Bagaimana Menonton Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Kubus TV Kebakaran

Bagaimana Menonton Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Kubus TV Kebakaran

Oleh Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 dalam Hiburan


Adakah anda baru-baru mendapat Cube Fire TV? Adakah anda tinggal di luar AS? Adakah anda ingin menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube? Mudah. Nah, tidak begitu mudah, tetapi kita tahu bagaimana untuk melakukannya, jadi kami akan membantu anda memikirkannya.

Alasan Utama Kenapa Anda Tidak Boleh Watch Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Kubus TV Kebakaran

Hak. Hak untuk filem dan kos menunjukkan. Dan Hulu? Hulu melakukan kerja yang luar biasa bahawa orang-orang seperti Netflix dan Amazon Prime gagal dalam segi menunjukkan rancangan yang sedang berlaku, sekarang. Dengan Hulu, anda boleh menonton episod terkini pertunjukan tertentu, sehari selepas ia dibebaskan, dan itu agak luar biasa. Tetapi ia juga kos, dan menyediakan bahawa di seluruh dunia akan sangat mahal. Dan untuk orang ramai menggunakan ini di seluruh dunia, tidak akan bagus untuk syarikat yang memegang hak-hak ini. Oleh itu Hulu ditekan sangat. Keputusan? Anda tidak dapat menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube atau mana-mana peranti lain.

Dan terdapat tiga langkah untuk menyelesaikan masalah ini. Mereka juga tidak mudah, tetapi jika anda mahu menonton Hulu, anda perlu mendaftar, dan anda perlu menipu Hulu memikirkan bahawa anda berada di AS. Oh, dan tentu saja, anda juga perlu memuat turun aplikasi Hulu di Fire TV Cube.

Mendaftar di Hulu untuk Menonton Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Cube Fire TV

Ini bukan bahagian yang paling penting, dan mungkin anda sudah mempunyai akaun, dan jika ya, anda boleh melangkau bahagian ini, tetapi jika anda ingin menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube, ini adalah perkara paling sukar untuk buat.

Untuk mendaftarkan akaun Hulu, pergi ke laman web Hulu di telefon atau komputer anda. Anda juga perlu mempunyai kad Amerika. Dan itu masalah untuk kebanyakan orang.

Kemudian, anda boleh menggunakan baucer untuk membayar, tetapi pada mulanya, anda perlu membayar dengan kad. Nasihat saya? Tanya rakan di AS untuk membantu anda. Serius. Sama ada meminta mereka membayarnya atau meminta mereka membeli beberapa kad prabayar di kedai.

Anda juga boleh mencuba kad maya dalam talian walaupun kadar kejayaan anda menggunakan salah satu mungkin tidak begitu hebat. Ia mengenai mencuba sehingga anda berjaya. Lakukan penyelidikan sebagai kaedah yang berfungsi berubah sepanjang masa.

Tetapi anda juga perlu menipu Hulu, untuk mendaftar dan menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube.

Membuat Kerja Hulu untuk Menonton Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Kubus TV Kebakaran

Adakah anda ingin menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube? Anda perlu menipu Hulu memikirkan anda berada di AS. Itulah satu-satunya pilihan yang tersedia jika anda tidak mahu terbang ke AS setiap kali anda ingin menonton Hulu.

Dan untuk itu, anda memerlukan VPN. VPN adalah rangkaian peribadi maya, dan apabila disambungkan kepadanya, dan disambungkan ke pelayan di negara yang berbeza, anda akan berada di sana bermakna bahawa sejauh internet berkenaan, anda akan dapat menonton Hulu jika disambungkan ke Pelayan Amerika.

TETAPI PALING PERKHIDMATAN VPN TIDAK BERKERJA DENGAN HULU!

Jika Hulu harus memastikan orang di negara lain tidak dapat menonton Hulu di luar AS di Fire TV Cube, maka, tentu saja, mereka akan mengetahui bahawa perkhidmatan VPN wujud. Dan kerana perkhidmatan VPN yang paling tidak berfungsi dengan Hulu.

PrivateVPN? Ia telah menggunakan pelayan VPN Amerika yang menyokong Hulu.

Buat akaun dengan PrivateVPN. Muat turun pelanggan yang tersedia di Fire TV Cube, dan sambungkan ke pelayan Hulu yang disokong. Mudah? Yep.

Tetapi tunggu, bagaimana dengan App Hulu?

Cara Pasang App Hulu untuk Menonton Hulu Di Luar Amerika Syarikat di Kubus TV Kebakaran

Fire TV Cube mempunyai beberapa lokasi kedai aplikasi. App Store Amazon? Jika anda mahu Hulu dilihat di dalamnya, dengan baik, ia perlu menjadi orang Amerika.

Untuk itu, anda perlu pergi ke laman web Amazon. Lakukan pada komputer riba atau komputer anda, jika boleh. Masuk ke Akaun & Senarai diikuti oleh Kandungan & Peranti. Di sana anda perlu mengemas kini lokasi anda di AS. Dan pastikan anda menggunakan alamat sebenar. Untuk mencari penjana alamat di Google.

Selepas itu, anda perlu membatalkan pendaftaran Cube Fire TV anda dengan masuk Tetapan diikuti oleh Akaun saya, dan kemudian akhirnya dengan menekan Deregister. Anda kemudian perlu menunggu beberapa saat dan memberikan butiran anda sekali lagi. Kecuali,

kali ini, anda akan melihat kandungan Amerika.

Anda mungkin masih menghadapi masalah. Sebagai contoh dengan memuat turun Hulu walaupun anda melihatnya. Kaedah pembayaran semasa anda mungkin menjadi masalah itu. Anda mungkin perlu memadamkannya, atau sebaliknya menambah sesuatu yang ada di AS, yang sepatutnya tidak menjadi masalah jika anda mempunyai kad prabayar untuk pendaftaran Hulu. Dan kad maya berfungsi dengan mudah dengan langkah ini. Cuma cari di internet.

Selepas itu, anda sudah bersedia untuk pergi.

Tonton Hulu Di Luar Amerika di Cube Fire TV

Sama ada anda ingin menonton Hulu di luar Amerika Syarikat di Fire TV Cube atau Stick Fire TV, langkah-langkahnya adalah sama.

Mereka berbeza di beberapa platform tertentu, dan untuk itu, kita mempunyai jawatan berkaitan Hulu yang lain, seperti orang menonton Hulu di luar Kanada atau keseluruhan panduan Hulu.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me