kebanyakan pelayan VPN tidak berfungsi.

PrivateVPN? Ia bukan satu-satunya perkhidmatan VPN yang membolehkan anda menonton Hulu di UK tetapi dengan memberi tumpuan kepada kualiti lebih banyak, PrivateVPN adalah pemimpin dalam membongkar kunci kandungan hiburan di seluruh dunia, dan alasan di sebalik mengapa ia dapat menyahsekat kebanyakan Netflix rantau di pasaran, sementara mempunyai server yang jauh lebih sedikit berbanding dengan persaingan.

Oh, dan ia datang dengan percubaan 7 hari yang bebas risiko sepenuhnya supaya anda dapat melihatnya sendiri. Hanya berikan alamat e-mel dan kata laluan, dan anda sudah bersedia untuk pergi!

Muat turun PrivateVPN, beri butiran anda, dan sambungkan ke pelayan Hulu kami dan anda sudah bersedia untuk pergi menipu Hulu.

Bahagian yang sukar? Ia mencipta akaun Hulu.

Mencipta Akaun Hulu untuk Menonton Hulu di UK

Ini adalah bahagian paling sukar panduan utama ini, dan sebahagiannya panduan yang paling banyak dielakkan kerana kerumitan isu ini.

Begitu juga untuk masa yang lama kerana kita tidak dapat mencari cara praktikal untuk menyelesaikan masalah ini secara praktikal dan boleh dipercayai, sehingga kini...

Lihat kunci untuk membuat akaun Hulu untuk menonton Hulu di UK adalah untuk mempunyai kad yang dikeluarkan oleh AS.

Sesuatu yang merupakan masalah yang sangat besar untuk orang ramai dan sering memerlukan banyak masa.

Pada masa lalu, untuk menyelesaikan masalah ini, kami mencadangkan perkara seperti:

 1. Tanya seseorang yang tinggal di AS jika mereka ingin berkongsi akaun jika anda membayar separuh keahlian.
 2. Tanya seseorang dengan kad Amerika jika mereka akan membuat akaun untuk anda. Tawaran untuk berkongsi.
 3. Dapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.
 4. Dapatkan kad prabayar maya yang dikeluarkan di Amerika Syarikat.

Tetapi baru-baru ini kami dapati satu kaedah yang membuat akaun Hulu di UK atau di mana sahaja di Eropah lebih mudah, boleh dipercayai, dan pantas.

Dikongsi untuk kali pertama dalam mana-mana panduan.

Jika anda ingin menonton Hulu di UK, untuk membuat akaun Hulu, anda boleh menggunakan Revolut.

Yep. Syarikat UK yang kemungkinan besar anda dengar atau bahkan kini digunakan.

Kami tidak tahu sama ada ini adalah kaedah yang akan berfungsi selama-lamanya atau tidak mengapa ia berfungsi, tetapi kami mengujinya pada kedua-dua kad premium serta kad logam, dan kad maya yang ditawarkan oleh Revolut.

Dan itu mungkin pilihan yang terbaik untuk anda jika anda ingin menonton Hulu di UK atau di mana sahaja di Eropah untuk perkara itu. Mendapatkan kad prabayar yang dikeluarkan di Amerika Syarikat di Eropah? Ia mungkin, tetapi tidak mudah. Revolut mudah, dan jika anda mendaftar untuk akaun premium, anda boleh segera mendapat akses ke kad maya.

Anda memerlukan sekurang-kurangnya £ 1 pada akaun anda walaupun Hulu perlu mengesahkan kad anda.

Pada masa ini, kaedah ini digabungkan dengan PrivateVPN akan membolehkan anda menonton Hulu di UK, dan ini adalah cara paling mudah untuk melakukannya pada masa ini, tetapi jika ia selama beberapa sebab berhenti bekerja, beritahu kami, dan kami akan mengemas kini panduan utama untuk menonton Hulu untuk membantu orang lain cuba menubuhkan Hulu.

