Bagaimana Menonton Hotstar di UAE

Bagaimana Menonton Hotstar di UAE

Oleh Michael Smolski, 2019-08-14 13:49:37 dalam Hiburan


Adakah anda ingin menonton Hotstar di UAE? Ia lebih rumit daripada jika anda hanya ingin menonton Hotstar di UK atau secara keseluruhan di luar India kerana sekatan yang terdapat di UAE. Ini tidak bermakna anda tidak boleh menonton Hotstar di UAE. Anda boleh, dan kami akan membimbing anda melalui cara melakukannya, langkah demi langkah, sama seperti kami membimbing orang lain dengan panduan lain sekitar membuka sekatan perkhidmatan dan kandungan yang disekat.

Sedia?

Bagaimana Menonton Hotstar di UAE

Dalam panduan standard tentang cara menonton Hotstar, kami akan memberitahu anda bahawa anda perlu menipu Hotstar memikirkan bahawa anda berada di rantau yang disokong seperti India atau Amerika Syarikat. Dalam hal ini? Ia tidak cukup untuk menipu Hotstar kerana anda juga perlu menipu UAE.

Untuk menonton Hostar di UAE, pertama anda perlu menukar lokasi anda di rantau yang disokong.

Dan anda melakukannya dengan VPN.

Sekarang, Hotstar tidak membuatnya rumit seperti dengan Netflix di mana kebanyakan pelayan VPN tidak berfungsi, tetapi anda masih memerlukan pelayan Hotstar yang berdedikasi untuk itu yang tidak selalu disediakan.

PrivateVPN? Kami bukan satu-satunya perkhidmatan VPN yang berfungsi dengan Hotstar di luar India. Kami adalah salah satu dari sedikit, tetapi bukan satu-satunya. Sekiranya anda sudah menggunakan perkhidmatan VPN, mungkin anda sudah pun menyokongnya. Walau bagaimanapun, di sinilah ia menjadi rumit apabila melihat Hotstar di UAE. Lihat, perkhidmatan VPN diharamkan di UAE. Sesuatu yang tidak sukar dilakukan kerana perkhidmatan VPN tidak sukar untuk dikesan kerana hakikatnya mereka tidak bercampur dengan trafik biasa. Dan itulah masalah jika anda ingin menonton Hotstar di UAE.

Penyelesaian? Stealth VPN.

Stealth VPN adalah ciri yang tersedia dengan PrivateVPN dan beberapa perkhidmatan VPN yang lain, yang sedikit melambatkan sambungan anda, tetapi tidak memungkinkan untuk menonton Hostar di UAE, sama seperti di negara lain, dengan menggabungkan dengan trafik lain.

Jika anda mempunyai VPN yang menyokong Stealth VPN dan mempunyai pelayan India yang bekerja dengan Hostar, anda akan dapat menonton Hostar di UAE. Dan PrivateVPN? Anda boleh mencuba semua ciri-cirinya, secara percuma, tanpa sebarang sekatan, sama ada anda mahu mencuba untuk Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, atau banyak perkhidmatan lain yang kami dukung.

Mahu menonton Hotstar di UAE di TV anda? Walaupun ada kemungkinan untuk menonton di telefon dan komputer anda secara langsung dari penyemak imbas web, keadaan mendapat sedikit rumit jika anda ingin menonton Hotstar di UAE di TV anda.

Bagaimana untuk Menonton Hotstar di UAE di TV anda

Kecuali anda mempunyai Android atau TV powered Amazon, anda tidak akan dapat menonton Hostar di UAE di TV anda.

Mengapa? Seperti platform seperti Chromecast, Roku, dan Apple TV tidak menyokong perkhidmatan VPN dan oleh itu jangan biarkan anda menonton Hotstar di TV, atau mana-mana platform yang memerlukan VPN untuk perkara itu.

Penyelesaian?

Sama ada mendapatkan Android TV atau salah satu peranti Amazon Fire TV.

Bagaimana untuk menubuhkan Hotstar di UAE pada Stick TV Kebakaran?