Memasang App Hulu untuk Menonton Hulu di UK pada Semua Peranti Anda

Jika anda dapat menghidupkan "mod desktop" atau sesuatu yang serupa pada penyemak imbas web anda, anda tidak akan memerlukan aplikasi Hulu. Dengan itu, terdapat manfaat untuk mempunyai satu, dan itulah sebabnya kami akan membimbing anda bagaimana untuk menonton Hulu di UK pada mana-mana peranti di bawah.

Memasang App Hulu untuk Menonton Hulu di UK pada Peranti Android

Apabila ia datang kepada peranti Android, kami sangat mengesyorkan anda menyemak panduan Google di kawasan bertukar. Sudah tentu, tukar rantau anda ke AS.

Sebagai alternatif, muat turun kedai aplikasi sekunder yang boleh dipercayai, tetapi itu tidak menyediakan geo-block pada apl, dan muat turun Hulu dari sana.

Memasang App Hulu untuk Menonton Hulu di UK pada Peranti Apple

Apabila ia datang kepada peranti Apple, langkah-langkahnya sedikit berbeza.

 1. Pertama, log keluar dari akaun semasa iCloud anda.
 2. Kedua, buat yang baru dengan lokasi anda di AS.

Ia sebenarnya sangat mudah untuk menukar lokasi Apple App Store anda. Walau bagaimanapun, ia juga sangat mudah untuk menyingkirkan semua kandungan anda jika anda mengubah rantau anda pada akaun semasa anda. Itulah sebabnya penting untuk membuat akaun baru.

Sudah tentu, anda boleh beralih antara kedua-dua akaun tanpa kehilangan apa-apa.

Memasang App Hulu untuk Menonton Hulu di UK pada Peranti Stick Fire TV Amazon

 • Pada Stick TV Kebakaran anda, pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam pelayar web.
 • Tekan Akaun & Senarai diikuti oleh Urus Akaun dan Kandungan Anda.
 • Walaupun ada perubahan wilayah anda berada di AS.
 • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Tekan Tetapan dan Akaun saya.
 • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.
 • Muat turun Hulu.

Memasang App Hulu untuk Menonton Hulu di UK pada Semua Peranti Lain

Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk memiliki peranti yang tidak menyokong perkhidmatan VPN sama ada dengan Apple TV, Roku, Chromecast, dan TV yang paling pintar, maka ada alternatif jika anda benar-benar mesti menonton pada salah satu daripada platform dan tidak mahu mendapatkan Amazon Fire TV Stick sebaliknya.

Apa itu? Memasang VPN pada penghala anda. Ini bukan satu kaedah yang ideal kerana setiap peranti yang bersambung secara automatik akan berada di Amerika Syarikat apabila anda melakukan ini, tetapi ia merupakan kaedah yang berfungsi jika anda ingin menonton Hulu di UK pada peranti yang tidak menyokong perkhidmatan VPN.

Pastikan untuk menyemak beberapa panduan kami tentang cara memasang VPN di penghala.

Itulah Cara Menonton Hulu di UK

Kebanyakan panduan di internet mengenai topik Hulu tidak akan menyebut bahawa anda memerlukan kad Amerika untuk mula membuat akaun. Kami sentiasa melakukannya, tetapi kami telah mencari penyelesaian sebagai sebahagian daripada ingin menyediakan penyelesaian yang terbaik di blog kami. Dan sekarang kita dapati penyelesaian itu.

Tidak mahu melalui semua usaha ini? Berita baiknya adalah bahawa Hulu kemungkinan besar akan datang ke UK pada masa akan datang kerana Disney kini memilikinya. Berita tidak begitu baik? Bahawa ia mungkin mengambil masa kira-kira satu atau dua tahun sebelum itu berlaku paling awal. Sama ada anda mahu menunggu atau merebut percubaan 7 hari kami untuk mencuba percubaan percuma selama 30 hari Hulu, itu terpulang kepada anda.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me