  • Pergi ke akaun Amazon semasa anda dalam penyemak imbas web.
  • Klik pada Akaun & Senarai, diikuti oleh Urus Akaun dan Kandungan Anda.
  • Tukar rantau anda untuk berada di rantau yang disokong untuk Hotstar.
  • Pergi ke peranti Amazon Fire TV anda. Pilih Tetapan dan Akaun saya.
  • Deregister dan log masuk kembali ke akaun anda.

Itu akan membolehkan Hotstar muncul. Muat turun, bersama PrivateVPN, diikuti dengan menyambung ke pelayan yang betul, dan mula menonton.

Tidak mahu menonton Hotstar di UAE pada penyemak imbas web anda dan lebih suka menonton dari aplikasi? Tiada masalah.

Tonton Hotstar di UAE pada Peranti Apple Anda

Pada peranti Apple, kunci untuk menonton Hotstar di UAE adalah dengan terlebih dahulu keluar dari akaun iCloud anda.

Setelah berbuat demikian, pastikan untuk membuat akaun baru dengan lokasi anda di kawasan Hotstar yang disokong.

Kunci dalam ini bukan untuk mengubah rantau ini dalam akaun semasa anda. Itulah bagaimana anda kehilangan semua data anda.

Tonton Hotstar di UAE pada Peranti Android anda

Google merangkumi topik menukar lokasi kedai anda di laman web mereka.

Hanya pastikan anda menukar kedai anda di lokasi yang disokong, dan jika anda mempunyai sebarang masalah, pastikan untuk menghubungi sokongan pelanggan kami! Orang menyukainya, dan jika anda perlu menghubungi kami, kami yakin anda akan juga!

Menggunakan VPN untuk Menonton Hotstar di UAE Undang-undang dan Selamat?

Kami menyebut bahawa VPN diharamkan di UAE.

Jika mereka dilarang, adakah mereka selamat digunakan?

Ya dan tidak. Ia pergi ke ciri-ciri yang disertakan dengan klien VPN, dan negara yang mana perkhidmatan VPN didasarkan.

Pertama, sementara perkhidmatan VPN membolehkan anda mengubah lokasi anda, misalnya, menonton Hotstar di UAE, mereka juga menyulitkan apa yang anda lakukan, membolehkan anda tetap selamat di internet.

Walau bagaimanapun, hanya kerana apa yang anda lakukan disulitkan tidak bermakna anda secara automatik selamat. Terdapat beberapa perkara yang perlu anda cari.

Perlindungan Kebocoran IPv6 dan Perlindungan Leak DNS adalah suatu keharusan kerana semasa anda mungkin dilindungi ketika menggunakan VPN, jika kebocoran IP anda, penyulitan itu tidak akan ada apa-apa. Ciri-ciri keselamatan ini menghapuskan risiko itu dan dengan itu menghapuskan risiko pendedahan. Selain itu, sangat baik untuk mempunyai Pengawal App yang boleh membunuh mana-mana aplikasi yang berada di sekiranya VPN berhenti bekerja, bersama-sama dengan Kill Kill yang membunuh internet, dalam satu acara, VPN berhenti berfungsi. Ciri-ciri yang PrivateVPN, tentu saja, dilengkapi dengan.

Satu lagi perkara yang perlu dilihat adalah sama ada perkhidmatan VPN mengumpul log. Dan itulah perkara yang rumit di dunia VPN. Mengapa? Sebagai syarikat yang menyatakan mereka tidak mengumpul balak pada masa lalu, mengumpulkan kayu balak, dan menggunakannya untuk mendedahkan orang. Log? Ia bukan kayu. Ini sedikit data di sekeliling penggunaan anda yang boleh mendedahkan anda jika dikumpulkan. Cara terbaik untuk memastikan balak tidak dikumpulkan? Dengan menggunakan perkhidmatan VPN dari negara dengan undang-undang privasi yang ketat, seperti Sweden, dari mana kita berasal.

Itulah Cara Watch Hotstar di UAE

Keras? Tidak. Hanya sedikit lebih rumit daripada jika anda menonton Hotstar di UK.

Akhir sekali, sebelum anda meninggalkan, ia mungkin bernilai menyemak blog kami. Kami melindungi bagaimana untuk membuka sekatan banyak perkhidmatan yang mungkin anda ingin gunakan atau menyekat untuk digunakan untuk potensi penuh, yang semuanya berfungsi dengan PrivateVPN.

Ditulis oleh Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me